bugün

/782
robinho transferinde maymun olmuş takımdır, q7 ve guti transferinin süksesini kaybettiler tamamen. yazık lan.
quaresma, guti, hilbert, aurelio ve fatih tekke gibi beş ismi toplamda az bonservis bedeliyle almış takımımdır. transfer dönemini başarıyla geçmiştir.
fatih tekke transferiyle transfer sezonunu gayet iyi bir noktada kapatan klübümdür.

galatasaray yalakası diyen fenerli yazarların eline verdiğimizde tekrar entry girmek üzere kendinize iyi bakın.
tabiri caizse bu sene transferde ortalığın amına koymuş takımdır.
la bi durun lan.
fatih tekke transferini 750 bin euro gibi bonservis ile bitirmesi iyi iştir o yaşta bir oyuncuya verilebilecek bir rakam ile işi bitirdi beşiktaş, helalı hoş olsun.
uefa kupasına uzanabilmek için elinden geleni yapmış bir yönetimi var şimdi sıra schuster'de, tekke transferi tam isabet olmuştur.
aşkın tam tanımı..
ne terk eder ne aldatır.
hep ordadır.
sever sevdirir..
karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar,
güneş yalnız doğsa da etrafa ışık saçar,
unutma doğruların kaderidir yalnızlık,
kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.

(bkz: allah allah allah allah saldır beşiktaş)
quaresma 7,3 milyon euro
fatih tekke 0,75 milyon euro
cenk gönen 0,50 milyon euro
hilbert bedelsiz
guti bedelsiz
aurelio bedelsiz
ersan gülüm bedelsiz

9 milyon euro bile harcamadan takımın gücüne güç katan yönetime teşekkür etmek farzdır.
tekke bildiğimiz gollerine ve oyununa devam edebilirse sağbek dışında işlem tamamdır.

ayrıca en az harcama ile en iyi ve en fazla transferi yapan takımdır.
avrupa'da ismini henüz futboluyla değil transfer ettikleri ve girişimleriyle baya duyuran ve şu anda oynadığı futboldan da umut veren bir çizgide olmasından ötürü sezona iyi başlamış takımım.
45 bin forma sattık diyerek taraftara yalan söylüyorlar ama olsun hedefi yükseğe koyduklarından satış stratejisi uyguluyorlar, hedef uefa.
robinho konusunu çoktan geride bırakmış bir yönetimi var yıllık 6,5 milyon euro maaş vermek hata olurdu zira böylesi daha hayırlı olmuştur.
bu sene coşan, coşturan takımdır.
taraftarı çarşı referanduma hayır diyor, işte bu kadar asil bir takım.
çarşı'sı referanduma hayır demeyen kulüp. en azından görüş belirtmeyip çenelerini kapatmaları yeterli. yoksa, cidden işin suyunu çıkarmış olurlar. beşiktaş'ı siyasete alet etmesinler.
ki hayır dicez diye bi açıklama yapacaklarını sanmıyorum. büyük olasılıkla rüyada görmüştür sanırım birileri.
hayır diyerek erdem göstermiş bir taraftarı var çekemeyenler her daim olacak.
taraftarı içinde referanduma hayır diyeni de evet diyeni de vardır. ben hayır diyorum o başka...

(bkz: hayır ulan)
(#9259161)

birileri hala çekemez.
(bkz: beşiktaş taraftarındaki kolpa uefa hedefi)

sözlükte her daim en çok çamur atılan takım, bu kadar eziklik neden bilinmez.
holosko ve nihat'ın golü ve quaresma nın süper oyunu ile milli futbolcular babında iyi bir gece çıkarmış takımımız.
14500 kombine ortalama 1000 tl satış bedelinden 14500000 tl gelir
50000 forma 90 tl satış üzerinden 4500000 tl gelir
kartal yuvası forma dışı satışlar 4000000 tl gelir
localar dün itibarı ile sadece 2 si boş 2500000 tl gelir,

yönetim çok iyi işler yapıyor dileriz bu yoldan çıkmazlar.
hayır tabi ulan, hayır.

nasılmış beşiktaşkım? aşkım, diye başlığa bir seğirttim, iyiymiş...
aşktır aşk...
kadrosunda quaresma var, korkutuyor.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026