bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı6
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması4
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı2
- avustralya7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- kadınlar neyden hoşlanır8
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- futbol6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- berhan şimşek2
- bizim çocuklar2
- kemalizm3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- kerkük türküleri2
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- avustralya milli futbol takımı4
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- zall yüzünden gol yememiz5
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
- devlet bahçeli2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- ruh eşin nerede3
süt, şeker ve mango nun pişirilmesiyle yapılan, görüntüsü peyniri andıran hint tatlısı.
Doğuştan işitme ve konuşma engelli Barfi'nin imdb puanı 8.7 olan hikayesi... film bittiğinde insanda hoş bir duygu bırakıyor. tavsiye ederim.
bir hikaye bu kadar mı güzel anlatılır... https://www.google.com.tr...&biw=1280&bih=677
bir hikaye bu kadar mı güzel anlatılır... https://www.google.com.tr...&biw=1280&bih=677
şiddetle tavsiye ettiğim film.amelie ve charlie chaplin karışımı bir hintli oğlancık...
3 idiotstan sonra gelen en iyi hint filmi.
kesinlikle izlenilmesi gereken bir hint filmi.
filmde çok nadir konuşma geçsede,
bunu hissetirmeyecek yoğunluğa sahip.
bence izleyin yani,
izleyin.
filmde çok nadir konuşma geçsede,
bunu hissetirmeyecek yoğunluğa sahip.
bence izleyin yani,
izleyin.
bir film hayal edin ki size sevginin tüm berraklığını ve adanmışlığını anlatsın,
ve bir film hayal edin ki sizi her sahnesini içinde hissettirsin,
gerçek, bir sevgi kadar yakın hepinize ve bir aşk bağlı kılar sizi içinizdeki tüm samimiyete.
boşa zaman harcamayın ve sunulan faydalı yapıtları izleyin izlettirin.
ve bir film hayal edin ki sizi her sahnesini içinde hissettirsin,
gerçek, bir sevgi kadar yakın hepinize ve bir aşk bağlı kılar sizi içinizdeki tüm samimiyete.
boşa zaman harcamayın ve sunulan faydalı yapıtları izleyin izlettirin.
böyle film bittikten sonra suratınızda bir gülümsemeyle kalkıorsunuz ekran başından... ne tatlı film
Hoş bir film. müzikler de güzel. ancak film bittiğinde bir eksiklik duydum. film yarım kalmıştı sanki. belki benden dolayıdır. her neyse. barfi'yi seyretmek, hayatla olan bağını görmek, sürekli ettiğimiz o şikayetleri sorgulamamıza yol açıyor.
5 nisanda türkiyede vizyona girecek harika film. birkezde sinemada izleyeceğim. duyduğuma göre raj kapoor un torunuymuş filmi yapan.
Başrol oyuncusu yani ''BARFi!' Ranbir kapoor'dan mesaj var. =)
https://www.youtube.com/watch?v=ygJRGNNV6O8
https://www.youtube.com/watch?v=ygJRGNNV6O8
italyan filmi izler gibi oldum. müziklerden galiba. oyunculuklar çok iyiydi. hikaye uzatılmış gibi ve bitince bir aydınlanma yaşamıyorsunuz.
mesajını veriyor ve çekiliyor. gerisi size kalmış.
mesajını veriyor ve çekiliyor. gerisi size kalmış.
Sonunda sinemalarda olan filmdir. Sinemada izlemek ayrı bir güzeldir. Film boyunca şapşal bir gülümseme ile izletip sonunda hüngür hüngür ağlatmıştır.
uzun zaman sonra sinema biletine verdiğim paraya üzülmeden, karşılığını aldığım filmdir. izlemeyen herkese tavsiye edilir.
Kesinlikle izlenmesi gereken bollywood urunu.
bir haftada 3 kere izlediğim filmdir. şahanedir.
çok uzun süren hint yapımı bir filmdir. ama uzun olması izlenebilir olmasını değiştirmez.
görüntü, müzik, oyunculuk bir daha böyle film çekilir mi diye düşünmüyor değil insan. ki zaten filmi izledikten sonra çıta bayağı yükseliyor artık hiç bir filmi beğenmez oluyorsunuz. barfinin kavuştuğu kız miss World birincisi o gözle izleyin lütfen.
hint başyapıtlarından biri.başrollderinde ranbir kapoor, priyanka chopra ve ı'lena decruz bulunuyor.3 saatin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız türden bi film.*
barfi'nin kesinlikle şaheser oynadığı filmdir. insanı evin içinde el hareketleriyle iletişimi denetir.
ek olarak, benim açıma göre -bakın burayı vurguluyorum- filmin en önemli teması, aşık olurken sonucu düşünmemek. barfi hiçbir işi yaparken sonucu düşünmedi. sevgilisi kollarında, huzur içinde öldü.
ek olarak, benim açıma göre -bakın burayı vurguluyorum- filmin en önemli teması, aşık olurken sonucu düşünmemek. barfi hiçbir işi yaparken sonucu düşünmedi. sevgilisi kollarında, huzur içinde öldü.
şimdi bitirdigimiz hint filmi.
harika on numara bir film,ısrarla tavsiye ederim. izleyenlee gelip teşekkür edebilir.
kendi kendimi yedim izlerken hem güldüm hem ağladım adamlar yapmış.
harika on numara bir film,ısrarla tavsiye ederim. izleyenlee gelip teşekkür edebilir.
kendi kendimi yedim izlerken hem güldüm hem ağladım adamlar yapmış.
Mukemmel bir film.
2012 yapımı ranbir kapoorun başrolunde oynadığı 'aşkın dile ihtiyacı yoktur' gibi bir sloganla yola çıkan bir bollywood filmi.
başarısız makyajlarına rağmen etkili oyunculuklarla izlenilesi, verdiği hayat herşeye rağmen yaşanılası bir yer mesajıyla da anlatılası bir filmdir aynı zamanda.
başarısız makyajlarına rağmen etkili oyunculuklarla izlenilesi, verdiği hayat herşeye rağmen yaşanılası bir yer mesajıyla da anlatılası bir filmdir aynı zamanda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar