bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- çay içen kız9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- mutsuz olmak3
- duyulan en ilginç isim5
- galatasaray6
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- oralet içen erkek5
- anın fotoğrafı14
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- en tehlikeli insan tipleri2
- uludağ sözlük çeteleri9
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- çaya şeker atan erkek5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- kalem4
- rennes2
- yıkık yazarlar4
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- en boktan on yıl7
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- latte içen erkek4
- yerinde dur3
- erdal beşikçioğlu8
- patates kızartması4
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- dolma kalem3
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- doa otomatı3
- ona bir şey söyle13
- gocu bak bi5
- telefona cevap vermeyen kız3
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ayrılık8
- red flag erkek listesi9
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- menemen9
- selam sözlük2
- en gey özelliğiniz3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
aşırı pahalı ingiliççe uygulaması. bunun yerini biraz internette gezip envai çeşit aksanda ve seviyede konuşan insanla tanışabilirsiniz.
ne diorsunuz arkadaşlar kullanan var mı aranızda?
Edit: konuşarak öğren
Edit: konuşarak öğren
Bir kez ne var ne yok diye kaydolduğum, paralı olduğunu görünce çıktığım, aylardır mail kutumu spama boğan uygulama.
Verdikleri reklamlar can sıkmaya başlayan site. Ekşide erteleme hastalığı başlığını takip ediyorum baktım entri girilmiş. Dil öğrenmeyle de ilgili olduğunu fark edip daha da ilgiyle okumaya başladım. Ortalara doğru reklam kokusunu aldım ve yazara sövmeye gidiyordum ki sponsorlu olduğunu fark ettim. Sadece Kendinizden tiksindiyorsunuz böyle reklamlarla.
2 günde bir indirim var gel içerikli bana mail atan uygulama.
bu uygulamaya para vermek için enayi olmak lazım gibime geliyor. bence Omegle gibi ingilizce konuşabileceğin sitelere girip dakika sınırın olmadan insanlarla konuşmak daha pratik ve bedava olması açısından avantajlı olur.
bu uygulamaya para vermek için enayi olmak lazım gibime geliyor. bence Omegle gibi ingilizce konuşabileceğin sitelere girip dakika sınırın olmadan insanlarla konuşmak daha pratik ve bedava olması açısından avantajlı olur.
Muadil ücretsiz başka bir versiyonu olup olmadığı merak edilen yabancı dil geliştirme programı. Çeşitli eğitmenlerle bire bir konuşuyorsunuz. Ama fiyatı biraz tuzlu.
Black friday gününde %60 indirim yapmış efsane site. Herhalde en anlamlısı buydu.
Seçtiğiniz yabancı bir hocayla seçtiğiniz konular hakkında kamera bağlantısı üzerinden ingilizce konuşma pratiği yapabileceğiniz uygulama.
ancak fiyatları biraz saçma.
haftada beş gün 60 dakika konuşmak isterseniz aylık 1500 lira gibi rakam çekiyor.
arkadaş bir saat ingilizce goygoy yapacaz diye 1500 lira fiyat çekmek nedir ya. o parayla tatile gidip yabancı bir manita yapılır ki üzerine deniz ve seks bedeve.
ancak fiyatları biraz saçma.
haftada beş gün 60 dakika konuşmak isterseniz aylık 1500 lira gibi rakam çekiyor.
arkadaş bir saat ingilizce goygoy yapacaz diye 1500 lira fiyat çekmek nedir ya. o parayla tatile gidip yabancı bir manita yapılır ki üzerine deniz ve seks bedeve.
Ana dili ingilizce olan insanlarla konuşmaya yarayan bir platform. Biraz pahalıdır.
Haziran 2023e kadar geçerli cambly üyeliğimi devretmek istiyorum ilgilenen varsa dm.
(haftada 2 gün 30'ar dakika)
(haftada 2 gün 30'ar dakika)
ingilizce öğrenmek için. ingilizce konuşman gerekir.
Güzel bir uygulama.
Güzel bir uygulama.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar