bugün
- hikayeyi devam ettir54
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak10
- yeni parti50
- geceleri uyutmayan dertler4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin2
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- nickten isim tahmini yapmak72
- necip fazıl kısakürek2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- kaos show4
- 31 yaş sendromu5
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- tai lung26
- üç harflilerden korkmak5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kürk giyen erkek6
- tekne turu11
- arkadaşlar iyi geceler4
- uysaljakoben17
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- geceye bir şarkı bırak14
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- abaddon2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- 32 yaş sendromu3
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- pişi olsa da yesek3
- evreşe yollarını dar olmaması4
- habire12 adamdır37
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
aşkı boşver. çay var mı çay?
görsel
görsel
nefes alamamak, onsuz yapamamak, dusunmek falan der dururlar. uzaktan bakip bakip susmak zorunlulugunu onun iyiligi icin tasimaktir ask.
çok fazla düşünmemek lazım. belli bir tanımı olmayan bir şey. sürekli değişen bir şey sonuçta.
aşk bir zaman aralığıdır.
hoşlanmaya başlama ve nefret etme arasında ki duygu durumunu ifade eden zaman aralığı.
hoşlanmaya başlama ve nefret etme arasında ki duygu durumunu ifade eden zaman aralığı.
Aşk sevdiğiniz kızın-erkeğin zarar görmemesi için kirpiklerini perva yapmanız gibi bir şey. aynı yağmur yağarken bir yere sığınmak gibi.
Kesinlikle elde edememek.
Buraya 1000 kelimelik yazı yazmanize sebeb olacak duygudur aşk. daha önce gerçekten aşık olanlar bilir sadece nasıl birşey olduğunu aşkık olmak gerçekten güzel bir duyduğudur ama aşık olunan kişide burda çok önemli rol oynamaktadır. Şayet insanı aşktan nerfet bile ettirebilir aşık olunan kişi.
Aşk, nasılda anlamını kazanıyor kucağına aldığın minicik bedenle. Kokusuyla, gözleriyle bir gülüşüyle. Yaşadın mı o ana kadar belirsiz. Kimlere aşık olduğunu sandın ki. Kendini unutup onun sıcaklığında kaybolduğunda anlıyorsun aşk buymuş ve öncesi yalanmış.
aşk sensin
aşk sana anne diyen çocuk
aşk bir çocugun salıncakta sallanması.
aşk sana anne diyen çocuk
aşk bir çocugun salıncakta sallanması.
doğru kişiye olunduğunda dünyanın en güzel hissidir. en sonunda doğruyu buldu kalbim ya da doğru beni aldı sardı sarmaladı denen duygudur. her daim Onsuz bir dünyada nefes bile almayayım diye dua ettirir. her an kavuşma hayaliyle yaşamak gerçeği ise sarhoş eder insanı.sevilenle geçirilen o bayıltıcı an hiç bitmesin dedirtir.
kalbin kan pompalamayı bırakmasıdır aşk.
Bir sürü şarkıda ismi geçen şeydir.
Sahi, nedir tam olarak?
Sahi, nedir tam olarak?
aşk insan soyunun devamının sağlanması için bireyler kurulan tuzaktan başka bir şey değildir.
Adam
Şeytan
Kadın üçgeninde yaşanan olaylar bütünü.
Şeytan
Kadın üçgeninde yaşanan olaylar bütünü.
aşk en kısa anlamda attır.
Aşk, en can sıkıcı şey olan mesafeleri kabullenmektir.
hayatta şanslıysanız yaşayabileceğiniz içinize ılık ılık işleyen bir iksir.
aşk o kadar güzel bir şeydir ki bu duyguya kapılmayan yoktur. ben eskiden inanmazdım. ta ki aşık olana kadar. aşk diye bir şey yoktur diyenlerde henüz aşık olmamıştır efenim.
günümüzde laçkalaşan sevgi, duygu, tutkunluk vs.
ya da geçmişten beri böyleydi de 21. yüzyılın görkemiyle ortaya çıktı.
nankör insan, kibirli insan; hak etmeyen kişiler.
işin kötü tarafı ne biliyor musunuz? bu sefer buldum dediğimiz insanların gün geçtikçe gerçek yüzünü göstermesi. aslında insani duygularına yenilmesi ve elinde bulunan varlığın kıymetini bilemeyişi.
ben ne zaman bu sefer buldum dediysem, her seferinde daha sert bir tokat yedim yüzüme.
ne zaman ince hesaplar peşinde koşmadan, tüm tabularımı yıktıysam, inanılmaz bir saflıkla sevdiysem; insanoğlunun içindeki o şeytanla karşılaştım. sevenini köle olarak görenlere denk geldim.
sevgi neymiş, aşk kimeymiş?
bulan var mı? hele de 21. yüzyılda?
lanet olsun hesapsız sevemeyenlere, menfaat peşinde koşanlara, elindekinin kıymetini bilmeyenlere.
bin ah etsin gidenler arkasında bırakıp kıymetini bilmedikleri için...
ya da geçmişten beri böyleydi de 21. yüzyılın görkemiyle ortaya çıktı.
nankör insan, kibirli insan; hak etmeyen kişiler.
işin kötü tarafı ne biliyor musunuz? bu sefer buldum dediğimiz insanların gün geçtikçe gerçek yüzünü göstermesi. aslında insani duygularına yenilmesi ve elinde bulunan varlığın kıymetini bilemeyişi.
ben ne zaman bu sefer buldum dediysem, her seferinde daha sert bir tokat yedim yüzüme.
ne zaman ince hesaplar peşinde koşmadan, tüm tabularımı yıktıysam, inanılmaz bir saflıkla sevdiysem; insanoğlunun içindeki o şeytanla karşılaştım. sevenini köle olarak görenlere denk geldim.
sevgi neymiş, aşk kimeymiş?
bulan var mı? hele de 21. yüzyılda?
lanet olsun hesapsız sevemeyenlere, menfaat peşinde koşanlara, elindekinin kıymetini bilmeyenlere.
bin ah etsin gidenler arkasında bırakıp kıymetini bilmedikleri için...
Hayatı anlamlı kılan, masumiyetin güzel bir sey oldugunu hatırlatan seydir.
Euzubillahirminesseytanirracim Bismillahirramanirrahiymmm.
Onunla aynı ortamda değilken nefes alamıyormuş gibi hissetme.
Din, dil, renk, ırk ve "cinsiyet" ayrımı gözetmeyen acının estetikleştirilmiş mutluluk hali. Bir akgün akova şiirinde diyor ya bilimle açıklanamaz aşk, şiirle açıklanabilir ancak. Öyle işte. Aşk şiir açıklanır ancak. Yoksa ne kaçan gözlerimizden ne titreyen ellerimizden ne umursamaz tavırlarımızdan gözükmez aşk.
aşk yaşanmış ve yaşanacaklardan ötedir, aşk farklı bir kaderdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar