bugün
- buddy dude23
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deliliğin tedavisi7
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- uğurcan çakır2
- barış alper yılmaz2
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- gocu29
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- kızları etkileme taktikleri4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- deyyus u ekber5
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- avustralya10
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgilisine ayı diyen kız6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sueda uluca5
- türkiye13
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- bardağı taşıran son damla7
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- rad suresi 2 ayet2
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- arda güler7
- vincenzo montella9
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- 2026 dünya kupası4
- chp'nin hali ne olacak58
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- en iyi antidepresan19
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- futbol4
- hilal yelekçi3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
Ulan anlayamıyorum! Sokakta ki çocuklar bile "challange yapalım." diyor böyle saçma bir şey olabilir mi? yahu biz ingiliz miyiz? Bu kelimenin Türkçesi "meydan okuma" demek, bu kelimeyi söylemek çok mu zor? dilimizi yok ediyoruz, farkında bile değiliz. Bir arkadaşım da Trekking yapıyormuş!! Trekking nedir? "Doğa yürüyüşü" demek çok zor geliyor millete yada ingilizcesini söylediğimizde havalı olduğunu zannediyoruz herhalde...
EDiT: açıklama yapsam daha rahat anlaşılırmış da üşendim ya hu gece gece, konfüçyus'tan anektod olarak alıntı yapmıştım da konuyu kavrama kabiliyetini düşürdü sanırım, neyse sildim. Anlatmak istediğim ingilizce konuştuğunu zannedenlerin daha kendi ana dilini zor konuşurken, kendilerini çok bilgili göstermeye çalışarak, ingilizce konuştuklarını zannederek, daha anlamını bilmedikleri kelimeleri kullanmaları çok saçma geliyor, sorsan anlamını bilmez, açıkçası bende tam anlamıyla bilmiyorum fakat kullanmıyorumda.
EDiT: açıklama yapsam daha rahat anlaşılırmış da üşendim ya hu gece gece, konfüçyus'tan anektod olarak alıntı yapmıştım da konuyu kavrama kabiliyetini düşürdü sanırım, neyse sildim. Anlatmak istediğim ingilizce konuştuğunu zannedenlerin daha kendi ana dilini zor konuşurken, kendilerini çok bilgili göstermeye çalışarak, ingilizce konuştuklarını zannederek, daha anlamını bilmedikleri kelimeleri kullanmaları çok saçma geliyor, sorsan anlamını bilmez, açıkçası bende tam anlamıyla bilmiyorum fakat kullanmıyorumda.
Cok sacma bir entry sayin yazar.
Dilimizde bi cok yabanci kelime var.
Aklima gelenler:
Tabure
Atolye
Asist
Viraj
Kolaj
Parfum
Gibi gibi kaldi ki burda arapca veyahut farscada yok?
Alo
Meraba
Selaminaleykum
Eyvallah
Bunlar ne?
Illa dilimize pelesenk mi olmasi gerek yabanci sayilmamasi icin?
Ayrica tam karsiligi "meydan okumak" degil challenge in ilk once sen savundgun dusunceden emin ol sonra parmaginla baskasini goster. Google dan baktigin bilgiler benim ingilizce seviyemle yarisamaz.
Neymis trekkingmis
Ulan futbol ne? Ayak topu mu diyosun sen?
Bilmeden ustune birde entry giren yazarlara yazik. Zavalli bi durum.
Edit: laaaaaaannn yoksa? Yoksa bu yazar? Yoksa ben taniyo muyum bu yazari?! Ben taniyorum bu yazari galiba sanirsam. Neyse gozum ustunde.
Edit2: dostum senin bir sucun yok anliyorum gozunden... sende vur be. Sende vur.
Dudut3: iq dan anladim sen oldugunu entrylerinede random guldum. Yinede bu baslikta bana iyi keydirmissin. Eyv.
Dilimizde bi cok yabanci kelime var.
Aklima gelenler:
Tabure
Atolye
Asist
Viraj
Kolaj
Parfum
Gibi gibi kaldi ki burda arapca veyahut farscada yok?
Alo
Meraba
Selaminaleykum
Eyvallah
Bunlar ne?
Illa dilimize pelesenk mi olmasi gerek yabanci sayilmamasi icin?
Ayrica tam karsiligi "meydan okumak" degil challenge in ilk once sen savundgun dusunceden emin ol sonra parmaginla baskasini goster. Google dan baktigin bilgiler benim ingilizce seviyemle yarisamaz.
Neymis trekkingmis
Ulan futbol ne? Ayak topu mu diyosun sen?
Bilmeden ustune birde entry giren yazarlara yazik. Zavalli bi durum.
Edit: laaaaaaannn yoksa? Yoksa bu yazar? Yoksa ben taniyo muyum bu yazari?! Ben taniyorum bu yazari galiba sanirsam. Neyse gozum ustunde.
Edit2: dostum senin bir sucun yok anliyorum gozunden... sende vur be. Sende vur.
Dudut3: iq dan anladim sen oldugunu entrylerinede random guldum. Yinede bu baslikta bana iyi keydirmissin. Eyv.
Abd de survivora benzer bir yarışmanın ismi. Türkiye’den Turabi katılmış bu sene. Az önce izledim.
Bbg evi gibi bir evde yaşıyorlar 20 kişi yarısı erkek yarısı kız. Bir erkek bir kız partner olarak yarışıyor.
Turabi gitti evin en şıllık kızını seçti. Kız başka bir çocukla flörtleşirken çok daha başka birinin kucağına oturdu +18 hareketler yaptı herkesin içinde. Fakat ortamda turabi yoktu.
Turabi de röportaj da diyor ki biz de kadın çok önemlidir biz onlar için canımızı veririz. Ahah.
Merak ettim turabi uyum sağlayabilecek mi ortama. Heyecanla ikinci bölümü bekliyorum.
Bbg evi gibi bir evde yaşıyorlar 20 kişi yarısı erkek yarısı kız. Bir erkek bir kız partner olarak yarışıyor.
Turabi gitti evin en şıllık kızını seçti. Kız başka bir çocukla flörtleşirken çok daha başka birinin kucağına oturdu +18 hareketler yaptı herkesin içinde. Fakat ortamda turabi yoktu.
Turabi de röportaj da diyor ki biz de kadın çok önemlidir biz onlar için canımızı veririz. Ahah.
Merak ettim turabi uyum sağlayabilecek mi ortama. Heyecanla ikinci bölümü bekliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar