bugün

hosgelmiş dişi harun kurt.

(bkz: buralar entry dolacak)

merhaba ben bosgelmisyazar.
Hmm... türkçü yazarlar görmek hoş. Hoş gelmiş.
(bkz: çömez)
Sen bir erkeğe 17 adım atmam diye düşünüyorsun. Ama Hiç bir erkeğin sana tenezzül etmeyip 1 adım bile atmayacağını düşünemiyorsun. Çünkü (bkz: beyin bedava)
(#25028148)

Hoş gelmiş türkçü yazar. Gururlanıyorum sizleri gördükçe.
Hemen Türkçü olduğuna kanaat getirilen yazar. Kürde salladığın zaman Türkçüsün zaten herhangi bir bilgi içerikli entry falan yazmana gerek yok.

işçileri savununca da sosyalist yapıyorlar seni anında. Türkiye çok güzel lan valla bak.

ek: http://m.uludagsozluk.com/e/25028248/

bu yazdığı entry den belli oluyor ki Türkçü falan değil kendisi. Ya modaya uyuyor ya sosyalist veya Kürtçü.
30 yıldır bu ülkede akan kanda payı olan zihniyetin temsilcilerinden olan bordo klavyeli. kürtlere soysuz diyor, ermeni dölü diyor ve bununla övünülüyor bu sözlükte.

mahkeme karşısına çıktığında hüküm giyecek derece nefret saçan liseliler, gelmiş burda vatan kurtarıyor. hey yavrum benim be aslan parçasına bak hele.
Irkçılıkta master yapan sözlük yazarı. Bu nefret söylemli sözlerle ne elde etmeye çalıştığı belli olmayan tip.
(#25028148) başbakanın sol ayağı herhalde. Keşke gelmeseydin.
(bkz: ayça 22)
Irkçı. Önce insan ol.
Turkcuyse üstünde yeri var. Başımın.
sanırım tanıdığım yazar.

acaba o mu ?

bundan 3 sene önce bıraktığım bir oyun vardı silkroad online diye. orada bir abimiz vardı cruel diye bir guild'i vardı. yani klanı. nicki de _asena33_ dü sanırım abimizin. eşinin ismi olduğunu ve sevdiğinden karakterin adını asena koyduğunu söylemişti. belki o abimizdir nerden biliyorsunuz lan. eğer oysa, sağlam tesadüftür bu.
© copyright 2005 - 2026