bugün
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- diyanetin abd'deki villaları5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- 20 cm iyi midir3
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- tek başına tatile çıkmak4
- izmir merkezli feto operasyonu3
- onlayn dört beş kişi olması2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- dişçinin kucağına oturmak2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı7
- yazarların şu an istediği şey5
- kuş besleyen akciğeri hastalığı3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması2
- polat alemdar3
- rıhtım hamalı ile kafayı çekmek2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- şücaattin amca2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- nargile tütünü3
- kedi tüyü kisti2
- sarı yeleli aslan trump8
- yazarları gülümseten şeyler6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor19
- donuz butonu bir harika dostum2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- m r e r e c t o24
- 1 dakikada 47 mekik çekmek2
- makyaj öncesi alt tabaka hazırlığı2
- kontrat fosfor karburator4
- hababam sınıfı semra hoca7
- yaz günü bira içmek6
- bir şarkı sözü der ki2
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- mor semsiyeli yabanci21
- müslim sarı3
- kamu görevlilerinin zıvanadan çıkması2
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- zallın fake hesabı var mı9
- anın görüntüsü19
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- aylık 279 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en gey özelliğiniz13
- chp'nin hali ne olacak49
- gocu26
anlam veremediğim bir virüs türü. c/documents and settings/temp klasoründe oluşan, 34,5 mb boyunda bir tmp klasörü. bundan yaklaşık 1 ay evvel şöyle bir klasör oluştu bende.
BT1.tmp
boyutu 34,5 mb idi ve internete bağlanılır bağlanmaz, veri akışı sağlıyordu. sürekli bir şeyler download ediyordu. makineden çoğu programı kaldırdım düzelmedi. en son service pack 3'ü kaldırdım ve ilginç şekilde düzeldi.
bugün ise sadece sözlükte iken, bt16.tmp adında gene 34,5 mb boyutunda, temp klasöründe bir dosya oluştu ve veri akışı başladı. sistem geri yükleme yaptıktan sonra düzeldi. bu gerizekalı microsoft'un hataları, beni yakında linux'e yönlendiricek.
ayrıca internet bağlantısı kesildikten sonra, bu dosya silinebiliyor fakat internete bağlandığınız anda tekrar geliyor ve internette iken silinemiyor.
BT1.tmp
boyutu 34,5 mb idi ve internete bağlanılır bağlanmaz, veri akışı sağlıyordu. sürekli bir şeyler download ediyordu. makineden çoğu programı kaldırdım düzelmedi. en son service pack 3'ü kaldırdım ve ilginç şekilde düzeldi.
bugün ise sadece sözlükte iken, bt16.tmp adında gene 34,5 mb boyutunda, temp klasöründe bir dosya oluştu ve veri akışı başladı. sistem geri yükleme yaptıktan sonra düzeldi. bu gerizekalı microsoft'un hataları, beni yakında linux'e yönlendiricek.
ayrıca internet bağlantısı kesildikten sonra, bu dosya silinebiliyor fakat internete bağlandığınız anda tekrar geliyor ve internette iken silinemiyor.
msn tarafından oluşan problemdir. *
--spoiler--
bugün anladığım kadarıyla, msn in yeni sürümünü kullanmamaktan oluşan durum. 8.5 sürümünde iken, msn güncelleme sordu ve kabul etmedim. yarım saat sonra bu durum ortaya çıktı. internetten birazcık araştırmıştım ve msn yüzünden olabileceğini görmüştüm. inanmadım tabi bu duruma.
daha sonra 9.0 sürümünü yükledim ve bu sorun 1 ay kadar olmadı. fakat o sürümü beğenmeyip, eski sürümü yüklediğimde, aradan 1 hafta geçti ve gene güncelleme sordu. güncellemeyi gene kabul etmeyince, yarım saat sonra bu sorun teşkil etti. senin ben amına koyim msn!
--spoiler--
--spoiler--
bugün anladığım kadarıyla, msn in yeni sürümünü kullanmamaktan oluşan durum. 8.5 sürümünde iken, msn güncelleme sordu ve kabul etmedim. yarım saat sonra bu durum ortaya çıktı. internetten birazcık araştırmıştım ve msn yüzünden olabileceğini görmüştüm. inanmadım tabi bu duruma.
daha sonra 9.0 sürümünü yükledim ve bu sorun 1 ay kadar olmadı. fakat o sürümü beğenmeyip, eski sürümü yüklediğimde, aradan 1 hafta geçti ve gene güncelleme sordu. güncellemeyi gene kabul etmeyince, yarım saat sonra bu sorun teşkil etti. senin ben amına koyim msn!
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar