bugün
- meal kuran değildir26
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- geceye güzel bir söz bırak5
- polonya2
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- insanlar sizi nasıl tanımlar5
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- iremga12
- bella hadid5
- gecenin film sahnesi4
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- velvet almanyaya gel5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- mohamed salah ghaly5
- 31 çekerken eli kırmak4
- duş almak vs duş yapmak4
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- kız arkadaş kiralamak8
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi2
- kendini anlatamamak6
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- halit bolkan2
- kahve falı3
- velvet14
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- gürkan uygun3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- günün iddaa kuponu2
- had bildirmek7
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- eğitimde itaat kültürü2
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- dünya sivaslılar günü3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- romantik komedi izleyen erkek2
- uzak diyar4
- yunanistan30
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- online kumar2
- justin bieber3
- fatih tekke2
- 5 ağustos 20262
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
kendilerini allah ın ordusu olarak nitelendiren iran'lı bir terör örgütü.
isimleri bir tek bana mı komik geldi acaba?
ha bu arada bu allah'ın ordusu iran'da 25 kişinin öldüğü 80 kişinin yaralandığı cami bombalanması eylemini üstlenmişler.
allah'ın evinde,
allah'ın kullarını öldüren,
allah'ın ordusu.
isimleri bir tek bana mı komik geldi acaba?
ha bu arada bu allah'ın ordusu iran'da 25 kişinin öldüğü 80 kişinin yaralandığı cami bombalanması eylemini üstlenmişler.
allah'ın evinde,
allah'ın kullarını öldüren,
allah'ın ordusu.
iran'daki sünni azınlığın haklarını savunma görüntüsü altında gerçekte iran'ın sistan-belucistan ve ona komşu pakistan'ın belucistan eyaletlerinde yaşayan belucilerin bağımsızlığı için eylemler düzenleyen terör örgütü. arapça allah'ın askerleri anlamına gelen bu terör örgütü sadece iran'da değil, pakistan'da da terör eylemleri düzenlemiştir.
aslen uyuşturucu kaçakçısı olan iran kökenli islami bir örgüt...
bu şabalaklar üç türk paraşütçüyü başka birileri sanıp kaçırmış, ailelerinden 1 milyon euro fidye istemeye kalkmış ve bu şekilde komik olaylar zincirini başlatmışlardır zira cundullahçılar ne türkçe ne de ingilizce bilmemektedirler. ailelere açtıkları ve anlaşılmadıkları için yüzlerine kapatılan bir kaç telefonun ardından nasıl becermişlerse istedikleri fidye miktarını söylemeyi başarmış ancak çocuklarını ailelerinde bu kadar paranın olmadığını anlayınca biraz hayalkırıklığı yaşamışlardır.
zavallı paraşütçüler de, başkaları sanılıp amatör bir örgüt tarafından kaçırılıp, ailelerinin yüreklerine indirilmesiyle kalmış ve tahran'da büyükelçiliğe bırakılmışlardır.
bu şabalaklar üç türk paraşütçüyü başka birileri sanıp kaçırmış, ailelerinden 1 milyon euro fidye istemeye kalkmış ve bu şekilde komik olaylar zincirini başlatmışlardır zira cundullahçılar ne türkçe ne de ingilizce bilmemektedirler. ailelere açtıkları ve anlaşılmadıkları için yüzlerine kapatılan bir kaç telefonun ardından nasıl becermişlerse istedikleri fidye miktarını söylemeyi başarmış ancak çocuklarını ailelerinde bu kadar paranın olmadığını anlayınca biraz hayalkırıklığı yaşamışlardır.
zavallı paraşütçüler de, başkaları sanılıp amatör bir örgüt tarafından kaçırılıp, ailelerinin yüreklerine indirilmesiyle kalmış ve tahran'da büyükelçiliğe bırakılmışlardır.
18 ekim 2009 tarihinde iran'da 60 kişinin ölümü ile sonuçlanmış, intihar saldırısını üstlenen örgüttür.
(bkz: solcurullah)
Naif arapça bilgimle.
cund+ullah=cundullah tamlamasını görüyorum.
Allah ve cunta kelimelerinin birleşmesinden mütevellit, cunta askeri bir anlam taşımakta olduğundan kendileri doğru bir isim kullanmıştır jokersiz 9 harf tebrikler. Kendilerine bir türk dil kurumu sözlüğü yolluyoruz sözlük olarak.
Şaka bir yana, can yakmışlardır. Bizimkisi geyik elbet, ama o kadar yürek yakarak, kendi halkına tecavüz ederek acaba merak ediyorum kendilerinin amacı ne?
cund+ullah=cundullah tamlamasını görüyorum.
Allah ve cunta kelimelerinin birleşmesinden mütevellit, cunta askeri bir anlam taşımakta olduğundan kendileri doğru bir isim kullanmıştır jokersiz 9 harf tebrikler. Kendilerine bir türk dil kurumu sözlüğü yolluyoruz sözlük olarak.
Şaka bir yana, can yakmışlardır. Bizimkisi geyik elbet, ama o kadar yürek yakarak, kendi halkına tecavüz ederek acaba merak ediyorum kendilerinin amacı ne?
Büyük ihtimal ABD-ingiltere-israil 3'lüsünün taşeron olarak kullandığı örgüt.
afganistandaki cundullahla irandaki cundallah farklıdır.afgan cundullahı sadece pakistan müredlerine ve amerika-nato ya karşı savaşır.iran cundullahı ise sadece iranla savaşır şaklaban falan değildir.sadece iranda sünni oldukları için ezilen kesimden oluşurlar.
harika bir neşid. https://www.youtube.com/watch?v=YH-a9Te_mP8
Bir neşid.
grup hilafet kervanının bir ilahisi. alışacağız böyle şeylere, bir yerden başlamak lazım tabi. maaşallah akhi, güzel okuyor akhi.
https://www.youtube.com/watch?v=OitA7mlRrLY
gerçi bir kaç yerde detone oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=OitA7mlRrLY
gerçi bir kaç yerde detone oluyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar