bugün

(bkz: melda bekcan) tarafından kaleme alınmış olan ve müthiş etkileyici, zarif bir dua.

rabbim, bu duayı kalpten edebilen kullarından olmayı nasip etsin inşallah.

işte dua....
allah'ım... biliyorum, çok iyi hatırlıyorum; sana söz vermiştim! ama bugün yine unuttum, senin aciz bir kulun olduğumu. kendimi öylesine kudretli, öyle güçlü zannettim ki!
yine senin rızan olup olmayacağını düşünmeden hareket ettim. yine kendi kendime kararlar verdim.

allah'ım...yine pişmanlık duydum ve tekrar senin huzuruna geldim. her seferinde olduğu gibi boynumu eğiyorum, ellerimi açıyorum ve sana yalvarıyorum. lütfen beni affet. ve lütfen...lütfen bana aciz bir kul olduğumu bir an bile unutturma. aynı tuzağa düşmeme izin verme yüce rabbim.
zümer suresi 46. ayet bir dua ayetidir.

Sen şöyle dua et!: Allah'ım! Ey gökleri ve yeri yaratan! Ey görünen görünmeyen ne varsa bilen. Hakkında ihtilaf ettikleri her meselede kulların arasında Sen elbette hükmedeceksin. Ben bu güven içinde bekliyor ve sabrediyorum.
Gunlerdir gozume bir damla uyku girmedi benim. Allahim nolur bana yardim et cok kötüyüm.
Ya al bu cani ya beni bu izdiraptan kurtar.
allahım, ne olur şu günlerde saat 8-9 gibi kendiliğinden uyanmamı sağla.
Allahım ne olur kendimi iyi hissetmemi sağla. bütün saçma düşüncelerden beni kurtar. normal olarak hayatıma devam etmemi sağla.

gerisini ben hallederim.
© copyright 2005 - 2026