bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
dans etmek, ruhunuzun kahkaha atmasıdır.
kişinin hayatı dışavurum şekli.
insanın kendini kaybetmesine sebep olabilir, dün dans ederken birden duraklayıp tam 4 metre geriye gidip ne olduğunu anlamadan bir türlü duramayışım da cabası. tek cümleyle anlatabilirsem;
"müziği duymayanlar dans edenleri deli sanıyor."
insanın kendini kaybetmesine sebep olabilir, dün dans ederken birden duraklayıp tam 4 metre geriye gidip ne olduğunu anlamadan bir türlü duramayışım da cabası. tek cümleyle anlatabilirsem;
"müziği duymayanlar dans edenleri deli sanıyor."
27 yaşımdayım ve dans etmek o kadar anlamsız geliyorki sözlük. müziği kapatıp dans edenleri izlediniz mi hiç ? gülmekten yerlere yatarsınız.
pekala bu karşınızda biri olmadan konuşmaya benzer diyebilirsiniz. bu argümanımı çok saçmada bulabilirsiniz ve haklısınızda biyere kadar.
edenlere sonsuz saygım var. hatta izlemeyi severimde. bir kanalda denk geldimmi izlerim sıkılmadan. fakat beni dansa kaldırmak isteyen çoğu bayanı (kibarca) refüze ettim.
delikanlıyı bozar falan gibi saçma sapan, cahilce bir düşünce yapısına sahip değilim. bununla alakası yok.
beceremediğim için mi peki? dans etmeye bir sevdam olsa denerdim. ve becerip beceremediğim ortaya çıkardı.
hip hop danslarını ve müziğini zerre kadar sevmesemde hatta nefret etsemde; aydan uysal'ın dansını izlemeyi severim mesela.
barlara/diskolara hayatım boyunca bir defa bile gitmedim. giden insanları ayıplamıyorum tabii ki. ne haddime. onlarada saygım var (ibrahim tatlıses'e döndüm be. onada saygım var, bunada saygım var)
içki içip, haydiii dans... hooop yorulduk gel biraz daha içki... hooop hadi be oturmayamı geldik tekrar dans...
abuk sabuk figürler eşliğinde, delice içip şuurunu kaybetme sanatı heralde şu; "gece hayatı" dedikleri.
haydiii reynaya... ayyy burası monotonlaştı haydiiii laylaya.
ama demekki bazı insanların rahatlaması, bir nevi meditasyonu, deşarj olma yolu.
misal ben, çok moralim bozuk olsa, sıkılsam; şimdi bu noktalı virgülü koyup düşündümde. birşey bulamadım iyi mi?
çok canım sıkılsa uyurum. evet evet uyurum.
hah birde valeria milova'nın danslarını severim. tam bir profesyonel. güzel olmasıda bütünleyici bir etki sağlıyor dansıyla. fakat kadınların yüzde doksanında olduğu gibi, makyajsız olunca, irin gibi suratı çıkıveriyor meydana.
makyaj gerçekten bir mucize.
pekala bu karşınızda biri olmadan konuşmaya benzer diyebilirsiniz. bu argümanımı çok saçmada bulabilirsiniz ve haklısınızda biyere kadar.
edenlere sonsuz saygım var. hatta izlemeyi severimde. bir kanalda denk geldimmi izlerim sıkılmadan. fakat beni dansa kaldırmak isteyen çoğu bayanı (kibarca) refüze ettim.
delikanlıyı bozar falan gibi saçma sapan, cahilce bir düşünce yapısına sahip değilim. bununla alakası yok.
beceremediğim için mi peki? dans etmeye bir sevdam olsa denerdim. ve becerip beceremediğim ortaya çıkardı.
hip hop danslarını ve müziğini zerre kadar sevmesemde hatta nefret etsemde; aydan uysal'ın dansını izlemeyi severim mesela.
barlara/diskolara hayatım boyunca bir defa bile gitmedim. giden insanları ayıplamıyorum tabii ki. ne haddime. onlarada saygım var (ibrahim tatlıses'e döndüm be. onada saygım var, bunada saygım var)
içki içip, haydiii dans... hooop yorulduk gel biraz daha içki... hooop hadi be oturmayamı geldik tekrar dans...
abuk sabuk figürler eşliğinde, delice içip şuurunu kaybetme sanatı heralde şu; "gece hayatı" dedikleri.
haydiii reynaya... ayyy burası monotonlaştı haydiiii laylaya.
ama demekki bazı insanların rahatlaması, bir nevi meditasyonu, deşarj olma yolu.
misal ben, çok moralim bozuk olsa, sıkılsam; şimdi bu noktalı virgülü koyup düşündümde. birşey bulamadım iyi mi?
çok canım sıkılsa uyurum. evet evet uyurum.
hah birde valeria milova'nın danslarını severim. tam bir profesyonel. güzel olmasıda bütünleyici bir etki sağlıyor dansıyla. fakat kadınların yüzde doksanında olduğu gibi, makyajsız olunca, irin gibi suratı çıkıveriyor meydana.
makyaj gerçekten bir mucize.
insanı güçlü kılan etkinlik.
