bugün
- yunanistan29
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- en son aldığınız iltifat13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- dekolteye bakar mısınız15
- sözlüğün bitmesi3
- hırvatistan2
- sözlük kızları nerede3
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- cem küçük10
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- nebiye salat ve resule itaat4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- gürcistan26
- türk ateisti2
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- adalet ve kalkınma partisi4
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- adanalı ateist10
- gelecek partisi'nin kapanması12
- ketçap aromalı ruffles10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- bir ayın daha bitmesi3
- ctrlx22
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- bik bikle yemek yapmak9
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- borsa3
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- daş göprü sarmsağ geldih4
- aşka düşmek4
- gocu12
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- türk kahvesi7
- demet akalın'ın bacakları2
toptur diyorlar ama kendisi toptır. ingilizce anlamıyla top diyebiliriz kendisine ancak. çok seviyorum bu adamı. haa lets write var onu da çok severim ama kendisini ayrı severim. lets write kötü çocuk mu? değil. ama catstark da çok iyi çocuk. son zamanlarda starbax, gönül kahvesi, hatır kahvesi, gönül alması, bu tarz elit mekanlarda sıkça rastlıyorum kendisine. lets write'a rastlamıyor muyum. ona da rastlıyorum. ama buna daha çok rastlıyorum. kendisinin gülüşünü taklit etmeye çalışıyorum ama olmuyor. ağzım küçük geliyor ya da dişlerim fazla bilemedim.
haa lets write denedi de yapabiliyor mu, o da yapamıyor zaten.
haa lets write denedi de yapabiliyor mu, o da yapamıyor zaten.
ne alıngandır ne toptur. valla bak.
alıngandır.
dosttur.
ben nasıl fark edemedim seni hacı deyip kendimi kınamamı sağlayan. muabbeti süper, yazısı süper, okuması süper uuser.
yüz otur. *
yüz otur. *
sakalı var. feysbukta gördüydüm.
adamdır noktalı virgül.
yemin ediyorum bir içimlik su. böyle alacaksın bunu. of of of.
(bkz: uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende)
(bkz: uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende)
bu vizeler de biticek boş zamanlar da gelecek hatırlatırım demek istediğim yazar.*
(bkz: gözüm)
sevişelim mi?
(bkz: sam hanna)
(bkz: lunapark mı lan bura)
aşkoş amına koyayım. burdan ifşa ediyorum.
kardeş amına koyayım. bu kadar açık ve net söylüyorum.
kames mi ki bu. *
https://www.youtube.com/watch?v=hVH-bJndveg&feature=related
bir pes oynasak da kafasına versem ne güzel olurdu.
(#9663494)
yemek ısmarlamış bize. hiç haberimiz yok lan. ben o gün bayan arkadaş ısmarladı sanıyorum. meğerse centilmenlık yapıp bayan yazar arkadaşa ödetmemiş yemeği. ısmarladığı yemek de 1 0 2 adlı mekanda ısmarladığı 1 liralık yemektir. bilseydik 2 liralık bişey yerdik lan. bayan arkadaş ısmarlıyor diye biz 1 liralık yemekten yedik lets write ilen.
(ha bu arada ben neden iki entrydir bunun nickini vermiyorum da bayan yazar arkadaş olarak geçiyor?)
bir gözüm bunun yolunda ankara'da, diğer gözüm istanbul'da lets write'da. bu ikisi gelecek diye bekliyorum. istanbul'da bir arkadaş daha var ama o ölmüştür büyük ihtimal.
yemek ısmarlamış bize. hiç haberimiz yok lan. ben o gün bayan arkadaş ısmarladı sanıyorum. meğerse centilmenlık yapıp bayan yazar arkadaşa ödetmemiş yemeği. ısmarladığı yemek de 1 0 2 adlı mekanda ısmarladığı 1 liralık yemektir. bilseydik 2 liralık bişey yerdik lan. bayan arkadaş ısmarlıyor diye biz 1 liralık yemekten yedik lets write ilen.
(ha bu arada ben neden iki entrydir bunun nickini vermiyorum da bayan yazar arkadaş olarak geçiyor?)
bir gözüm bunun yolunda ankara'da, diğer gözüm istanbul'da lets write'da. bu ikisi gelecek diye bekliyorum. istanbul'da bir arkadaş daha var ama o ölmüştür büyük ihtimal.
gördüğüm kadarıyla doğum gününü kaçırmış olduğum yazar. gecikmeli de olsa kutlamaktan kendimi alamiciim. *
doğum gününü unutmayacak tek insan bendim, doğum gününü unutan tek kişi oldum heralde. biliyorsun bebeğim işsiz güçsüz insanım. günler hakkında hiçbir fikrim yok.
inan kutlayanlar içinde doğduğuna en çok sevinen, nice yıllar geçirmeni en çok isteyen insanlardan biriyim. çok seviyorum lan seni*. iyi ki doğdun, iyi ki varsın. nice beraber senelere inşallah.
inan kutlayanlar içinde doğduğuna en çok sevinen, nice yıllar geçirmeni en çok isteyen insanlardan biriyim. çok seviyorum lan seni*. iyi ki doğdun, iyi ki varsın. nice beraber senelere inşallah.
doğarak dünyaya gelmiş olan bir insan.
doğum gününü kutlayan herkese teşekkür eder, şevval sam'a ise sesiyle sarhoş ettiği için burdan tekrar ilan-ı aşk eder: seviyorum seni şevval evlen benimle!
doğum günü kutlu olsun yazarı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar