bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- en sevmediğin insan tipleri7
- bir kızla dalga geçmek4
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- mavi göz7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- islam'ın hak dini olması6
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- eva murati3
- pazar gecesi3
- önlenemez mhp yükselişi2
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- sözlük whatsapp grupları13
- namazın amacı6
- yalnız ölmek4
- uludağ itiraf10
- friedrich hegel la bi cay icek12
- tupac amaru shakur2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- iyi geceler6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- akrep2
- melissa vargas7
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- kitap kapakları3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sarapci koala47
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- anın görüntüsü25
- deneme entry si2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
sabancı holdingin ilk olarak adanada kurduğu bir kumaş fabrikası.
küçükken mavi önlük altına giyilen en pahalı gri pantolonun kumaşı. markası bossa olmasa da pantolon pahalı diye bossa dendiği duyulmuştur zamanında.
iş başvurularında komik ücretler teklif eden dev tekstil firması.
Benimle yakından alakası olan kuruluş.
yanına nova getirilirse brezilya kökenli bir müzik ve dans türü olur. (bkz: bossa nova)
2001 yılında çalıştırdığı mühendise 385.000 TL (o zamanın parası öyleydi. şimdinin 385 TL si) verip de bununla övünen (asgari ücret aşağı yukarı 250 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam) bir çakalın genel müdürlük yaptığı yer (arkadaşımızın birisi komik ücretler teklif ediliyor diye yazmış. yıllardır bu böyle).
Ayrıca Çukurova üniversitesine bölüm binası yaptırıp da (vergiden kaçmak için), 1993-94 yıllarında manşet manşet "mezunlarımızı fabrikalarımızda çalıştıracağız" diye milletin gözünü boyayan, ama staj için fabrikalarına başvuran mühendis adayımızı "adana'da tekstil mühendisliği varmıymış yav" diye hayretler içerisinde karşılayan bir boktan haberi olmayan bir personel müdürü de (üstelik bu herif kendini muazzam bilgi sahibi bir avukat olarak tanıtmıştı bize... taşşak bile geçmişti bizimle... siz daha çocuksunuz, dünyadan haberiniz yok diye) çalıştıran muazzam gerizekalı yöneticilerin yönettiği ve sırf (allahtan) kaliteli üretim müdürleri (hepsi de şeker gibi adam gibi adamlar hepsine selamlarımı saygılarımı gönderiyorum) sayesinde ürettiği kaliteli kumaşlar sayesinde ayakta duran ve markasını koruyan bir kuruluş.
yok ben değilim en yakın arkadaşım bu... :D
Ayrıca Çukurova üniversitesine bölüm binası yaptırıp da (vergiden kaçmak için), 1993-94 yıllarında manşet manşet "mezunlarımızı fabrikalarımızda çalıştıracağız" diye milletin gözünü boyayan, ama staj için fabrikalarına başvuran mühendis adayımızı "adana'da tekstil mühendisliği varmıymış yav" diye hayretler içerisinde karşılayan bir boktan haberi olmayan bir personel müdürü de (üstelik bu herif kendini muazzam bilgi sahibi bir avukat olarak tanıtmıştı bize... taşşak bile geçmişti bizimle... siz daha çocuksunuz, dünyadan haberiniz yok diye) çalıştıran muazzam gerizekalı yöneticilerin yönettiği ve sırf (allahtan) kaliteli üretim müdürleri (hepsi de şeker gibi adam gibi adamlar hepsine selamlarımı saygılarımı gönderiyorum) sayesinde ürettiği kaliteli kumaşlar sayesinde ayakta duran ve markasını koruyan bir kuruluş.
yok ben değilim en yakın arkadaşım bu... :D
Bossa, Bossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego
Michel Telo
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego
Michel Telo
bir mavi önlük markasıydı.
Gündemdeki Haberler