nasıl oluyoda ilk gelen yazarları hemencik farkediyor anlayamadım doğrusu.
bana da ilk hoşgeldin diyen yazardır..mutlu etmiştir..
bana da ilk hoşgeldin diyen yazardır.
(#5687288) entry' si ile güzel kinaye yapmıştır.
beni de ilk karşılayan yani hoş geldin diyen, anladığım kadarıyla pek bir sevecen yazardır. sağ olsundur, var olsundur.
neden olduğunu bilmediğim fakat canayakın bulduğum ingilizce öğretmeni , sözlüğe her gelene hoşgeldin diyen, bunu akbank ın müşteri temsilcileri gibi güleryüzle yaptığına inandığım uuser ablamız, ya da abimiz orasını henüz bilmiyorum.**

ekleme: öğrendim, öğrendim.
beni de ilk karşılayan, hoşgeldinlerini sunan yazardır.
hoşbuldum. *
içten içe kendime rakip bellediğimdir.
beni de boş geçmemiş yazar. yeni yazar alarmı var sanırım.
100. cü entryimi nickaltına adamak istediğim yazar. daima görüşmek üzere hocam!...
nam-ı diğer üzüm çekirdeği.
nickini her gördüğümde nasrettin hocayı cagrıstıran yazar.*
sözlüğün tozlu sayfalarına karışmış nickimi uplattıran yazar kişisi.
kendisine hoş bulduk demek isterim.
(bkz: duygu seli)
bir adet üçüncü nesil yazar olduğumu belirtmiş bir adet beşinci nesil yazardır.
hakkında entry girilmemiş yazarları bulup ki araların da ikinci nesil bile var, onlara hoşgeldin diyen yazar. *
bana hoşgeldin deme nezaketini göstermiş tek yazar.
çaylaklıktan yazar olma makamına yükselişimin ilk gününde 'hoşgeldin' diyerek bi nevi mutlu olmamı sağlamış yazar..iyi yazar.hoş yazar..
5. nesilin en düşünceli ve de en kibar yazarıdır. *
öyle görünüyor ki incelikli bir arkadaşımız kendisi, bana da hoşgeldinini esirgememiş, sağolsun.. * *
hoşgeldin mesaj rekoruna koşan yazar. bekide koştu.
klavyesinden bıkılmayan, daha önceleri de belirttiğim gibi yüzünden tebessüm eksik olmayan, sevecen, bırakın karıncayı, sivrisineği bile incitmeyen, mübarek yazar.**
işbu entryi ingilizceye çevirmeye çalıştım kendimce ancak bu amacıma muvaffak olamadım. eğer uğraşıp da işbu entryi ingilizce olarak girseydim, ertesi gün nicaltımda şöyle bir yazı tebelleş olurdu.
-#5881175 ingilizceyi katleden yazar.
bu yazıyı ingilizce giremediğim için söyleyebileceğim tek bir şey var, ı'm sorry

bu arada kendisi bugün buraları yalnız bırakmıştır, özlemle dönmesini bekliyoruz.

not: ayrıca üçüncü dalyam, viyuppi.*
hoşgeldin faslını ilk gerçekleştiren muzip nick sahibi yazardır. çok teşekkür edilesidir, hatta edilmiştir, mission completed.
nezaketini, himini'ye ilk defa "hoş geldin" diyerek sürdüren yazar. himini'nin(bunu söylemek komikmiş) himininin, himininin... neyse,
himini'nin gülümseyerek teşekkür ettiği yazar.
sözlüğün en misafirperver yazarlarındandır. geç oldu ama hoşbuldum ben de.
ben dahil bir çok insana hoşgeldin diyen kibar insan.
© copyright 2005 - 2026