bugün
- silinen hesap 0145677
- sözlük kızı ile kavga etmek11
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- arabada sigara içilir mi7
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- hiçbir servet zamanı satın alamaz18
- yazarların en sevdiği başlıklar2
- kaçan kovalanır mı sizce3
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- çerçeve yasa24
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- yani kısaca deriz ki5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- renault 96
- dindar nesil5
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- g o k'u sana sarılmak istiyorum2
- aç karnına kahve içmek4
- g o k'u gel bak ağzına layık2
- toprağı bol olsun4
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- sebahattin şirin16
- tai lung12
- pop dinleyen erkek2
- ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen2
- cin4
- yatırım fonu2
- 73 yıllık sigara3
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- günaydın şarkısı2
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- g o k u6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- zorunlu eğitim12
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- ortanca çocuk günü2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
(bkz: avea jet vs turkcell vınn)
reklamları jetim var diyenin gerçek jeti kastettiği sanrılarıyla oldukça basit bir espri anlayışının ürünüdür.
avea nın gsm 1800-1900 bant kullanmasından mütevellit diğer markalara göre daha hızlı olan mobil modemidir.
avea jet, jet gibi arkamıza dalmaya devam ediyor. sözleşme sahtekarlığını bayiler işbirliğiyle hayata sokan avea,jet modemi satarken hemen açılır kullanırsınız diyor. eve gidiyorsunuz iki saat sonra açılmış ve 3g zaten yok. ay sonunda bana gelen toplam veri 1,89 gb yani sözleşmedeki 39 milyon liralık kota olan 4 gb nin yarısı kadar. ama fatura 246 milyon lira. olay burada başlıyor. başka bir avea jet abonesine gelen fatura 5.033 lira yani eski tabirle beş milyar.
meğer avea müşteri hizmetlerini arayıp paketi aktive etmek gerekiyormuş. etmesen bile kendisi aktive ediyor. aktive edilmeyen 1 günün faturası nasıl bu kadar olur? dedirten çıldırma noktasındayız artık.
gprs ücreti olduğunu söylemişler arkadaşa da. bana da 3G ile bağlanırsınız demişlerdi ankarada 3G filan yok zaten. iade etmeyi düşünürken tam kıçıma giren fatura kazığını nasıl çıkaracağımı düşünüyorum.
sahtekarlığın bu boyutunu hiç düşünmemiştim. forum siteleri avea jet e küfürle dolu. insanlar nereden bilsin gprs i 3G yi internet paketi aylık 39 milyona 4 gb deyince insanlar nereden anlayabilir daha sonra sokacağın kazığı??
meğer avea müşteri hizmetlerini arayıp paketi aktive etmek gerekiyormuş. etmesen bile kendisi aktive ediyor. aktive edilmeyen 1 günün faturası nasıl bu kadar olur? dedirten çıldırma noktasındayız artık.
gprs ücreti olduğunu söylemişler arkadaşa da. bana da 3G ile bağlanırsınız demişlerdi ankarada 3G filan yok zaten. iade etmeyi düşünürken tam kıçıma giren fatura kazığını nasıl çıkaracağımı düşünüyorum.
sahtekarlığın bu boyutunu hiç düşünmemiştim. forum siteleri avea jet e küfürle dolu. insanlar nereden bilsin gprs i 3G yi internet paketi aylık 39 milyona 4 gb deyince insanlar nereden anlayabilir daha sonra sokacağın kazığı??
modamına... dedirtecek kadar tosbağasal bir hıza sahip. geri de veremiyorum.,alan olursa satarım belkim düşünceleriyle bekletilen, hergün yüzlerce küfür yiyen sağlayıcı. 3g olayının ise sadece büyük şehir merkezleri ile sınırlı oluşu delirtiyor.
müşteri hizmetlerindeki bayanı aradaığınızda ve hani len 3G ? dediğinizde alınan cevap;
efendim bina dışında var bulunduğunuz bölgede. çalışmalar sürüyor.
edge ile bağlanan ve 3G diye yutturulan olay.
müşteri hizmetlerindeki bayanı aradaığınızda ve hani len 3G ? dediğinizde alınan cevap;
efendim bina dışında var bulunduğunuz bölgede. çalışmalar sürüyor.
edge ile bağlanan ve 3G diye yutturulan olay.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar