bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile4
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- osimhensiz galatasaray4
- istanbul'dan izmit'e yürümek2
- iltica16
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- futbolun barbarca bir oyun olması2
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- sanat2
- 20 eylül 20262
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- claudian clouds33
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 0 0 711
- okan buruk8
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- sözlük kızlarının kekleri24
- izmir2
- kuçukuçuokanınçükü2
- insan ne ister6
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- kadınlar8
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- yaşanmamışların yası6
- galatahahahahahaha4
- anne4
- önyargı3
- kuran3
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- anın görüntüsü25
- cok da abartmaya gerek uok6
- yazarların akşam yemekleri6
- islamda namaz yoktur30
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- fusya semsiyeli yabanci22
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- dantelli sütyen takan erkek12
- ölümden korkuyor musunuz17
- sevdiğiniz yazarlar8
- kürdistan10
- doktor2
izmirdekiler çok eğlencelidir. kazara içinden geçtiğiniz vakit etrafta çukulata rengi bebeler, rengarenk elbiseli, abartılı takıları olan ev kadınları, yine her türlü renge boyanmış evler, hala orjinalliğini bozmamış mahalle bakkalları.. vesaire görebilirsiniz. anlatımdan da anlaşılabileceği gibi neşeli, cıvıl cıvıl insanlardır romanlar. neden toplum dışlar anlamadım gitti
30-40 haneli bi sokakta 15 efes 5 de tuborg bayisi görebileceğiniz takdire şayan muhitlerdir,bu bayilikler kar amaçlı değildir,kamu yararınadır,sahiplerine bir süre toptan fiyata içme olanağı sağladıktan sonra sürece eşin dostun katılımıyla birlikte zarar eden kit tadı yakalanır,fakat bu sosyal kurumun işlevini iyi kavrayamayan dış güdümlü namussuz firmanın alacaklarını istemesiyle ticaret hayatları sona erer,fakat gönüllerde kurdukları taht altından platindendir,ömürlüktür.
edirne'de girmeye cesaret edilemeyen tek mahalle.
rahatlıkla girebileceğiniz tek mahalle, ancak sadece edirne'de...
bursa' da demirkapı mahallesi buna örnektir ki her çingene mahallesi gibi gayet neşeli, şen şakrak bir mahalledir.
(bkz: hacıhüsrev) (bkz: cincin)
samsunda yeni otogar'a giderken yolun solunda kalmış mahalle. bir de temiz olsalar.
bol sazlı sözlü kavgalı olaylı geceler .
(bkz: Time of the Gypsies)
yakınından geçerken zurna sesi duyabileceğiniz mahalle. (bkz: aman sabahlar olmasın)
istanbul sarıyer e bağlı çayırbaşı mevkii.
(bkz: cennet mahallesi)
oraya girdiğinzide rahat davranmaya çalışın.ama fazla kaptırmayın.romanlar sizi sizden daha iyi anlayabilcek kapasitede insan sarrafı kimseler olarak karşınıza çıkar.yaşlı gördüğünüz teyze cırlayarak -nearıyon burda hına .odum denyosu -der.kalırsınız öyle götünüzden ter boşanır.sonra yine yaşlı bi roman size öyle bi bakar.-nüfus bilgilerini sayayım mı?- dese yarı söylerek yarı titremekli sesle -gerek yok abi- dersiniz..zannımca bunu yaşamaının kıyısından döndüm,ama rahattım,onlardan biri gibi olmaya çalıştım...
bursa'da özellikle yıldırım,osmangazi taraflarında uyuşturucu deposu bulunabilecek mahallelerdir.insan geçerken bir ürperiyor.
aklıma direkmen cennet mahallesi dizisi geldi. küçükken hep izlerdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar