bugün
- put5
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- 186 boyundaki erkek19
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- ekonomi3
- solculuğun bir virüs olması2
- bursalı erkekler9
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- dem parti7
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
renny harlin yönetmenliğinde 1999 yılında çekilen bir abd aksiyon filmi, canlılar üzerinda deneyler yapıp onların bir canavara dönüşmesini sağlayan sıradan bir senaryoya sahip olan film yine sıradan bir hayvan olarak köpekbalığını seçmiş, fakat az da olsa başarılı olmuştur. Oyunculardan bazıları ise thomas jane, saffron burrows, samuel l. jackson, michael rapport. sonu ise hiç beklediğiniz gibi bitmez.
(bkz: çakma jaws)
çok saçma bir filmdir. yönetmenin ne çektiği belli değil. yönetmen eğer korku filmi çekmeye çalıştıysa becerememiş.
filmde suyun içinde köpek balığından kaçmaya çalışan zavallı insanlar birbirlerinin testisleri hakkında espiri yapabiliyorlardı. ayrıca suda köpekbalığından nasıl kaçacaksın. ben olsan dururum belki durunca saldıramaz. koşarak kaçıyordu herifler ya. kaçtı hayvana fake attı bi tanesi. köpekbalığı adamlardan biri fırına girince fırını açıp herifi pişirecek kadar zeki ama adamdan yavaş yüzüyor. boktan filmlerde olur o anca. siz hiç öle haber gördünüz mü? hep köpekbalığı adamı yedi diye haber çıkar. demek ki kaçılmıyormuş. bir de filmde diyolar ki ortalama bir yüzücü bi dakkada 60 metre yol alır ama bir köpek balığı 300. e, o zaman bu kel kafalı zenci aşçı nasıl kaçtı? saçma salak bi film işte.
filmde suyun içinde köpek balığından kaçmaya çalışan zavallı insanlar birbirlerinin testisleri hakkında espiri yapabiliyorlardı. ayrıca suda köpekbalığından nasıl kaçacaksın. ben olsan dururum belki durunca saldıramaz. koşarak kaçıyordu herifler ya. kaçtı hayvana fake attı bi tanesi. köpekbalığı adamlardan biri fırına girince fırını açıp herifi pişirecek kadar zeki ama adamdan yavaş yüzüyor. boktan filmlerde olur o anca. siz hiç öle haber gördünüz mü? hep köpekbalığı adamı yedi diye haber çıkar. demek ki kaçılmıyormuş. bir de filmde diyolar ki ortalama bir yüzücü bi dakkada 60 metre yol alır ama bir köpek balığı 300. e, o zaman bu kel kafalı zenci aşçı nasıl kaçtı? saçma salak bi film işte.
kanaltürk te yayınlanan on üzerinden iki puanlık saçma sapan köpekbalığı filmi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar