bugün

/636
Aşk hakkında kendini sorgulamak ve neden aşık olunduğunu çok araştırdım
en son güzel bir blogta değişik bir yazı okudum
kız noktayı koymuş arkadaşım gerçektende aşık olunca batmıyormuş demek ki

http://www.thatsmywonderl...hokus-pokus-asik-oldunuz/
mutluyken gelip mutsuz edip gitmek.
Malubiyettir aşk.
Uyuşturucu gibi bir şeydir. Bir denedin mi hep o deneyimi hissetmek istersin ama ne yazık ki bunu öyle hayatında fazla bulamazsın. Eğer bulursanız bırakmayın iyi bir sebebiniz olmadıkça bu yüzden.
Hem varlığı hem yokluğu dert. Olduğunda lanet edersin olmadığında neden yok dersin. Senin Allah belanı versin.
Bazen bir bitter cikolatadır.
hayatın olmazsa olmazı. karanlık gecelerin sabahı, kalbin ritm dengesini arttıran yegane güzellik. büyüyünce sevgiye dönüşür ki o da en güzeli.

benim için jazz ile beraber olmazsa olmazdır.

https://www.youtube.com/watch?v=cmbSCtl6XVI
acı acıyı bastırır. hayatta bir defa aşık olur insan. aşk'a söz yazmak kolay. yaşamak mı? o bambaşka.
nasıl tanımlasam bilemediğim duygu.

ben bir kez birinin zekasına aşık oldum ama buna eminim.
arkada jeff buckley çalıyor şu an.
o varken de arkada jeff buckley çalardı.

acı.

benim için göz dolması demek şu an.
istemek demek.
insanın kendine olan aşkından kaynaklı, eksikliğinde mutsuz olacağımız için sürekli düşündüğümüz, mutluluğumuzun kaybolmasından dolayı ona duyduğumuz bağlılığın tanımıdır.
Çok tatlı bir şey amk. Kalbimde bağdaş kurmuş gibi piç kurusu. Gamzelerinden öpesim var.
O neydi la harbiden?
Aşktapot hayvanının meyvesi.
aşk onun yüzünde gördüğün tebessümün senin yüzüne de yayılmasıdır. aşk onu görmesen ya da konuşmasan bile o ihtimali düşündüğünde heyecanlanmandır. aşk seni defalarca terk ettiği halde senin gururunu ayaklar altına alıp bir kez daha seni seviyorum yazmandır. ve aşk hiç bir bedende o'nu bulamamaktır.
Her zaman birinin diğerini daha fazla sevme durumudur.
ikiyken bir olmaktır.
Sırf bir daha görebilmek için aynı rüyayı bir daha görmeye çalışmaktır.

Edit: bu entry'yi rüyadan uyanıp tekrar uyumaya çalıştığım ekranı bile zar zor gördüğüm o arada yazdım. belki bunu belirtmek entry'yi daha anlamlı kılar.
ağzınıza sıçar, bırakır.
Cinayet. iki kişi birbirini öldürünce aşk oluyor.
libidonun beynin anasını siktiği haldir.

libido burda kızı sikmeye odaklanmaktır.
Gönüllü olarak ağzınızı açıp, zıçmasını beklediğiniz şey. O midedeki kıpırtılar da ondan zaar.
son günlerde olmamak için direttiğim nane. bi kız var sözlük o çok güzel ama ben yakışıklı değilim. böyle işin amk emi.
Yoktur. Sadece bikaç kimyasal.
bok gibi bir şey. yiyor bitiriyor insanı vesselam.
benden uzak durmasini umdugum duygu. kannimca hayatta yalnicza bir kez insanin basna gelen ve cok nadiren guzel devam eden felakettir. kanser gibi gunden gune sinsice damarlarinizda dolasip sizi zayiflatir. verem gibi kan kusturur. kolera gibi cigerinizi daglar. o sansli insanlardan degilseniz kacinilmaz bir hasari kabullenerek yasatir kendini.
© copyright 2005 - 2026