bugün
- sözlük kızlarının kekleri22
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız5
- dantelli sütyen takan erkek12
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- ak partililerin apoya villa yaptırması37
- sözlükte ki gay başlıkları4
- kürdistan5
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- sen dost ararsan koş mevlana ya4
- sütyen kelimesindeki süt3
- neme lazım diyen erkek6
- dindarların çoğunun fakir olması7
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- yesene beni diyen kız9
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- topkapı sarayı2
- müstehcenlik soruşturmaları4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- 19 eylül 20263
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- renault toros4
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği2
- kıyıcı yazarlar2
- ölümden korkuyor musunuz17
- taşacak bu deniz dizisi3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- diyarbakır2
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- ufuksal yönelimler2
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- palamut7
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- intihar düşüncesi7
- ölüm korkusundan ölmek3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- anın görüntüsü22
- kahve kupasını iki elle tutup camdan bakan erko2
- az gelişmiş ülkeler2
- insanın hayvandan koptuğu özgürlük eşiği2
- 2026 sonbaharında izmir3
- abdullah öcalan'a villa yapılması2
standart kolanin, oda sicakliginda gunler ve hatta haftalarca bekletilmesiyle olusan, bilgisayar aromali* serbet. siseden direkt olarak tuketilir, dolayisiyla kisiye ozeldir. kapagi yapis yapis olmus orjinal pet sisesinin icerisinde, sunucu bilgisayarin uzerinde veya ayakla ulasma mesafesinde, odayi toplamaya gelen ebeveynlerin erisemeyecegi sekilde muhafaza edilir.
bu icecek bekletildikce, lezzeti ve degeri exponential olarak artar; sabah kahvaltisinin kahvesi, ara atistirmalarin cayi ve aksam yemeginin ickisi yerine gecer.
ayrica, biten coder kolalarinin siseleri ise, bilgisayar basindan tuvalete kalkmaya usenilmesi durumunda mini-pisuvar olarak hizmet verir, deligi iskalamadan tabi.
tarifine gececek olursak, 1 kisilik gerekli malzemeler:
+ 2.5 litrelik adam gibi kola
hazirlanisi:
+ proje, odev veya hobi olarak kod yazilan sure boyunca kola sise agzindan yudumlanir, kapagi sikmaya usenildiginden dolayi aralik bicimde odanin en sicak yerine konur. yeri hatirlandikca, bir hamlede uzanilarak bir yudum daha alinir, tekrar bekletilmeye devam edilir.
bu icecek bekletildikce, lezzeti ve degeri exponential olarak artar; sabah kahvaltisinin kahvesi, ara atistirmalarin cayi ve aksam yemeginin ickisi yerine gecer.
ayrica, biten coder kolalarinin siseleri ise, bilgisayar basindan tuvalete kalkmaya usenilmesi durumunda mini-pisuvar olarak hizmet verir, deligi iskalamadan tabi.
tarifine gececek olursak, 1 kisilik gerekli malzemeler:
+ 2.5 litrelik adam gibi kola
hazirlanisi:
+ proje, odev veya hobi olarak kod yazilan sure boyunca kola sise agzindan yudumlanir, kapagi sikmaya usenildiginden dolayi aralik bicimde odanin en sicak yerine konur. yeri hatirlandikca, bir hamlede uzanilarak bir yudum daha alinir, tekrar bekletilmeye devam edilir.
bir de bunun mimar kolası versiyonu vardır ki, öğrencileri olarak tüm dünyaya yaymakla mükellefizdir.
ayrı başlık açasım yok, tek entryli başlıklardan hazzetmem şahsen.
mimar kolası: içine 2 mama kaşığı nescafe katılmış yarım bardak koladır. yarım bardaktır, çünkü içine kahveyi kattığınızda feci köpürür. uykusuzluğa birebirdir. ancak, apaçık söylemeliyim ki, beyin .ncıklaması yapar. sebebi; kafein yoğunluğudur. bir nevi uyuşturucu diyebilirim. beyni çalıştırmaz, sadece uyanık tutar. bu da, son saniyeye çizim bırakmış hamal insanlar için yeterlidir: kımıldayan bir el ve açık tek göz.
yan etkileri: tüketildikten en geç 7 saat sonra kafanız düşer. omzunuzun üstünde tutamazsınız. aynı uyuşturucunun etkisi geçince yaşananlara benzer bir titreme gelir vücuda, yazın 35 derecede bile. beyniniz tamamen iflas eder, istemsiz olarak bazal metabolizmaya geçiş yaparsınız.
çok sık denenmemesi gerekir, komaya sokabilir. (ciddiyim.)
ayrı başlık açasım yok, tek entryli başlıklardan hazzetmem şahsen.
mimar kolası: içine 2 mama kaşığı nescafe katılmış yarım bardak koladır. yarım bardaktır, çünkü içine kahveyi kattığınızda feci köpürür. uykusuzluğa birebirdir. ancak, apaçık söylemeliyim ki, beyin .ncıklaması yapar. sebebi; kafein yoğunluğudur. bir nevi uyuşturucu diyebilirim. beyni çalıştırmaz, sadece uyanık tutar. bu da, son saniyeye çizim bırakmış hamal insanlar için yeterlidir: kımıldayan bir el ve açık tek göz.
yan etkileri: tüketildikten en geç 7 saat sonra kafanız düşer. omzunuzun üstünde tutamazsınız. aynı uyuşturucunun etkisi geçince yaşananlara benzer bir titreme gelir vücuda, yazın 35 derecede bile. beyniniz tamamen iflas eder, istemsiz olarak bazal metabolizmaya geçiş yaparsınız.
çok sık denenmemesi gerekir, komaya sokabilir. (ciddiyim.)
olur ya hani, bardaktan iceyim ben kolayi yudum yudum dersiniz de, hepsini icemez de bardagi ekranin yanina koyuverirsiniz ya. iste bir gun sonra bakin o bardagin icine. ne var? ne olmus? bir gun once yudum yudum ictiginiz kola nasil uhuya donusmus bir gorun. bir daha kola icebilirseniz brova valla.
bis mideyle sabahin korunde damakta harika bir tat birakan icecek. bir de yaninda djarum black olsa gel keyfim gel keyfim bitsin bu hasret!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar