bugün
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- kadınların piç erkek tercihi11
- en çok hoşa giden doğa olayı5
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- zihni göktay13
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz3
- telefonun aşırı ısınması4
- cumhuriyetçi parti2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi5
- sersem herif10
- sözlük yazarlarının nahları3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- düşün ki bu gece öldün5
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- necip fazıl vs dostoyevski2
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- insan olmaya ceyrek kala3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yeni yazarlara öneriler9
- yön duygusuna sahip olmamak6
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- ragnar rockefeller38
- erkan taş2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- evlenilmeyecek kız tipi5
prince of persia adlı oyunda zamanın bekçisi, kader iblisi olarak da adlandırılabilecek, oyunun korku ve adrenalin kaynağıdır. herşeye rağmen bahçe hortumuyla öldürülebilinecek tek yaratıktır.
(bkz: prince of persia)
(bkz: prince of persia)
öncelikle allah belasını versin. onun yüzünden güzelim oyundan bi süreliğine soğudum. oyun dünyasındaki en zor kovalamaca sahnesine sebep olan yaratıktır herhalde. kendisine buradan bir çift sözüm var. ulan mına kodumun karaktersizi, madem zaman bekçiliği yapıyorsun gidip ilgilensene işinle. şerefsiz. aaa, n'oldu sonra ? water sword dan bir kaç darbe yiyince yıkılıverdin olduğun yere di mi? terbiyesiz.
prince of persia oyununun olayı belli daha baştan. hoplayıp zıplama kısmı çok önemli. tabi insan burdan nereye acaba diye bakınıyor ortalıyor ediyor atıyorum biraz koşup sonra ipe tutunup koşmaya devam edip sonra karşıya sırt üstü zıplaması gerekiyorsa biraz soluklanıp hadi beline kuvvet diyor. bu sayede de hay elimin ayarını sikeyim deme oranı azalıyor vs.
dahakanın oyundaki genel olayı onunla yaşanacak boss fight kısmına kadar o geldi mi yardırmaktan ibaret. o da çok zor olmuyor taki ipli kısımlar başlayana kadar iple en uç noktada kurtulmayı başaramayınca ikinci turda kesin yakalıyor ibne.
dahakanın oyundaki genel olayı onunla yaşanacak boss fight kısmına kadar o geldi mi yardırmaktan ibaret. o da çok zor olmuyor taki ipli kısımlar başlayana kadar iple en uç noktada kurtulmayı başaramayınca ikinci turda kesin yakalıyor ibne.
suya ulaşana kadar adamı gerim gerim gerer bu totoş.
ayakları göte vurmak deyiminin açıklamasıdır.
Bu pezevengin kovaladığı sahneler kadar ben hiçbir oyunda, filmde, kitapta hatta gerçek hayatta gerilmedim. Tam mutlu mesut dolaşırken bir anda çıkardı bu allahsız. Götümüzü yırtar duvardan duvara atlardık herif yürüye yürüye yetişirdi bize, bide yaklaştıkça her yer yıkılmaya başlardı, bağıra bağıra oynardım. Az rüyalarma girmedi bu şerefsiz, çocukluğumu zehir etti.
sudan korkan lanet iblistir. kestikten sonra ergen haliyle kişiye zafer naraları attırandır.
Bu illeti herkes bilmez. Oyunda eski zamana dönünce her an çıkabilitesi olan bir yaratıktır. Korkmamanız gereken tek zaman water sword’e sahip olduğunuz zamandır.
allah belasını versin bu öcünün :(.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar