bugün
- aslında hayatta yapayalnız olmamız7
- ağlamamak için kendini tutmak11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- ctrlx22
- zenci isyanı2
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- e'e f e6
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- intihar4
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- sigortalı bir iş bul çalış4
- gürcistan22
- güneş gözlüğü3
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- chatgpt ile dertleşmek3
- hewal ebo18
- içim yanıyor be sözlük7
- neden namaz kılmıyorsun3
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- lahmacunu elle yiyen kız14
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- pamuk şeker pembesi oje2
- kuran da namaz yok21
- toksik insanlar2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- alman atasözleri2
- ilgi isteyen kız16
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- öldürme arzusu2
- geçmişe özlemle bakmak3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- usualsuspectss3
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- şimdi arkadaşlar3
- cem gürdap2
- türk düşmanları4
- hiç tadın tuzun olmaması3
- asansörde kalmak7
- güneş4
- sözlükte kesme işareti olmaması3
Rte ye yalanmaya başlamıştır, baktı böyle olmuyor bari yalanayımda bu durumdan kurtulayım demiştir, yakında ülkeye dönüp yandaş bir kanal ve gazete sahibi yapılırsa kimse şaşırmasın.
bu gece saat 11 de a haber de yayın yapacak olan genç parti başkanı. özledik reis programı bekliyoruz.
adamın dibi gelse de hepsini sikse.
Saat 10 da kanal a da açıklama yapacak zeki adam. Özledik reis bekliyoruz.
bir emir cümlesidir.
Dursun özbek başkanlıgı bıraktıgı an galatasaray başkanı olacak adam.
galatasaray'a çok yakışacağını düşündüğüm kurumsal hırsız.
ten uyumu mu desem, ruh ikizi mi desem. valla o kadar iyi yakışırlar ki iki hırsız birbirine. gelse keşke de gülsek eğlensek. ama zannetmiyorum.
ten uyumu mu desem, ruh ikizi mi desem. valla o kadar iyi yakışırlar ki iki hırsız birbirine. gelse keşke de gülsek eğlensek. ama zannetmiyorum.
Rodos şövalyeleriyle yakınlığı varmış.
ülkeye geri dönmek için yalamaya başlamıştır yalasın bakalım ama iyi geçiriyor aydın doğana.
"gidişim suskun olmuştu fakat dönüşüm muhteşem olacak" bir insandır.
a haber'de gördüğüm şahıs. yaz boz diye bi programa konuk olmuş. aydın doğan'a sallıyor.
Ben yandım beni yakanlarda yansın diyen yolsuz iş adamıdır. Aydın Doğan hakkındaki söyledikleri çok çarpıcı. Ee sözün erbabı bir zamanlar aydın doğan ın rakibi ve muhatabı olduğuna göre yüz yüze çıkar kendini aklar artık. Aklayamazsa onunda suyu ısınmışa benziyor. Yav devlete meydan okunurmu hiç? Artık ordu ile barışık bir halk, halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ve hükümet var. Dış daki ağa babalarının ona hiç faydası olmayacak. Hükümet ler kurup yıkıyormuş. Bunu da yapta görelim.
galatasaray başkanı olsada bütün takımları siksek .
(bkz: cem uzan a hapis şoku)
Cem uzan da sırtını ovayım.
aydin dogan a salliyorsa sallasindir . babam hic sevmezdi de kendisini.
memleketimizi 23,5 milyar dolar tazminata mahkum ettirip öksüzün, yetimin, eğitimli işsiz gencin rızkına mani olmaya kalkan sarı çipildek.
bu adam böyle bir adamken ak partinin kanalına çıkıp rahat rahat konuşabiliyorsa ak partiye oy falan vermem ben seyyidi. gidip inadına hdp'ye atayım da bunu oraya çıkaranlar da, winner sanıp sıvazlayanlar da görsünler dünya kaç bucakmış.
bu adam böyle bir adamken ak partinin kanalına çıkıp rahat rahat konuşabiliyorsa ak partiye oy falan vermem ben seyyidi. gidip inadına hdp'ye atayım da bunu oraya çıkaranlar da, winner sanıp sıvazlayanlar da görsünler dünya kaç bucakmış.
a haber güya kendisi ile ropörtaj yaparak yandaşlık yaptı. ulan adamı itibarsızlaştıran akp, şimdi çıkıp adamın söylediklerinden nemalanmasını kim yer ki?
Mazotu 1 lira yapacağını söyleyen, söylediğini de kısa süreliğine de olsa gerçekleştirmiş kişidir.
Not : bu adamı hiç sevmem
Not : bu adamı hiç sevmem
bu gece aydın doğan'a; "uzan ben geliyorum" demiştir.
cem uzan'ın kim olduğunu unutmayalım. sahip olduğu imar Bankası için 24 saat yüksek faiz reklamı yapıp önce insanların parasını topladı sonra o paraları zimmetine geçirdi.
cem uzan da baronların adamıdır. en az aydın doğan kadar ülkeye zarar vermiştir.
https://tr.wikipedia.org/...r_Bankas%C4%B1_T.A.%C5%9E
cem uzan'a kahraman muamelesi yapan, ona "sarı saçlım mavi gözlüm" diye medet uman solcular iyi okusun.
edit: imla.
cem uzan da baronların adamıdır. en az aydın doğan kadar ülkeye zarar vermiştir.
https://tr.wikipedia.org/...r_Bankas%C4%B1_T.A.%C5%9E
cem uzan'a kahraman muamelesi yapan, ona "sarı saçlım mavi gözlüm" diye medet uman solcular iyi okusun.
edit: imla.
Havuzda ki 250 kontörler.
Shakira'nın Star da şarkı söylemesi.
300.000 adet pringles.
Edit: imla
Shakira'nın Star da şarkı söylemesi.
300.000 adet pringles.
Edit: imla
kk ve bahçeli'yi gölgede bırakacak şimdilik yegane insan. türkiyeye dönmesi iyi olur. adam gibi muhalefet görelim şu ülkede.
evet tayyip erdoğan zamanında bu adamı haksız yere sürgün ederek yanlış yapmıştır. (cemaatin ve aydın doğan'ın tahrik ve gazlamaları ile tabii)
şimdi geri dönmesi için bir fırsat verilmeli. bu adamın uçuk vaatlerini bile özledik, o derece.
evet tayyip erdoğan zamanında bu adamı haksız yere sürgün ederek yanlış yapmıştır. (cemaatin ve aydın doğan'ın tahrik ve gazlamaları ile tabii)
şimdi geri dönmesi için bir fırsat verilmeli. bu adamın uçuk vaatlerini bile özledik, o derece.
Eğer başa getirebilirsek. Petrolün varilini 1 tl hamileliğide üç aya indireceğini iddia eden mükemmel insan. Hatta rivayetlere göre clark kentin kayıp erkek kardeşiymiş.
Uzun zaman hırsıza maruz kalanların dolandırıcıyı umut ışığı sanmasına şaşırılmamalıdır. Kendisi ülkeyi öyle bir dolandırmıştır ki bugün hala uzanzedeleri görebilirsiniz etrafınızda...
Dolandırıcıdır.
Dolandırıcıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar