bugün
- yaz yemekleri5
- manifest dinleyen erkek3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- türkiye5
- spiderman mi döver batman mi4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak4
- taksici muhabbeti3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- david bowie yi tanımayan insan2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- taksim delisi cenk2
- elalem ne der4
- stres3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- scooter'a 6 kişi binmek3
- tai lung9
- almanya4
- bilgesu erenus2
- stres yönetimi6
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- sıcaklık2
- yeni parti tüzüğü2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- gulmekicinyaratilmis11
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- rüşvet5
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- askerlik2
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kylie minogue5
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
renkli kalemlerini kahverengi anarchy desenli converse sırt çantasına doldurdu ve evden çıktı. yağmur yağdığı için şemsiyesini evde bıraktı. lastiği saçlarından çekip çıkardı ve saçlarını dağıttı. yavaş adımlarla sahile doğru ilerlerken yağmurlu havayı ciğerlerine çekti. toprağın kokusunu kalbine doldurdu şükrederek. kararını vermişti işte sonunda. ruhunu boyamaya gidecekti hayatının en güzel şeyiyle ve sonsuzla mühürleyecekti aşkını. kısa süre sonra sahildeki kumlara çıplak ayaklarını basmaya başladı ve kumlar parmaklarının arasına girmeye başladı. dizlerinin üzerine çöktü ve eşsiz yaratıcının dizaynına, gökyüzüne kaybolup gitti. o güzel yüzün gözlerinde bulduğu bu kaybolmuşluk hissinden kendini sıyırabilmesi ancak gecenin ilerleyen saatlerinde mümkün oldu. sonra çantasını açıp içinden kalemlerini çıkardı ve ruhunu yazılarla boyamaya başladı. o kadar ince çalışıyordu ki bu boyama işi ancak sabahın erken saatlerinde son buldu ve son bulduğunda ruhu rengarenk olmuş, sonsuzun o eşsiz mührüyle mühürlenmişti. kalemler ellerinden düştü ve yorgunlukla kumsala yığıldı.
ruhuna yazdıkları bir zikir olarak kalbinde büyüdü, büyüdü. dışardan duyulduğunda bu eşsiz melodi "aşşenur" halini almıştı.
hoşgeldin kalbinde yaşadığım eşsiz güzellik ve kalbimin sonsuz sahibi.
ruhuna yazdıkları bir zikir olarak kalbinde büyüdü, büyüdü. dışardan duyulduğunda bu eşsiz melodi "aşşenur" halini almıştı.
hoşgeldin kalbinde yaşadığım eşsiz güzellik ve kalbimin sonsuz sahibi.
hoşgelmiş altıncı nesil yazardır. zekidir, çeviktir, çalışkan mı bilmiyorum. (dişçi olduğuna göre öyledir mutlaka, borumu bu)
eşarplı. bir simgenin ve direnişin sembolü. inancını yaşamanın ve yaşatmanın bir insan için en zor olduğu ve kendisine yapılan fikri zulümlerle bunun daha da zorlaştığı en büyük cahiliye devri olan çağımızda allah'ın kurallarına uygun yaşamak isteyen birisi. hiçbirinizin tam olarak anlayamadığı ve sadece gülle sembolleştirilen o önder ve peygamberin tam olarak anladığı ve bize sunduğu islamı üzerine yük edinmiş ve elinden geldiğince onu taşımaya çalışan ve bundan mutlu olan sahibem.
gönlümü çalıp beni gönlünde yaşatan ve gönlümün sultanı olan insan. eşsizliğin ve sonsuzluğun birleştiği harika insan.
kalbimi dudaklarından kalbine indiren ve kalbi kalbim, kalbim de kalbi olan, onun ben, benim de o olduğu, benimle birlikte "tek" olan sonsuzum.
gönlümü çalıp beni gönlünde yaşatan ve gönlümün sultanı olan insan. eşsizliğin ve sonsuzluğun birleştiği harika insan.
kalbimi dudaklarından kalbine indiren ve kalbi kalbim, kalbim de kalbi olan, onun ben, benim de o olduğu, benimle birlikte "tek" olan sonsuzum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar