bugün

(bkz: cumaya gitti gelecek)
irishstorm: sado-mazo olmak günah mıdır hacı?
cagliari: karşıdaki acı çekmiyorsa sorun yok...
sıçarken terlemek başlığıyla ve entry siyle beni gülme krizine sokan yazar. eyvallah kadeşim diyorum burdan kendisine. *
misi köyünde kahvaltı zirvesiyle en iyi organizatör seçmek istediğim güzide yazar. hiç bir zirve de bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. kendi adıma herşey için teşekkür ederim. * *
ilk zirvemde bana mükemmel bir gün yaşatan yazardır. organizatörlüğüne kesinlikle laf söyleyemeyeceğim kadar iyidir. iyi ki tanımısımdır. kuzumla birlikte her zirvesinde bulunacağımdır. * *
maaşlı organizatör yapılsın istiyorum. her pazar zirve bekliyoruz kendisinden. * *
organizatörlük adına bana çok şey öğretmiş kardeşimdir. gerçi övgüleri tek başına topladı bugün ama başrol de o vardı. hakkını yemeyelim. *
imla hatalarımın amansız takipçisi didişici cin.
abazan yazar. ben demiyorum öyle diyorlar.*
teşvik primleriyle naciz bedenimi ele geçirmeye çalışan bünye. iyi yazar, hoş yazar da... bak bu gün 3 yedik yine de: (bkz: siyah ulan)
peynirciks'e akıl almaz tekliflerde bulunmuş ama kendisi kartal gibi yükseklerde uçtuğu için bir şey elde edememiş yazar. koşuştursun efendim beşiktaşlılar sahada ne diyelim. peynirciks için gelsin; (bkz: beyaz ulan) düşenin yanında olmak lazım.
şu sıralar canı sıkkın yazar. tamamen kendi kuruntuları yüzünden. o kadar diyorum "çık dışarı.sevgilimi koluma takarım bebekte 3 5 tur atarım" havalarına gir diye. dinletemiyorum.
içimdeki duygusal ergen kişiliğe dokunabilen nadir insanlardandır.
msn yazarı.
1. nesil çakal yazar
gözlerinden öpmek istediğim yazar.
12 den vurmuş:
(#8081646)
saçlarını üçe vurdurunca pokemona dönen yazar.
hunharca delik deşik ettiğim fason ve kevgir kaleci.
hem cinsleriyle karşılaşınca ilk hiç biyere bakmıyormuş. erkeklere bakmadan konuşuyormuş. ne diyelim olur öyle. * *
yamulmuyorsam " kaliyari " şeklinde pronounce edilen şehir adı.
hd görüntüsünün yanında (fotoğraf çekilirken) bizi pksel pksel dağıtmış olan yazdır. sempatiktir birinci nesil saygıyı hak edendir yani ellerinden öperim hürmetler...
kapıya çarptıktan sonra "pardon" diyen dengesiz yazar.
severiz. koçtur koç.
-zenci sana entry girmiş...
+bana mı girmiş...
-evet sana girmiş..
(bkz: doktor bu ne)
sevgili doktor bi acayip kanım kaynadı sana pek sevdim seni. biz piksel piksel dağolmışken hd olan insandır.
© copyright 2005 - 2026