5 sayfalık bir kompozisyonu dans ederek 5 dakikada anlatabilirim.
bakmak kadar görmek de önemli.
bakmak kadar görmek de önemli.
can sikintisina iyi gelen aktivite.
hem egleniyorsunuz hem bir nevi spor.
ustelik esnek oluyorsunuz.
hem egleniyorsunuz hem bir nevi spor.
ustelik esnek oluyorsunuz.
kendini müziğe bırakmak en iyisidir.
Amk gece kuluplerindeki her malin yapmaya calistigidir.
türkiye'de aşağılık bir şey. evet böyle. bir erkeğe dans etmeyi biliyor musun de, yo dostum bana dans deme der. ne yani işemiyor musun? ne yani sevişmiyor musun? ne yani yürümüyor musun? dans yahu, dünyada daha keyifli ne var ki? üstelik dans mı o da neymiş diyen kadınlar var. dans etmeyi bilmeyen kadınla nasıl olunur ki, garip.
Kendini en güzel ifade ediş biçimidir. bir de uyum sağlayan bir kavalyen varsa o dans hiç bitmesin istersin.
pişmanlık yapabilir.
özellikle hareketli parçalarda ufaktan başlayan sallanma ve el kol hareketleri, müziğin ritmine kapılıp çok değişik haller alabilir ve insanlıktan çıkan bir vaziyete erişebilir.
özellikle hareketli parçalarda ufaktan başlayan sallanma ve el kol hareketleri, müziğin ritmine kapılıp çok değişik haller alabilir ve insanlıktan çıkan bir vaziyete erişebilir.
evde yalnızken yapılanı makbuldür. çok eğlendiriyor insanı. sınır yok. isterseniz striptizci isterseniz hint dansı yapan isterseniz headbang yapan biri olabilirsiniz. saf eğlence kaynağı.
bu entry bum bum bole dansının ardından girilmiştir.
bu entry bum bum bole dansının ardından girilmiştir.
vurdurmaktan önceki evredir.
saygılar..
bu güne kadar ki olan tüm figürleri bir kenara bırakın ve bu dansı izleyin. *
http://youtu.be/PPFQd2KU-JU
bu güne kadar ki olan tüm figürleri bir kenara bırakın ve bu dansı izleyin. *
http://youtu.be/PPFQd2KU-JU
christopher walken' in ustalıkla gerçekleştirdiği aktivite.
hakkında pek çok şarkı, şiir yazılmış eylem.
Hayatım bouyunca ilk kez dans ettim.
Harika bir şey.
Harika bir şey.
en huzur verici eylemlerden biri.
yıllardır söylüyom bunu.
çok huzurlu oluyorum işte!
çok eğleniyorum!
yüzüm gülüyo!
yıllardır söylüyom bunu.
çok huzurlu oluyorum işte!
çok eğleniyorum!
yüzüm gülüyo!
asansörde yalnızken yapması çok zevklidir.
kraliçemle saatlerce yapılandır. dans olup akarız biz gönüllere. kapiş.
Acayip kilo verdiren ve incelten olaydır. Bel ölçüm 65ti 60 oldu bir ayda. Kızlar, dans edin.
Kadınlarla yakın temasla yapılırsa güzel olandır.
Tenini sevdiğin biriyle yapıldığında ön sevişme tadında geçicek olan eylem.
Ritmin yükselip alçaldığı bir şarkı seçilmesi heyecanı, tutkuyu artırabilir.
Sevdiğin kadın yada adamla el ele, göz gözedir ve vücutları müziğin ritmine eşlik eder.
Etraftaki herhangi bir şey çifti etkilemez çünkü onlar kulaklarındaki müzikten başka kalplerinin ritmini duyarlar.
Kadın saç diplerinden parmak uçlarına kadar titremektedir.
Eşi dansı bitirmeden kadının gerdanına sarılmamak için kendini zor tutar.
Ve Mutlu son.
Muhteşem bir gece için dans etmişlerdir.
Eğer seks hayatı monotonlaşmışsa renklendirmek için toplum içerisinde sevişilemeyecek ortamlarda bulunulmalı.
Geceden kalan anılar diğer gecelerini süsler.
Neticede dans eşittir ön sevişmedir.
Ritmin yükselip alçaldığı bir şarkı seçilmesi heyecanı, tutkuyu artırabilir.
Sevdiğin kadın yada adamla el ele, göz gözedir ve vücutları müziğin ritmine eşlik eder.
Etraftaki herhangi bir şey çifti etkilemez çünkü onlar kulaklarındaki müzikten başka kalplerinin ritmini duyarlar.
Kadın saç diplerinden parmak uçlarına kadar titremektedir.
Eşi dansı bitirmeden kadının gerdanına sarılmamak için kendini zor tutar.
Ve Mutlu son.
Muhteşem bir gece için dans etmişlerdir.
Eğer seks hayatı monotonlaşmışsa renklendirmek için toplum içerisinde sevişilemeyecek ortamlarda bulunulmalı.
Geceden kalan anılar diğer gecelerini süsler.
Neticede dans eşittir ön sevişmedir.
sevişmenin bir adım ilerisi. özellikle latin dansları için konuşuyorum, iki insanı en fazla yakınlaştırabilen aktivite kesinlikle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar