bugün
- wednesdayin annesi9
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- alain delon vs cüneyt arkın2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması11
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- mavi gözlü erkek5
- azgın türbanlı10
- gerizekalı ai moderatör3
- türk müsün6
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- sözlüğün kahve olması13
- aquila bicipite2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- düşün ki o bunu okuyor2
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- madımak2
- sözlükte dertleşme3
- evlenmekten korkmak10
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- lanetli çaylak2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- alttaki yazara aşık ol11
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- abd başkanlık seçimi2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- karpuzu kaşıkla yemek2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- uçağa binmek3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- velvet ile revani yemek6
- nermin3
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
işin içinde aütür olunca cinselliğin ne derece olduğunu merak ettiğim korku filmi.
inşallah bir şeye benzer diye temenni ediyorum.
inşallah bir şeye benzer diye temenni ediyorum.
bugun pirana filminde fragmanını izledim. 3 boyutu iyi gibiydi fragmana bakarak. hatta abartmışlar gibi geldi. normalden de fazla öne gelmiş insanlar. insanın gözüne bakın lan 3 boyut yaptık gözünüze sokuyoruz tarzı olmuş. ama bu kadar erken 3 boyutlu film çekeceğimizi düşünmüyordum. yine de tebrikler.
(bkz: bollywood)
holivud konusu daha güzel işlenebilirdi. 30 dakika sonra film arası veriliyor, bir 30 dakika daha. böyle bir filmle vizyona çıkanın ya aklından zoru ya çok parası ya da çok yalancısı vardır. bir filmde hiçbir şey olmaz mı ya! ayıp vallahi.
zaman ve para kaybından başka bir şey olmayan filmdir. fragmanı görünce heyecanlanmıştım. üstüne 3d diye verdiler gazı gittik. ben bu kadar başarısız oyuncuyu bir arada görmedim. 3d olayını zaten çözemedim. sadece bir ağacın dalında farkettim olayı gerisi yalan. amatör kısa film havasında bir şeyler sıçmışlar. evet sıçmışlar! başka türlü açıklayamıyorum.
bir çok sahne var ama beni benden en fazla alan sahne; evin her noktsında mumlar yanıyor. sonra gaz lambası yanıyor kendi kendine felan bir ekşın dönüyor. anne, çocuk yaptı zannediyor ve marazı çekiyor; ben sana ateşle oynama demedim mi? diyerek. bırak alleasen ya! evin her noktasında mum yanıyor sen neyin tribindesin?
bir çok sahne var ama beni benden en fazla alan sahne; evin her noktsında mumlar yanıyor. sonra gaz lambası yanıyor kendi kendine felan bir ekşın dönüyor. anne, çocuk yaptı zannediyor ve marazı çekiyor; ben sana ateşle oynama demedim mi? diyerek. bırak alleasen ya! evin her noktasında mum yanıyor sen neyin tribindesin?
5 yaşındakileri bile korkutamayacak film.
bir an olsun korkutmadı lan. yuh dedim arkadaş. insan az kaliteli film yapar. gerçi çoğu film korkutucu değil. ama seks sahnesi çok iyiydi.*
3d'ye değil 3ti ye geldik. Özeti bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar