bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası17
- ismail kartal24
- karınızı kucağınızda taşır mısınız11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- kiraz cicegi kolonyasi28
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- platon un mağara alegorisi7
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- devlet2
- dünya iyi midir9
- yazarların beğendiği kadın tipleri4
- 6668
- flört11
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- kızılay avm11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- jennifer lawrance8
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- kendini çok önemli sanan yazar14
- anın görüntüsü28
- maddi dünyanın prensi şeytandır3
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- ağır müslüm gürses sözleri9
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe18
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- tuğba ekinci3
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- mutlu musun3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- kitap okumak6
- ben troll üm7
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- uzun adam4
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- fenerbahçe de ismail kartal'ın istifası2
Yer : Malatya.
Tarih : 1984.
Bir yaşlı kadın. ismi sultan. Sultan nine yalnız yaşamaktadır. Evi ormanlık arazi içinde. Bir gece kapısı çalındı. Kapıyı açtığında karşısında 20 cm lik adamlar içeri girdi. Ellerinde bıçaklar. Kadını orda kestiler. Bu olayı gören bir dede vardı. Korkudan sesini çıkarmadı. Ertesi gün cesedi bulan köylü kadını sessiz bir mezara gömdü.
Tarih : 1984.
Bir yaşlı kadın. ismi sultan. Sultan nine yalnız yaşamaktadır. Evi ormanlık arazi içinde. Bir gece kapısı çalındı. Kapıyı açtığında karşısında 20 cm lik adamlar içeri girdi. Ellerinde bıçaklar. Kadını orda kestiler. Bu olayı gören bir dede vardı. Korkudan sesini çıkarmadı. Ertesi gün cesedi bulan köylü kadını sessiz bir mezara gömdü.
olm bir yerden koşarak mı geldin de hikaye anlatıyosun? cümleden daha çok nefes alış verişlerini duydum. diksiyon ve nefes kontrolü berbat.
ulen normalde bende sesli entryler açılmaz, ama böyle sikimsonic bir hikayeye açılır.
anlamıyorum..
adam dağda bayırda kayda girdi herhalde doğayla iç içe kayıt almış soluk soluğa bir anlatım.
haram olsun valla..
anlamıyorum..
adam dağda bayırda kayda girdi herhalde doğayla iç içe kayıt almış soluk soluğa bir anlatım.
haram olsun valla..
Cinler s*ksin sizi more, nereden bulaştı bu ortadogu masalları size ey?!
hikayenin özeti: ali dedenin kolundan tutup ormana götürmüşler.
gerisi de sizin hayal gücünüze kalmış.
gerisi de sizin hayal gücünüze kalmış.
sesini sikeyim. önce bir dinlen ondan sonra kayıt yap lan. sesten daha çok nefes alış verişi var.
otur sıfır *
otur sıfır *
Hızlı yaşıyorum bu hayatı. O zamanlar yaş 19. Bastığım yeri görmüyorum. Pompadan pompaya koşan, su niyetine alkol içen ben. Deli gibi de para kazanıyorum. Hem okuyorum hem ticaretteyim.
Neyse, yine bir bahar akşamı. ilik gibi bir hatun ayarlamışım. Akşamına yiyiş var. Var da ev müsait değil. Çektim arabayı sote bir yere, fonda müzik çalıyor. Neyse içki, yiyiş derken saat oldu gece yarısı. Kızı eve bıraktım, bir yağmur başladı ki sorma gitsin. Zaten kafam hafif çakırkeyf. Gençliğin verdiği cesaret te var tabi. Eve doğru arabayı sürmeye başladım. Silegeçler sonda çalışıyor. Ona rağmen yolu zor görüyorum. Sokak lambalarının biri yanıyor diğeri yanmıyor zaten. Tam eve varmak üzereyim artık, dedim bir sigara daha yakayım eve girmeden, camı hafif araladım, yaktım sigarayı. Sol tarafa kafamı bir çevirdim, yolun kenarında birisi hızlı hızlı yürüyor. Üstünde eski kıyafetler var. Aynı hızla gidiyoruz. Ne o önde ne ben. Yağmur damlaları da camda olduğundan tam kestiremiyorum silüetini. Ama aynı hızla gidiyoruz. Tekrar kafamı yola çevirdim, kadrana bir baktım 60 km. Arabanın motoru durmasın diye sadece dua ettim.
O yolun nasıl bittiğini, eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. O gece kendime gelemedim. Betim benzim atmış. Ev halkı yanıma geliyor ama bende gram tepki yok. Titriyorum bildiğin. Boşverin anlatırım sonra diye diye geçiştirdim.
Bak yine buraya yazarken bile tüylerim diken diken oldu.
Neyse, yine bir bahar akşamı. ilik gibi bir hatun ayarlamışım. Akşamına yiyiş var. Var da ev müsait değil. Çektim arabayı sote bir yere, fonda müzik çalıyor. Neyse içki, yiyiş derken saat oldu gece yarısı. Kızı eve bıraktım, bir yağmur başladı ki sorma gitsin. Zaten kafam hafif çakırkeyf. Gençliğin verdiği cesaret te var tabi. Eve doğru arabayı sürmeye başladım. Silegeçler sonda çalışıyor. Ona rağmen yolu zor görüyorum. Sokak lambalarının biri yanıyor diğeri yanmıyor zaten. Tam eve varmak üzereyim artık, dedim bir sigara daha yakayım eve girmeden, camı hafif araladım, yaktım sigarayı. Sol tarafa kafamı bir çevirdim, yolun kenarında birisi hızlı hızlı yürüyor. Üstünde eski kıyafetler var. Aynı hızla gidiyoruz. Ne o önde ne ben. Yağmur damlaları da camda olduğundan tam kestiremiyorum silüetini. Ama aynı hızla gidiyoruz. Tekrar kafamı yola çevirdim, kadrana bir baktım 60 km. Arabanın motoru durmasın diye sadece dua ettim.
O yolun nasıl bittiğini, eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. O gece kendime gelemedim. Betim benzim atmış. Ev halkı yanıma geliyor ama bende gram tepki yok. Titriyorum bildiğin. Boşverin anlatırım sonra diye diye geçiştirdim.
Bak yine buraya yazarken bile tüylerim diken diken oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar