bugün
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı4
- sözlük kızı ile kavga etmek5
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak3
- renault 96
- naber yarraklarım2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz16
- kas yapayım derken göz çıkarmak2
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil4
- yani kısaca deriz ki4
- sebahattin şirin16
- cin4
- günaydın şarkısı2
- toprağı bol olsun3
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- arabada sigara içilir mi3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- ortanca çocuk günü2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- aç karnına kahve içmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- anderson talisca4
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- çerçeve yasa22
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- bir şeyler söyle3
- apo piçtir piç kalacak12
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- cıvık çift5
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
aslında 2 türlü aşk vardır. 1. si mutlu sonla biten aşk,2. si hüsranla biten aşklardır. mutlu sonla biten aşk tek yaratıcımız olan allaha aşkımızdır ki, buna en güzel örneklerden biri mevlana dır. başka örnekler vermek mümkün. bunların hepsi bu aşktan ömürleri boyu mutlu olmuşlar ve öldükten sonrada mutlu olacaklardır. hüsranla biten aşk ise bir kula olan aşktır ki bazıları bunu abartıp uğrunda ömür bile veririm diyor. ama sonuç olarak nedir? hüsran, hüsran, hüsran. nedir ki bir kul için ömrünü feda etmek, intihar etmek vs. sadece bir ahmaklıktır.asıl aşk mevlana nın, bediüzzaman said nursi nin aşkıdır.
herkesin hayatta en az bir kere kendine sorduğu sorudur;cevap ise aşağıdaki gibidir:
alemleri hiç bir zaman kavuşmayan iki yekpare minaredir.
alemleri hiç bir zaman kavuşmayan iki yekpare minaredir.
tarif edilmez,yaşanır.
azalmak... daha çok sen... daha az ben... az ben bana yeter ama sen çok olmazsan bende... olmazsan... ben olmam. yok olurum. oluyorum ya da çoktan oldum.
rağmen'lerle sevmektir.
Aşırı bağlılık ve herşeyi abartılı yaşama(gülmek,ağlamak). Aşk bilebile aptal olmayı göze almak demektir .
bir türlü a b c d ve e şıklarına uydurulamayan sayısız tarifi ve anlamı olan soru.
herkesin şudur ya da budur dediği öznel bir kavramdır aşk.
koca bir yalan.
kimyasal etki.
"sözlük nedir" sorusunun cevabını bilmeyen kişilerin sözlükte bir başlık olarak görünce direk cevap yazdıkları sorudur. yuh diyorum başka bişey demiyorum.
(bkz: umut)
bir varmış, bir yokmuş
insan diye bir tür varmış koskoca evrende, dünya denen gezegende.
işte insan bir yalan uydurmuş en çok da kendisi inanmış.
bu yalanın gerçek olması için çırpınmış da çırpınmış.
bir varmııış, aşk yokmuş.
imza: sevgi
insan diye bir tür varmış koskoca evrende, dünya denen gezegende.
işte insan bir yalan uydurmuş en çok da kendisi inanmış.
bu yalanın gerçek olması için çırpınmış da çırpınmış.
bir varmııış, aşk yokmuş.
imza: sevgi
acıtıcı
şapşallaştıran
kazık şeklinde kodlanabilecek duygu.
şapşallaştıran
kazık şeklinde kodlanabilecek duygu.
tutturamadığınız her kupondan sonra inatla, ısrarla, hevesle yeniden iddaa oynamak gibi.. her gerçekleşmeyişte yeniden demek..
faydası var mı? bilmiyorum..
faydası var mı? bilmiyorum..
nefret edilesi iğrenç ötesi bağımlılık.
şu zamanda gerçekliğine inanmadığım( inanamadığım ) duygudur. aşk derler meşk derler ama hiçbir şey yoktur ortada.. aşk sadece elele tutuşmak, öpüşmek, yiyişmek ne biliyim bunlar değildir. aşk iki kişinin günlerce bakışması ama birbirine açılamaması, kavuşamamak ve ufacık bir gülümsemeyle bile olabilir. gençlerin yapmış olduğu çıkma denilen hadise içerisinde aşk yoktur bana kalırsa.. istisnalar vardır elbette..
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)*
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)*
aşk; en büyük kandırmacadır. hem kendini hem de karşındakini kandırırsın. yalanların haddi hesabı yoktur. mutlu olmak için yalan söylediğini düşünür avutursun kendini ama zaman gösterir ki sadece egolarını tatmin etmek için aşık olduğunu söylemişsindir. ve bu iki tarafı da fazlasıyla incitir. bu yüzden en iyisi tek başımıza olalım, süper egomuz harekete geçmesin ve ne kendimize ne de bir başkasına yalanlar söyleyelim. tek başımıza da mutlu olabiliriz..
Teoman'ın sürpriz şarkısındaki gibi... "Zaten aşk kötü bir şakaa... anlamaya çalışma. "
şaka işte şaka ! zorla kendimizi inandırdığımız, kalbimizi yok yere yorduğumuz, aklımızı boşu boşuna meşgul ettiğimiz kötü bir şaka sadece...
şaka işte şaka ! zorla kendimizi inandırdığımız, kalbimizi yok yere yorduğumuz, aklımızı boşu boşuna meşgul ettiğimiz kötü bir şaka sadece...
çoğu şarkıya, şiire, filme ve benzeri sanatlara ilham kaynağı olan şey. *
olmadığında aratan, bulduğunda pişman eden 3 harfli ızdırap.
"eğer aşkı öğrenme istersen önce elemi yaşamalısın."
"aşkı bilen biri için yedi gerçek sır vardır."
"aşk sözcüğü zaten sözlükte "sarmaşık" demekmiş. bir sarmaşık çınarları, servileri nasıl sarıp sarmalarsa aşk da öyle sarıp sarmalarmış çınar gibi yiğitleri, servi boylu dilberleri.ve her sarmaşık sardığı ağacı kuruturmuş sonunda.dıştan yemyeşil ve güzel gösterirmiş ama içten içe kurutur, çürütür, çökertirmiş."
**
"aşkı bilen biri için yedi gerçek sır vardır."
"aşk sözcüğü zaten sözlükte "sarmaşık" demekmiş. bir sarmaşık çınarları, servileri nasıl sarıp sarmalarsa aşk da öyle sarıp sarmalarmış çınar gibi yiğitleri, servi boylu dilberleri.ve her sarmaşık sardığı ağacı kuruturmuş sonunda.dıştan yemyeşil ve güzel gösterirmiş ama içten içe kurutur, çürütür, çökertirmiş."
**
Sevgi markasıdır.En üst raftadır ne yazıkki.
yoktur.
boşuna aramayın. bulursanız da içi boştur.
boşuna aramayın. bulursanız da içi boştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar