bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- bir kızla dalga geçmek4
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- en sevmediğin insan tipleri7
- tai lung42
- mavi göz7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- gece vardiyası yazarlar4
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- claudian clouds22
- önlenemez mhp yükselişi2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- tupac amaru shakur2
- eva murati3
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- pazar gecesi3
- iyi geceler6
- akrep2
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- islam'ın hak dini olması6
- yalnız ölmek4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- namazın amacı6
- deneme entry si2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- uludağ itiraf10
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- kitap kapakları3
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- anın görüntüsü25
- melissa vargas7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- sarapci koala47
"Gamze'den ayrıldıktan sonra içimde aileye karşı kin ve nefret büyüdü. Gizem olmasaydı dahi aileden birilerini öldürecek veya yaralayacaktım. Olay tarihinde ailemi arkadaşıma ait 01 AZY 90 plakalı otomobille Çobandede mevkiinde pikniğe götürdüm. Ailemi bıraktıktan sonra eve döndüm. Mahalle girişinde Gizem, arkadaşlarıyla oynuyordu. Gizem'i yanıma çağırarak 5 lira kağıt para verdim. Yakındaki bakkaldan kola almasını istedim. Gizem gidince, arabanın yedek lastiğini çıkartıp, evin merdivenlerine bıraktım. Gizem'in evinde kimse olmadığını bildiğimden öldürme fikrini düşündüm. Evdeki koli bandını arabaya koydum. Gizem gelince 'Pikniğe götüreceğim' diyerek kandırdım. Arabanın arka koltuğuna oturdu. Yol üzerindeki akaryakıt istasyonundan pet şişeyle 7-8 liralık benzin aldım. Sonra çocuğu nereye götüreceğimi düşündüm. Kabasakal Mezarlığı aklıma geldi. Oraya gittik. Uçurum var mı diye sağa sola baktım. Uçurum görmeyince yeşillik bir alan vardı, oraya götürdüm. Gizem'e pikniğe geldiğimizi söyledim. Çünkü Gizem, ailemin pikniğe gittiğini biliyordu. Gizem'i kucağıma alıp, yamaçtan yeşillik alana indirdim. Yanıma aldığım koli bandıyla ellerini bağladım, ağzını da aynı bantla kapattım. Cebimdeki bıçağı çıkarıp, vurdum. Bıçağı nereye vurduğumu görmedim, çünkü gözlerim kapalıydı. Gizem yere düştü, bir iki adım sekti. Üzerine benzin döktüm. Kibritle ateşe verdiğimde çığlıklar atmaya başladı. Arabanın yanına gittim, 20- 25 dakika bekledim, orada ağladım. Daha sonra gittim. Olayda kullandığım bıçağı cebimde unutmuşum. Çobandede'ye gittim, oradaki duvarın deliğinden içeri attım. Gizem'e karşı herhangi bir cinsel davranışta bulunmadım. Herhangi bir tecavüz girişimim olmadı."
mesela:
--spoiler--
“Ablam ve annem sevdiğim kızla evlenmemi engelledi, aramı bozdu. intikam almak için yeğenimi öldürmeye karar verdim.
Gezme bahanesiyle arkadaşım Mustafa'nın yanına gittik, arkadaşımın arabasını alarak Burç Ormanlarına doğru yola çıktık. Yeğenim arabada uyudu. Yanında bebeği ve pembe çantası da vardı. Uyandırdım ve Burç Ormanlarının karşısındaki tepelik alana doğru çıktık. Ağacın yanında yere yatırdım, orada bulduğum bir içki şişesini kırdım. Bu sırada Aliye Sultan ağlamaya başladı, elimi tutmaya çalıştı. içki şişesiyle boğazını kestim. Çantası ve bebeklerini de orada çalıların içine attım. Mustafa arabada beni bekliyordu, otomobile binerek şehir merkezine geldik. Sonra ailemle birlikte polise kayıp başvurusunda bulunduk.”
--spoiler--
http://www.hurriyet.com.t...ndem/13673409.asp?gid=229
--spoiler--
“Ablam ve annem sevdiğim kızla evlenmemi engelledi, aramı bozdu. intikam almak için yeğenimi öldürmeye karar verdim.
Gezme bahanesiyle arkadaşım Mustafa'nın yanına gittik, arkadaşımın arabasını alarak Burç Ormanlarına doğru yola çıktık. Yeğenim arabada uyudu. Yanında bebeği ve pembe çantası da vardı. Uyandırdım ve Burç Ormanlarının karşısındaki tepelik alana doğru çıktık. Ağacın yanında yere yatırdım, orada bulduğum bir içki şişesini kırdım. Bu sırada Aliye Sultan ağlamaya başladı, elimi tutmaya çalıştı. içki şişesiyle boğazını kestim. Çantası ve bebeklerini de orada çalıların içine attım. Mustafa arabada beni bekliyordu, otomobile binerek şehir merkezine geldik. Sonra ailemle birlikte polise kayıp başvurusunda bulunduk.”
--spoiler--
http://www.hurriyet.com.t...ndem/13673409.asp?gid=229
cani olma durumu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar