donuza atarak rahatladığım zat. sizede tavsiye ederim.
beni rahatsız eden bazı entrylerinden ötürü donuza eklediğim değerli yazar. saygılar...
saçma sapan kürtçü bir yazar. tarihi yoktur milleti yoktur.
(#33480443)
bi trollük vardır, bi de yavşaklık.
(bkz: kadın etinin en pahalı et olması/#33409954)

kadını satılık bir obje, et parçası gören yazarımsı yaratık. eskiden köylerde bunun gibi tipler vardı . kızını üç beş koyuna satan tiplerdi. bu arkadaş öyle bir tiptir.
şimdi böyle konuşuyor ama inşallah kızı falan olmaz. yazıktır o kıza.
baya güldüren yazar. takibindeyim kötü çocuk.
(bkz: #33013412) girdiği entrylerin hemen hemen hepsi seks ve cinsellik karı kız olan yazar. bir de bunun üstüne kendinde olan meziyetleri müslümana iftira etmesi ayrı bir ironi.
kalitesiz,kücük beyni olan yazar. durduk yere ülkücülerle alakası olmayan başlıklarda ülkücülere saldırır.
ermeni olma ihtimali yuksek insanimsi.
Sözlüğün en büyük trollerinden, işi gücü bırakmış tüm kutsallara sallıyor ama bunu polis gözaltına alsalar "ben yazmadım anam yazdı" der göt korkusundan.
benim bildiğim meme sevici değil miydi o ?
(#32408165)
Sözlüğün en akıllı 3 yazarından biridir.
(#32407436)

çin seddi diyor moğol diyor

o dönem moğol mu vardı?
arpası fazla gelmiş sanırım birazcık.
donuza at rahatla benim gibi.
Işi gücü islam'a ve Müslüman kesime laf atmak olan kişiliksiz.
mide bulandırıcı pislik.
Ateist yobaz yazar. Olaylara Man kafa sadece din düşmanlığı açısından bakan diğer görüşleri önemsemez bu ve bunun gibileri.
şeytanla yarışa girmiş yazar.

öyle sanıyorum ki şeytan işini buna devredecek.
islamı hazmedemediği, karşısında sürekli ezildiği için islam dışında hiçbir şey hakkında konuşmayan saplantılı, yobaz ateist.
am çiçeği gibi bir söz öbeğini sözcük hazneme kattığı için teşekkürler.
(#31594800)

şu yazılanın altına imzamı atarım. hepsi olmasa da büyük bir çoğunluğu aynen bu arkadaşın dediği gibi.
kendisi eğer ateistse seve seve tartışırım yazarı.
hunların ve mete hanın türk olmadığını iddia etmiş. bende bu arkadaşın insan değil tavuz kuşu olduğunu iddia ediyorum.
elime geçse kırılmadık kemiğini bırakmayacağım yazar.
© copyright 2005 - 2026