bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti4
- velvet vs nervio19
- manyak olmaya karar verdim9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- mezarlıkları sevmek3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- lahmacun2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet12
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- hırt5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- otokar3
- nervio11
- otomobile ek vergi5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- haber turk2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- kıbrıs barış harekatı3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- vurgun yemek4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- pahalılığın çaresi3
- tememda kenka nalaka10
- otel odasında ölmekten korkmak2
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- true hanın gazabı8
harikulade eğlenceli bir srk filmi... şaşırtan köşeleriyle güldürmüştür. tavsiye olunur.
29 kasımda türkiye'de vizyona girecek olan mükemmel King Khan filmidir.
hindistanın kültürel,doğal,tarihsel ve dini yönlerini göstermesi açısından müthiş bir görsel şölen olan, ama sinema kalitesi açısından bakıldığında çok salakça yapılmış bir shahrukh khan filmi. evet gerçekten komik diye çektikleri sahneler aşırı derecede aptalcaydı. ormandaki cüce,hatunun uykudaki mallıkları, hizlambot (izbandut) gibi heriflerin en saçma yerlerde danslı şarkılı cevap vermeleri falan çok aptalcaydı. sanırım shahrukh khan ın en boktan filmiydi bu.
abi bi ciddiyet içerisinde akıp gitse hoş bir konu, güzel bir olay örgüsü var ancak hint müzikleri ve danslarına hayran birisi olarak tahammül edemedim cidden bu filmdeki yerli yersiz danslara. kavga edecekken dansa bağlamalar falan öyle malcaydı ki.
benden izleyecek olanlara tavsiye; filmin başından bir 15-20 dakika izleyip konuya giriş yapın, son 15-20 dakikayı da izleyin anafikri ve shahrukh khan ın mesajlarını alın yeter.
aradaki kültürel farklılıktan da kaynaklanabilir benim sevmemem. ama gerçekten tahammül edilir gibi değildi. ister istemez insana "acaba gerçekten hint halkı bu kadar salak mı" diye sordurtuyor bu ve benzeri filmler. kendi filmlerimiz çok mu iyi? değil tabiki. hindistanda türk sinemasını yerler bir edecek kadar güzel filmler yapılıyor. hemde çok fazla yapılıyor. hint sinemasına hayran biriyimdir esasında. lakin filmlerde bu filmdeki gibi saçma salak sahnelerle karşılaştığımda sinirim bozuluyor açıkçası. hani insan merak ediyor, yönetmen,yazar,senarist bu salak sahneleri koymaya niye gerek duymuş ki. filmi uzatmak içinse zaten uzun amk.
neyse
sevemedim ben bu filmi. baştan sona izlememin sebebi de hint kültürüne duyduğum hayranlıktır. başta da söylediğim gibi müthiş bir görsel şölen ama vasat bir film.
imdb de 6/10 almış ama 5 bile çok.
abi bi ciddiyet içerisinde akıp gitse hoş bir konu, güzel bir olay örgüsü var ancak hint müzikleri ve danslarına hayran birisi olarak tahammül edemedim cidden bu filmdeki yerli yersiz danslara. kavga edecekken dansa bağlamalar falan öyle malcaydı ki.
benden izleyecek olanlara tavsiye; filmin başından bir 15-20 dakika izleyip konuya giriş yapın, son 15-20 dakikayı da izleyin anafikri ve shahrukh khan ın mesajlarını alın yeter.
aradaki kültürel farklılıktan da kaynaklanabilir benim sevmemem. ama gerçekten tahammül edilir gibi değildi. ister istemez insana "acaba gerçekten hint halkı bu kadar salak mı" diye sordurtuyor bu ve benzeri filmler. kendi filmlerimiz çok mu iyi? değil tabiki. hindistanda türk sinemasını yerler bir edecek kadar güzel filmler yapılıyor. hemde çok fazla yapılıyor. hint sinemasına hayran biriyimdir esasında. lakin filmlerde bu filmdeki gibi saçma salak sahnelerle karşılaştığımda sinirim bozuluyor açıkçası. hani insan merak ediyor, yönetmen,yazar,senarist bu salak sahneleri koymaya niye gerek duymuş ki. filmi uzatmak içinse zaten uzun amk.
neyse
sevemedim ben bu filmi. baştan sona izlememin sebebi de hint kültürüne duyduğum hayranlıktır. başta da söylediğim gibi müthiş bir görsel şölen ama vasat bir film.
imdb de 6/10 almış ama 5 bile çok.
komik sahneleri olan filmdir.*
şarkılarla atışmaları güzeldir.
http://www.dailymotion.com/video/x2un23m
şarkılarla atışmaları güzeldir.
http://www.dailymotion.com/video/x2un23m
my name is khan filmine gönderme yapması efsaneydi. Filmde çok güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar