bugün

/14
"ölüm"
ne kadar da boş bi kelime. ölüm boş da, yaşattıkları acı verici.

yalnızca 1 kere sohbet ettik. dalış falan yapıyormuş, ben de yaptığım sporlardan falan bahsettim. o, yüzmeyi sevmediğini söyledi. bunu normal karşılayan tek kişi benmişim, öyle dedi.

yalnızca bu kadar. yalnızca 5-10 mesajlık bi hukukumuz vardı. ama ölümü öylesine canımı yaktı ki. hani haberleri izlerken, hiç tanımadıgn birinin sevdiğini kaybetmesine üzülürsün ya,işte öyle bişey. yalnız 1 kere sohbet ettiğim birinin,adını,mesleğini, yaşadığı yeri bile bilmediğim birinin ölümü nasıl oldu da beni bu kadar etkileyebildi? o kadar etkilendim ki hayatımda ilk defa birinin arkasından böyle bir yazı yazdım. elveda güzel dostum, elveda...

"güzelim dünya elveda
ve merhaba
kainat..."
duyduğumda üzüldüğüm, hayatın ne kadar kısa olduğunu tekrardan görmemize sebebiyet vermiştir.

allah rahmet eylesin!
2. entrysini girmişim 07.01.2008 tarihi saat 02:23'te. hatırlıyorum da entry'i girdiğimi. keşke bir hoşgeldin deseymişim.

neyse ruhu şad olsun bakalım.
Allah rahmet eylesin...*
(bkz: yine sözün bittiği yerdeyiz)
(bkz: mekanı cennet olsun)
allah rahmet eylesin...
(bkz: ibrenin hakkını vermek/@borcu)

Umarım ibret olur diğerlerine.
mekanı cennet olsun..
hiç tanımadığım, hiçbir entrysini okumadığım ama ölümünü okuyunca çok üzüldüğüm yazar.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
tanrıdan rahmet geride kalanlara sabır dilediğim müteveffa yazarımız.
gelişmeler butonundan tırsmaya başladım ya,
bi de isyan edesim geldi neden hayata bi iz bırakmaya çalışan gençler ölmek zorunda diye...
korkmaya başladım.

allah rahmet eylesin.
işte hayat böyle.. 15 entry önce doğum günün kutlu olsun denilir, 15 entry sonra bakmışsınki Allah rahmet eylesin.
Mekanın cennet olsun sözlükdaşım.
Allah rahmet eylesin, basimiz sagolsun.
tanımadığım halde ölümünü duyduğumda üzüldüğüm yazardır. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
(#7429796)

mekanı cennet olsun..
dualarımız kefaret , mekanın cennet olsun inşallah kardeşim.

yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
kendisini takip ettiğim, en son 2 sene önce mesajlaşıp doğum gününü kutladığım yazardır. allah gani gani rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.
son zamanlarda aldığımız üzücü olaylara konu olan yazarımız.keşke tanışma fırsatımız olsaydı.kendisine allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
allah rahmet eylesin.
© copyright 2005 - 2026