bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak17
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti4
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- yeni parti50
- camlar açık çıplak yatmak5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- uykuya doyamamak3
- manyak olmaya karar verdim5
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak2
- seni onaracağım diyen kadın4
- sinem dedetaş6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- hikayeyi devam ettir54
- kemal kılıçdaroğlu16
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- benkimki6
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- cemil tugay3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- diamond bosphorus25
- atatürke başkaldıran şehirler2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- japon2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- g o k u2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- dansör3
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- ekonomi5
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- milliyetçi hareket partisi3
- sokakta kavga teknikleri15
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- arkadaşlar bakar mısınız28
anketlerde yazacaklarımı çalan yazar. selamlar...
yazılarıyla dikkatimi çeken kaliteli bir yazar. durmasın, yazmaya devam etsin...
selametsiz ba!
kendisi bu sözlükte 2008'den beri bulunan bir yazardır. tabiri caizse bu sözlüğü gerçekten sevenler arasındadır.
ayrıca şahsına karşı yapılan hakaretleri fazla hor görmez. uygun bir üslupla çözmeye uğraşır ve asla kin tutmaz. benim de biricik dostumdur,
beni anlayan tek kişidir. ve şu sözlükte adam gibi adam! diyebileceğim sayılı insanlardan birisidir. asla eksi oy vermez ve insanları hor görmez; aksine tanımaya çalışır.
şu sözlükte insan mı arıyorsunuz? sizi anlayabilecek birini mi arıyorsunuz? işte bu kişi o kişidir. insan ruhunun teline dokunan bir yazardır kendisi.
her kişinin derdini dinleyebilecek kapasitesi vardır. girdiği entry'ler de kendisi gibi üslubu düzgün ve iyidir.
paka!
kendisi bu sözlükte 2008'den beri bulunan bir yazardır. tabiri caizse bu sözlüğü gerçekten sevenler arasındadır.
ayrıca şahsına karşı yapılan hakaretleri fazla hor görmez. uygun bir üslupla çözmeye uğraşır ve asla kin tutmaz. benim de biricik dostumdur,
beni anlayan tek kişidir. ve şu sözlükte adam gibi adam! diyebileceğim sayılı insanlardan birisidir. asla eksi oy vermez ve insanları hor görmez; aksine tanımaya çalışır.
şu sözlükte insan mı arıyorsunuz? sizi anlayabilecek birini mi arıyorsunuz? işte bu kişi o kişidir. insan ruhunun teline dokunan bir yazardır kendisi.
her kişinin derdini dinleyebilecek kapasitesi vardır. girdiği entry'ler de kendisi gibi üslubu düzgün ve iyidir.
paka!
kim nereye gitmiş olursa olsun eninde sonunda gitmek isteyeceği yerin adı.
hoşbulmuştur.*
beni takip eden yazar.
John milton'un paradise lost isimli eserinin birinci bölümünde cennetten kovulan şeytan ve takipçi meleklerinin cehenneme düştükten sonra kurdukları mecliste konuşma yapanlardan biri olan mommon karakterinin savunduğu şey olma ihtimali yüksektir. mommon meseleye maddi yaklaşır. mommon'a göre yeteri kadar mal mülk sahibi olunursa ve cennet standardları yakalanabilirse cehennemde bile rahat yaşanabilir. yani cehennem cennetten farksız hale gelebilir eğer aynı iktidarı sağlayabilirsek demeye getitirir. zira şeytanın gökteki yüce adı luciferdir. cehennemde inşaa edilen ihtişamlı sarayda aynı iktidarın bekası sağlanabilecektir.
nereden geldin diyecekseniz... herşey maddiyatsa eğer cehennemde bile mutlu olunabilir. o zaman cehennem cehennet'e dönüşür demeye getiriyorum.
nereden geldin diyecekseniz... herşey maddiyatsa eğer cehennemde bile mutlu olunabilir. o zaman cehennem cehennet'e dönüşür demeye getiriyorum.
Sözlükte ilk hoşgeldin diyen yazardır. Teşekkürler kendisine sanırım ilklerin yazarı olduğundan kaynaklanıyor
misafirperver, cana yakın yazar.
kalitesini hızıyla birleştirmiş olan ve 2011in ilk entrysini giren yazardır. candır, kardeştir.
tebrikler yazarıdır.
yılın ilk entrysini girmiş olan yazardır. ilklerin yazarı. *
yılın ilk entrisini girmiş benim minik tavşanım. seviyorum kendisini, abisinin sıpası...
tebrik ettiğim yazar. 2012 de devamını bekliyoruz.
hayırlı olsun kimsenin yapamadığını yapan yazardır.*
cehennem'in cennete yakın tarafı.
eğer sol frame doğru söylüyorsa ilk entry' i giremeyen yazardır.
(#10360425) ilk entry gözükmekte.
(#10360425) ilk entry gözükmekte.
2011 in ilk entry sinin sahibi olduğunu düşündüğüm zat-ı muhterem
an itibarıyla patlayan havai fişekleri kendisine ithaf ettiğim yazar. haketti.
kişinin hayatı boyunca göremese bile öldüğünde görmek isteyeceği yerin adı.
bayanlara has bir nick kullanan ve biraz önce erkek olduğunu öğrendğim yazar kişisi
(bkz: dünya)
cennet ve cehennemin karışımı.
(bkz: ortaya bir karışık)
(bkz: ortaya bir karışık)
her insanın hayatında görmese bile ölünce görmek istediği yerin adı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar