bugün

casper markalı tablet pc.
Gelince editlerim.
Asıl adı casper nirvana tablet olan tablet.
10 ve 7 inch' ekrana sahip alüminyum gövdeli, android ics' yüklü iki adet tablettir bunlar.

piyasada bulunan muadillerine göre özellikle fiyatları göz önüne alındığında kaliteli ürünler oldukları söylenebilir, kapasitif dokunmatik ekranları hızlı ve parlak, her tablet hatta her elektronik cihazda olduğu gibi ısınma gerçekleşsede henüz bende bulunanında bu sebepten kasılma veya kapanma olayına rastlamadım.

eksik yönleri kameraları keşke hiç kamera koymasalarmış ama casper bunları hangi üreticiye yaptırdıysa adamlar ön ve arkaya koymuşlar bunları.
http://www.casper.com.tr/...tail_cta-e10-12a_141_6079
ağrıza yaptığı takdirde sahibine servis konusunda sorun yaşatacak tabletdir.
kesin ısınma problemi yaşatıyordur dediğim tablet.
tavsiye etmeyeceğim dandik tablet.
dandik tabletlerinden bir tanesi bende var hediye olarak oyuncak gibi kullanıyoruz başka bir işe yaramıyor.
bir tane 3g li olanından fiyatı uygun diye almıştım. sonra bir sikime yaramadığını anlayıp kenara attım. ancak telefon bozulupta servise gidince, 1 ay boyunca dert ortağım oldu. buradan kendisine selamlarımı gönderiyorum kötü gün dostu.
Pek kaliteli bir tablet olmayıp illa tercih edilecekse iPad, güç yetmiyorsa Samsung marka bir tablet tavsiye ederim.
mesela benim bütçeme göre en iyisi via s48 diyebilirim. f/p ürünü kesinliklee
Via s40 modelini aldım yeni ürün resmen akıyor, neredeyse 15 oyun yükledim sıfır donma kasma, ekranı, sesi çok canlı Filmi izlemek zevkli ben çok memnunum açıkcası bu özellikerde diğer markalarda çok daha yüksek fiyatlar çekiyorlar f/p ürünü net.
Servis ve servis ağı konusunda Casper'ı tek geçerim, tabletimin ekranını çatlatmıştım düşürüp onu değişim için gittim oldukça hızlı ve nazikler yarım saat gibi bir sürede işimi halledip yolladılar benı.
© copyright 2005 - 2026