bugün
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- manifest dinleyen erkek10
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- türkiye7
- birleşik krallık3
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- insan zamandan ibarettir3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- mauro icardi3
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- almanya5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- ispanya7
- yaz yemekleri5
- dost2
- scooter'a 6 kişi binmek5
- hırvatistan16
- taksici muhabbeti5
- avusturya3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- fransa3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- spiderman mi döver batman mi5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly12
- mesele ne senin benden ayrılman2
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gulmekicinyaratilmis11
- gocu bay bey birader3
- gram altın4
- stres yönetimi6
- nirmal purja2
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- elalem ne der4
- 7 ağustos 20012
- petrol4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- trabzonspor6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- gammazların çok kötü insanlar olması3
Yer : Malatya.
Tarih : 1984.
Bir yaşlı kadın. ismi sultan. Sultan nine yalnız yaşamaktadır. Evi ormanlık arazi içinde. Bir gece kapısı çalındı. Kapıyı açtığında karşısında 20 cm lik adamlar içeri girdi. Ellerinde bıçaklar. Kadını orda kestiler. Bu olayı gören bir dede vardı. Korkudan sesini çıkarmadı. Ertesi gün cesedi bulan köylü kadını sessiz bir mezara gömdü.
Tarih : 1984.
Bir yaşlı kadın. ismi sultan. Sultan nine yalnız yaşamaktadır. Evi ormanlık arazi içinde. Bir gece kapısı çalındı. Kapıyı açtığında karşısında 20 cm lik adamlar içeri girdi. Ellerinde bıçaklar. Kadını orda kestiler. Bu olayı gören bir dede vardı. Korkudan sesini çıkarmadı. Ertesi gün cesedi bulan köylü kadını sessiz bir mezara gömdü.
olm bir yerden koşarak mı geldin de hikaye anlatıyosun? cümleden daha çok nefes alış verişlerini duydum. diksiyon ve nefes kontrolü berbat.
ulen normalde bende sesli entryler açılmaz, ama böyle sikimsonic bir hikayeye açılır.
anlamıyorum..
adam dağda bayırda kayda girdi herhalde doğayla iç içe kayıt almış soluk soluğa bir anlatım.
haram olsun valla..
anlamıyorum..
adam dağda bayırda kayda girdi herhalde doğayla iç içe kayıt almış soluk soluğa bir anlatım.
haram olsun valla..
Cinler s*ksin sizi more, nereden bulaştı bu ortadogu masalları size ey?!
hikayenin özeti: ali dedenin kolundan tutup ormana götürmüşler.
gerisi de sizin hayal gücünüze kalmış.
gerisi de sizin hayal gücünüze kalmış.
sesini sikeyim. önce bir dinlen ondan sonra kayıt yap lan. sesten daha çok nefes alış verişi var.
otur sıfır *
otur sıfır *
Hızlı yaşıyorum bu hayatı. O zamanlar yaş 19. Bastığım yeri görmüyorum. Pompadan pompaya koşan, su niyetine alkol içen ben. Deli gibi de para kazanıyorum. Hem okuyorum hem ticaretteyim.
Neyse, yine bir bahar akşamı. ilik gibi bir hatun ayarlamışım. Akşamına yiyiş var. Var da ev müsait değil. Çektim arabayı sote bir yere, fonda müzik çalıyor. Neyse içki, yiyiş derken saat oldu gece yarısı. Kızı eve bıraktım, bir yağmur başladı ki sorma gitsin. Zaten kafam hafif çakırkeyf. Gençliğin verdiği cesaret te var tabi. Eve doğru arabayı sürmeye başladım. Silegeçler sonda çalışıyor. Ona rağmen yolu zor görüyorum. Sokak lambalarının biri yanıyor diğeri yanmıyor zaten. Tam eve varmak üzereyim artık, dedim bir sigara daha yakayım eve girmeden, camı hafif araladım, yaktım sigarayı. Sol tarafa kafamı bir çevirdim, yolun kenarında birisi hızlı hızlı yürüyor. Üstünde eski kıyafetler var. Aynı hızla gidiyoruz. Ne o önde ne ben. Yağmur damlaları da camda olduğundan tam kestiremiyorum silüetini. Ama aynı hızla gidiyoruz. Tekrar kafamı yola çevirdim, kadrana bir baktım 60 km. Arabanın motoru durmasın diye sadece dua ettim.
O yolun nasıl bittiğini, eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. O gece kendime gelemedim. Betim benzim atmış. Ev halkı yanıma geliyor ama bende gram tepki yok. Titriyorum bildiğin. Boşverin anlatırım sonra diye diye geçiştirdim.
Bak yine buraya yazarken bile tüylerim diken diken oldu.
Neyse, yine bir bahar akşamı. ilik gibi bir hatun ayarlamışım. Akşamına yiyiş var. Var da ev müsait değil. Çektim arabayı sote bir yere, fonda müzik çalıyor. Neyse içki, yiyiş derken saat oldu gece yarısı. Kızı eve bıraktım, bir yağmur başladı ki sorma gitsin. Zaten kafam hafif çakırkeyf. Gençliğin verdiği cesaret te var tabi. Eve doğru arabayı sürmeye başladım. Silegeçler sonda çalışıyor. Ona rağmen yolu zor görüyorum. Sokak lambalarının biri yanıyor diğeri yanmıyor zaten. Tam eve varmak üzereyim artık, dedim bir sigara daha yakayım eve girmeden, camı hafif araladım, yaktım sigarayı. Sol tarafa kafamı bir çevirdim, yolun kenarında birisi hızlı hızlı yürüyor. Üstünde eski kıyafetler var. Aynı hızla gidiyoruz. Ne o önde ne ben. Yağmur damlaları da camda olduğundan tam kestiremiyorum silüetini. Ama aynı hızla gidiyoruz. Tekrar kafamı yola çevirdim, kadrana bir baktım 60 km. Arabanın motoru durmasın diye sadece dua ettim.
O yolun nasıl bittiğini, eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. O gece kendime gelemedim. Betim benzim atmış. Ev halkı yanıma geliyor ama bende gram tepki yok. Titriyorum bildiğin. Boşverin anlatırım sonra diye diye geçiştirdim.
Bak yine buraya yazarken bile tüylerim diken diken oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar