`http://img593.imageshack....593/4014/ibretalindin.gif` yazık üzüldük.
Sen çok sevmeye devam ettikçe elbet bir gün gidicek . Gerçekler acıdır ama bende böyle diyordum gitmesin hep benimle kalsın ellerimi hiç bırakmasın ,ne oldu seviyorum seni diye diye gitti ayrılık mesajında bile seviyorum vardı ama gitti işte .
ne gariptir ki bunu söyleyen kişiler gerçekten de bağlanılmaması gereken kişilerdir ve ne gariptir ki duyduğunuzda daha çok bağlanırsınız..
kaynım bana dediydiden önce kullanılabilcek cümle.
bağlanmayacaksın hiç kimseye körü körüne, o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demiş de şair; o kadar kolay mı (yalan da olsa) sevgisine kandığın, sözlerine inandığın insandan kopup gitmek? gitme sözcüğünün anlamını yitirdiği o anda film şeridi gibi gözlerinin önünden geçen onca mutlu anlara inat kolay mı bu acıyı sindirmek? seni sevmiyorum daha az deler geçer yüreği; bir ayrılışın kesin beyanatı olarak. ama bana bağlanma, bir işkence çeşididir; ne zaman katledileceğinin belli olmadığı.
sık kullandığım istek tümcesi.

ben bana bağlanan kadınları sikemiyorum abi.

sevişirken bile gözlerimin içine bakıyorlar.

yapmayın. bunu yapmayın.
bağlanma çocuksu mahsum yüzüme.
kablosuz ağ bağlantısı feryadıdır.

"bağlanma bana, dengesizimdir ben. bir gelirim, bir giderim, üzerim seni, bağlanma bana." der. ama bunu sadece anlayabilen anlar. *
© copyright 2005 - 2026