bugün

zall'ın piyasaya sürdüğü son teması. ilkin insan bi yabancılık çekmiyor değil ama, özellikle göz yormayan yapısı itibariyle alışılası.
yazıları daha bir okunaklı hale getiren siyah ve mavi'nin seviştiği sözlük teması.
default theme olması gerekir, o derece kaliteli. yazarlar dışında tüm kullanıcılar bu mükemmel şeyi görmeli. gözü yormaması ve framelerdeki sade hava en müthiş özellikleri.
sol üstte bi arkadaşa bakar gibi bir hali olan dinazorun olduğu güzel tema.
zall'ın tepeye dinazor koyarak kültürsüz dinazor'a atıfta bulunup bulunmadığını merak ettiğim teması.
"sen yaşlandın iyice" dıye dalga da geçiyor olabilir bizle *

o değil de sağ frame de yanan uyarı ışıkları biraz daha açık renkte olsa süper olurmuş.
açılan başlığın üzerine maus la gelindiğinde, istersen zopayla gel, hani "dur şunun infosuna bakim bakim" gibi bi düşünceyle hareket ettin diyelim. işte o an bu temanın en kımıl kımıl anı. geliyosun harflerin üzerine, büyüyüp küçülme, genişleyip daralma, gibi bi hareketlenme oluyor, sanırsın harfler o anda yer değiştirip karışacak puzzle misali 'info' kaybolup 'çöz beni' olacak. herhalde bunu rüyamda görmüştüm yaa... ehehehe neyse.
online listesine tıklanıldığında tam boy poster kıvamında, çok duygusal bi sarılma sahnesi mevcut. bide siyah beyaz mı bu? aman aman. sırf bunun için online a tıklıyorum. böle bakıyorum bakıyorum ve ağlıyorum inan.
süper olmuş tema, insana ayrı bir hava veriyor.*
© copyright 2005 - 2026