bugün
- ben geldim naneler14
- devlet kim lan6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması17
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- sözlükte flörtleşmek18
- pandela tarzı entry gir6
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- ferdi özbeğen4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- 20263
- mmm pandela poposu kocaman5
- aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- menekşe moru oje2
- tai lung ile revani yemek4
- dale don dale2
- wednesdayin annesi8
- annenin ölmesi5
- usame baba2
- pandela1bukentay2
- pandela43
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın5
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
- izlenmiş en kusursuz film8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- nelson pandela2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- kuş ölür sen uçuşu hatırla2
- azgın türbanlı10
- fuckbuddy3
- eskişehir barlar sokağı2
- what will happen if'i m from this village2
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- erkekleri taciz eden kadın3
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- türk müsün6
- sözlüğün kahve olması13
en son temmuzda yazmış yazar arkadaş. 2011'de bir itirafımı beğenip mesaj atmıştı bana. görünce mesajı tekrar gülümsedim. "her daim mutlu kal " demiş son olarak. umarım mutludur demek istedim. tanımıyorum ama kalbinin güzel olduğuna eminim. nick altına yazılanlar da gözlerimi doldurmuştur. yüzünden gülümsemesi, kalbinden mutluluğu ve huzuru, bedeninden de sağlığı eksik olmasın yazarı. sebepsizce seviliyorsun.
muhteşem burç yorumu yapar.kıpsss*
tanrıdan huzur dilediğim yazar . iyi ki doğdun. iyi ki varsın.
https://www.youtube.com/watch?v=quFxYUTdoQg **
https://www.youtube.com/watch?v=quFxYUTdoQg **
doğum günü imiş. doğum günü kutlu, kendisi de mutlu olsun. kendisinin mutlu olması kısmı, doğum gününün kutlu olması kısmından çok çok daha ağır bassın.
uzun anlamlı cümlelerin sahibi,iyiki varolmuş dashuu bugün doğum günüymüş, kendisine hem love you hem kiss you bi de happy böddey efenim.
doğum günü yazarıdır. iyi ki doğdun aslan kral!
Bu yazarı severim.
hoş güzel yazardır.
hikaye anlatmayı çok seven yazar.konuşurken bir yandan da halihazırda kalem, kağıt bulundurmak gerekir.
hiçbiri unutulacak cinden değil ama, geçen günki hikaye hala aklımdadır yalnız hikayenin baş kahramanlarını unuttum vay anasını*.hani şu ses, nasıl baktığınla alakalı mevzudan açılmıştı.sahi neydi o leyla ile mecnun mu? ferhat ile şirin mi? aklıma takıldı.acilen cevaplayın sayın dashuu.
sevgiler, hürmetler efenim..
hiçbiri unutulacak cinden değil ama, geçen günki hikaye hala aklımdadır yalnız hikayenin baş kahramanlarını unuttum vay anasını*.hani şu ses, nasıl baktığınla alakalı mevzudan açılmıştı.sahi neydi o leyla ile mecnun mu? ferhat ile şirin mi? aklıma takıldı.acilen cevaplayın sayın dashuu.
sevgiler, hürmetler efenim..
Doğum günü kutlu olasıca!!
bana aynı kafada olduğumzdan mütevellit "panpiş mi olsak ne?" diyen yazardır.ehehe iyi yazardır.uzun uzadıya yazar.ne kadar aldatma konusundaki entrylerini şiddetle ve esefle kınasam da okumayı ve yazmayı seven, derdime çare bulmak için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ettiğim yazardır..
panpişimdir! iyi günlerimden bir haber olsa da, kötü anımda zaman ayırıp, moral verendir. takip edeceğim sevilesi yazardır. kötüleyenler halt etmiştir...
gri kentin yakışıklı delikanlısı. sevgi dolu aklı başında cana can katan sözleriyle başımın tacıdır kendisi. dostluğuna diyecek yok. öyle içten dir kiii her cümlesi. aşkı bilir, sevgiye değer verir . ruhu güzel, ince, narin ,kırılgan dashuu.
seni sevmeyen ölsün
seni sevmeyen ölsün
kimdir nedir ya da ne değildir inanın bilmiyorum ama bu adam bugün bana bir mesaj yazdı. upuzun bir mesajdı. ben yazıyı okumayı bitirdiğimde gülümsüyordum. kaç yaşındadır ergen midir değil midir bilmyorum ama bana yazdıklarını okuduğumda çok sağlam bir adam olduğunu anladım. bundan sonra takipteyim dashuu.
Çok kibar, aynı zamanda dostcanlısı bir adam. Mutlu oluyorum her mesajında.
hayata bakış ibremi negatiften pozitife çeviren, umudun ve hayallerin peşinde durmaksızın koşan esaslı yazar.
hayat felsefesini, hayat felsefem edinmek istediğim yazar.
selam olsun.
selam olsun.
yazdıklarıyla yüzüme gülümseme konduran yazar. aşk bilgini...
tanıdığım en muhteşem, alçakgönüllü, hoşgörülü ve yüreği sevgi dolu olan sözlük yazarıdır.
yazar gibi yazardır.'aşk'ı anlatırken yaşıyor.severim,sayarım kendilerini...
buraya yazılanların çoğu hoş değil ama ben gerçekten sevdim bu yazarı. samimi ve içten. ve cümleleri oldukça güzel..
yüreğin gerçekten çok güzel.
güneş senin içinden doğuyor olmalı dashuucum..
güneş senin içinden doğuyor olmalı dashuucum..
dünyaya başka bir pencereden bakan yazar...
kızılderili ruhuna sahip olan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar