/782
Ligde olmasa da zarar klasmanında şampiyonluğu goğüslemiş kulüp.

--spoiler--
bu yılın mayıs ayında Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’nin zararı bir önceki yıla göre yüzde 111 artarak, yıllık 143 milyon 902 bin 222 liraya ulaştı. Bu zararlar toplamı Beşiktaş’ı üç büyükler arasında en fazla zarar eden kulüp şirketi konumuna getirdi.
--spoiler--
beyoğlu yosmaları gibi devletin götünü yalayarak devlete değil kendi cebinden çıkan parayla stad yaptığı için şuan için zararda olması gayet doğaldır.
Süleyman seba gibi masumluğu şaibeli karanlık bir mit ajanını kahraman yapan zeka seviyesi 40 ın altındaki taraftar kitlesinden oluşan futbol takımı.
Zararın stadla alakası yoktur.

--spoiler--
Habere konu Mayıs 2014 tarihli Futbol A.Ş.’lerin finansallara göre, kulüplerin son yıllarda gelirleri artarken, aşırı borçlanmanın etkisiyle faiz, kur farkı gibi giderleri de çığ gibi büyüdü. Buna ilaveten, yanlış transferler ve kontrol altına alınamayan harcamaların da giderek artması, kulüplerin yıllık zararlarını 400 milyon liranın üzerine taşıdı.
--spoiler--

Kendi takımınızın durumundan haberiniz yok daha.
her sene olduğu gibi stsl ye yine ve yeniden şişirelerek başlamış jimnastik kulübü..
fazla değil 3 4 hafta sonra patlar yine..

siz beşiktaşsınız lan az küçük düşünün.
itin köpeğin diline düşmüş an itibari ile.

Biri şikecinin teki diğeri hükümet yalakası.

Dinime söven müslüman olsa.
meyve veren ağaç taşlanır sözünü hatırlatır. en çok şampiyonluk beşiktaş'ta değildir, en çok kupayı da beşiktaş almamıştır, ne bileyim en fazla gol kralı da buradan çıkmamıştır. halen bir stadı bile yoktur. en kalabalık taraftar da beşiktaş'ın değildir. işin tuhafı gönül verenlerinin de birincil öncelikleri hiç bir zaman bunlar olmamıştır. buna rağmen en çok bu kulüple uğraşılır. diğer ağaçların vermediği meyveleri vardır bu kulübün. ete,kemiğe bürünmemiş, atılan taşla dalından inmeyecek meyveleri. siz ata durun nafile taşlarınızı.
rakipleri puan kaybettiğine göre artık gönül rahatlığı ile puan kaybedecek kanser olma sebebimiz aşkın takımı.
sezon başlarında geçici olarak lider yapılan takım.
Yeminle üzülüyorum adamlara gelen her oyuncu sakatlanır mı nasıl şanssızlıktır bu.
en sevdiğim renklere sahiplik yapan takım. her ne kadar yolunda olmasam da sevilir, kimi maçlarda desteklenirler.
su kulube bi kursun dokturun artik gelen sakatlaniyor.
klasik beşiktaşlı abartması diyeceğinizi biliyorum ama şu an itibariyle takım uyumu ve yerli kalitesiyle ligin en güçlü şampiyonluk adayıdır. ne de olsa abartıyor diyeceksiniz malum. o zaman şunu da ekleyeyim yüzüncü yıldaki gibi net bir şampiyonluk alacak takımımdır. not alın ya da fava atın ya da aklınızda tutun.
Taraftarı olmaktan gurur duyduğum takım.
Beşiktaşlı olmak neden güzel biliyor musunuz? Dost meclisinde, sağda solda, Beşiktaş a yapılmış en ağır eleştiriye bile gülüp geçilebiliyor. Genelde temelsiz, eşek osuruğundan hallice, saçma sapan eleşitiriler oluyor. Beşiktaş, bir halk takımı olmasına rağmen, en soylu takımdır. ingiliz asilzadeleri yanımızda b.k yesin uleyn!
Tuttugum takım.
Rakipleri puan kaybetmişken gene galip gelememiş bizleri kanser etmiştir. Alıştık artık uzulmuyoruz.
küçük takımlarla oynarken 80 dakika dana gibi yatıp langur lungur oynayan, son 10 dakika da ise motoru takan futbol mantalitesine bu sezonda devam eden takım.

ulan bu ne sorumsuzluk bi ciddi olun amk, bu kadar savrukluk gevşeklik olmaz. bazı futbolcuları ise alenen futbol zekasından yoksun. olum yenilin yenilinde bi ciddiye alın şu maçları...
siyah beyaz bir film olan , diğer futbol takımlarının koyup koyup izlediği bir erotik filmdir.
hafta arası trabzon'dan altı (6) yiyen rize'den beraberliği zor koparan takım.
demba ba ve oğuzhan olmayınca sıçan takım.

oyun kurmada zorlanıldi resmen, topun ayağında olması önemli değil ne yapacaklarını bilemedier ki. demba ba resmen etkiliyomus bunu anladık.

sağolsun olcay.
takımdaki tıfıl oyuncuların kahraman olmak için saçma işler yaptığı takım. Cenk antep'ten geleli 4 maç olmuş, ismail-motta-töre varken topu alıp ben kullanacağım diyor. lan oğlum kaç frikik golün var?
Kerim kendini yere atıyor olum burası beşiktaş, orda hüseyin eyyam yapsaydı beşiktaş kariyerine balta vururdun.
ismail sol ayaklı adam sağda oynuyor, sürekli dışa doğru gidiyor, olcay'a diyecek laf kalmadı zaten. kadın futbol liglerinde senden sert oynanıyor olcay. korkma bi tekmeyle futbol hayatın bitmez.

Bize gelince forza'da olsun, twitter-facebook olsun herkes birbirine girmiş yine. Ahanda durumumuz şu:
görsel
esprilerine kendinden başka kimsenin gülmediği bazı idiot doktorların saldırdığı kulüptür.
saf bir sevgi beslediğim takım,
bir futbol kulübüne bu kadar sevgi ile bağlı olmak bir çok insana mantıksız gelse de,hatta aptallık deseler de çok dikkate almam.
ben küçüklükten beri her sene kadro şekillendiği zaman dev bir takım kadrosunun fotoğrafını alırım,çocukken bir çok maçtan sonra odama gider o posteri yere serip eğer kaybettiysek bütün futbolculara tek tek sitem ederdim,onlarla konuşurdum,kimi zaman ağladığım bile olmuştur ama eğer kazandıysak tek tek tebrik eder övgüler dağıtırdım hepsine.
böyle bir saf duygularla büyüdüm beşiktaşla.
rize maçında 5900 seyirci toplamış şampiyonluk adayı. akhisar'ın maçları bile daha dolu.
geçen yıl sadece tadının olmayışı yüzünden şampiyonluğu kaybetti.
bu yıl da stad yok üstelik passolig geldi, yine işi zor takımın.
başakşehir stadı dururken, elverişsiz bir yerde maç yapmak çok saçma değil mi.
© copyright 2005 - 2026