bugün
- sıcak havaların sona ermesi5
- deccal internetten çıkacak7
- özbek kadınlar5
- yazarların otopsileri4
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- rus kadınla evlenir misiniz2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- gizli oylayan yazarın amacı2
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- ellerim bos gonlum hos27
- deizm6
- enayimiknatisii36
- kırbaç isteyen var mı5
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- bana onu sormayin2
- siyasi vesayet2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- fenerbahçe12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- düşün ki o bunu okuyor7
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- gocu51
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi11
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- aziz yıldırım12
- diamond bey biraderelle2
- güne bir şarkı bırak7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- tai lung34
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
menejerlik oyunlarında harikalar yaratan, bayern munchen altyapısında yetişmiş futbolcu.
uğur inceman' ın eski ekibi greuter furth' ten sezon başında kasımpaşaspor' a transfer olan fizik gücü yüksek ön libero.
beşiktaş a geldiği söylenen ve besiktaş ın bu oyuncuyla trasfer dönemini kapattığı iddia edilen futbolcu. fotoğrafı için:
http://china.goal.com/tr/...rbaros%20Barut&PgId=4
http://china.goal.com/tr/...rbaros%20Barut&PgId=4
cm 03 04'de "large database" açtığınızda çıkan, ve orada d/dml olarak görev yapan, birkaç defa beşiktaş'a almışlığım da bulunan futbolcu. cm'de tam bir görev adamı idi. bakalım gerçek hayatta nasıl bir performans sergileyecek. yalnız daha gelir gelmez "ben küçüklükten beri beşiktaşlıyım." diyerek bizleri yarmıştır, o ayrı konu. biz ne fanatik beşiktaşlılar gördük be barbaros. *
beşiktaş futbol takımının kasımpaşaspor'dan 2007-08 sezonu 2. yarısı için kiraladığı, 1985 doğumlu stoper futbolcu.
Gerçekten küçüklüğünden beridir gerçek beşiktaşlıdır. Bunu boşu boşuna söylediğini sananlar yamuluyor. Ayrıca 1983 doğumludur. Beşiktaşta oturmaktadır.
Söylenin aksine Barbaros Beşiktaş'a değil Ankaragücü'ne gitmiştir.
konyaspor 'a trasnfer olan eski cm dinamosu.
adanaspor-kasımpaşa bank asya 1. lig play off finalinde eski takımı kasımpaşa karşısında türkiye kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüştür.
managerlik oyununda harikalar yaratan ama sahada hakemin anasına sövüp final maçında takımını eksik bırakan gariban topçu.
adana ya hiç bir faydası olmadı. tüm sezonun emeklerine incir ağacı dikti.
adana ya hiç bir faydası olmadı. tüm sezonun emeklerine incir ağacı dikti.
27.05.2012 tarihinde oynanan kasımpaşaspor-adanaspor maçında maçı satarcasına kırmızı kart görüp takımına alene ihanet etmiş olan futbolcumsu.
levent erişin yerinde olsam bugün onu takım otobüsüne bile almam yazık ne gerek vardı o pozisyonda hakeme o kadar itiraz ediyorsun.
levent erişin yerinde olsam bugün onu takım otobüsüne bile almam yazık ne gerek vardı o pozisyonda hakeme o kadar itiraz ediyorsun.
27 mayıs 2012 kasımpaşaspor-adanaspor maçında yaptığı icraatten dolayı ağız burun dalınsa haktır futbolcusudur.
yıllar önce kasımpaşa birinci ligde kalma mücadelesi verirken 'beşiktaş'la anlaştım' açıklaması yapan oyuncu.neyse ki beşiktaş anlaşmamış kendisiyle.27 mayıs 2012 adanaspor kasımpaşa maçında da eski takımına karşı oynarken son derece gereksiz hatta malca bir şekilde takımını on kişi bırakarak adanaspor'un zorunlu olarak euro 2004 yunanistanı gibi oynamasına sebep olmuştur.
teknik direktör ya da klüp başkanı olsanız bugün oynadığı maçtan sonra üstüne para verseler kendi klübünüzün kapısından içeri sokmazsınız. gereksiz bir top tepici.
koskoca takımın 1 yıllık emeğini 1 dakikada heba eden karaktersiz futbolcu. açık ve net maçı sattığını düşünüyorum ben, yoksa hiç bi insan zekası böyle bi dangalıklık yapamaz. adanaspor kaybedebilir en azından oyununu oynadı 10 kişiyle 2-2ye getirdi maçı sağlık olsun bu yıl olmazsa seneye olur ama ben bu herifi bu takımda bi daha izlemek istemiyorum ilk iş sözleşmesinin feshedilmesi lazım bu herifin takımına arkadaşlarına böyle bi saygısızlık yapan böyle yarı yolda bırakan hayallerini çalan bi adamın bu takımda yeri yok.
bugün oynanan ve hala oynanmakta olan adanaspor boluspor maçında adanaspor taraftarının top her ayağına geldiğinde ıslıkladığı futbolcu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar