bugün
- ben geldim naneler18
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek6
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- günün iddaa kuponu2
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- devlet kim lan7
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- çok çişi gelen insan5
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela43
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- menekşe moru oje4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela tarzı entry gir6
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- wednesdayin annesi8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- anın görüntüsü20
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- ince ruhlu erkek olmak2
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- annenin ölmesi5
- tai lung ile revani yemek4
- pandela1bukentay3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- azgın türbanlı10
- izlenmiş en kusursuz film8
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- alain delon vs cüneyt arkın5
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 20263
bu pic schillingerden ne kadar nefret ediyorsam kellerden da en az o kadar nefret ederim kisaca tanimlayalim bu gotosuda hos hapisane dizisinin karakterlerini tanimlarken cok delikanli adam bunu severim demek biraz zor oluyor ama neyse : saldirgan sosyopat isledigi devamli cinayetlerden sonra oz'a 88 yillik cezasini cekmek uzere gonderilmis hapisaneye girer girmez aryan kardesligine katilmistir nitekim schillnger gotu bu serefsizi 17 yasinda iken daha onceki bir hapis cezasi sirasinda seks karsiligi korumustur.
şeytan tüyü vardı bu herifte. tobias beecher'la efsane bir aşk yaşadı, yaptığı kimi götlüklerden sonra "yaptım evet yaptım ama bi sor neden yaptım" şeklinde şener şenvari atraksiyonlara girse bile.
tobias beecher ve ryan o'reily ile bir araya gelip plan yaptıklarında oz'da taş üstünde taş bırakmayan karakter. oz'da öldürdüğü adam sayısı belli olmayan bir sosyopattır kendileri.
ibnenin teki.
man of steel filminin albay Nathan Hardy'si.
diziyi daha dün bitirmenin heyecanı ve üzüntüsüyle bu entryi girmekteyim..
oz başlığının hemen ardından bu güzide yeri seçmemin yegane amacı benim ciddi ciddi keller'a aşık olmamdır.
ama şöyle ki; misal ben erkekmişim sonra hapise düşmüşüm, sonra keller beni sikmiş, sonra bende keller'i sikmişim, sonra o beni, sonra ben onu, en son hep beraber s'k'illingerle grup seks yapmışmışız.
lan oğlum, insanı dinden mi çıkaracaksın keller?
erkek olsaydım sana verirdim. ayrıca gözümde tobias beecher kadar piçin evladı bir insan yok.
bence dizideki en akılda kalıcı karakterdir.
şimdi spoiler sıçıcam:
lan adam tek başına nazilerin götüne götüne dayadı şarbonu.
sonra mı ne yaptı?
beecher malı yüzünden intihar etti. ergensin beecher! adam senin için neleri göze alıyor sen hala ahlak etik kavramlarındasın. lan benim için birisi keller'in yaptıklarını yapsa ahlağı da etiği de siker atarım amına goyim.
lan psikolojimin içine ettiniz. yarım saattir yazıyorum ne bok yazdığımı ben de anlamadım. hay bu diziyi izlediğim güne sıçayım. izlemediğim günlere yanayım. amk ben defoluyorum..
sen burada kal keller, yerim seni.
oz başlığının hemen ardından bu güzide yeri seçmemin yegane amacı benim ciddi ciddi keller'a aşık olmamdır.
ama şöyle ki; misal ben erkekmişim sonra hapise düşmüşüm, sonra keller beni sikmiş, sonra bende keller'i sikmişim, sonra o beni, sonra ben onu, en son hep beraber s'k'illingerle grup seks yapmışmışız.
lan oğlum, insanı dinden mi çıkaracaksın keller?
erkek olsaydım sana verirdim. ayrıca gözümde tobias beecher kadar piçin evladı bir insan yok.
bence dizideki en akılda kalıcı karakterdir.
şimdi spoiler sıçıcam:
lan adam tek başına nazilerin götüne götüne dayadı şarbonu.
sonra mı ne yaptı?
beecher malı yüzünden intihar etti. ergensin beecher! adam senin için neleri göze alıyor sen hala ahlak etik kavramlarındasın. lan benim için birisi keller'in yaptıklarını yapsa ahlağı da etiği de siker atarım amına goyim.
lan psikolojimin içine ettiniz. yarım saattir yazıyorum ne bok yazdığımı ben de anlamadım. hay bu diziyi izlediğim güne sıçayım. izlemediğim günlere yanayım. amk ben defoluyorum..
sen burada kal keller, yerim seni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar