bugün
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler72
- kolye16
- zürafa13
- karton toplayan cocuk vs yogartiksen13
- eskortluk yapan sözlük yazarı27
- queen ravenna büyücülük okulu20
- kalp12
- yogartiksen35
- nervio adlı yazara uyarı7
- ilkokul bebesine türbanı savunmak64
- sözlüğün tat vermemesi13
- platon'un mağara alegorisine bayılma sebebi2
- türkiye15
- eskorta para verecek kadar düşmek7
- içine cin giren insan nasıl kurtulur4
- terbiyeli olmayanı donuzlarım2
- amin güzelmiş diyen tip9
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek49
- birilerinden sevgi beklemek4
- arkadaşlar burçlar yalan çıktı7
- amazon com tr5
- sözlüğün artık ciddiyetini yitirmesi9
- tutmayınca entry silmek4
- 850 000 000 000 tl2
- yılmaz güney adamlığı12
- cips cola3
- beşiktaş12
- asrın soygunu3
- sözlükte yalnız hissetmek2
- bibik uyumuş olmalı4
- exlerle arkadaş kalmak8
- verginin hırsızlık olup olmaması5
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız20
- karı kız için sözlüğe gelen tipler4
- whatsapptan gelen mesajları cevaplamayan erkek5
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
- cezaevine girmek için rte'ye hakaret eden adam11
- sözlükteki bölücüler16
- sodium laureth sulphate3
- fake hesabı ifşa olan sözlük kezbanı6
- izmirbeyefendisi4
- arap adam olsaydı6
- ağlıyorum sözlük20
- içtim tuborgu sevdim kartoncuyu2
- kurt cobain karizması3
- muğla'nın akp'ye geçmesi5
- kahvaltıda tarhana çorbası içmek3
- zamanda ileri gitmek3
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp itlere atmak4
- türkiyede kartoncu olarak barınabilmek2
asmis grafikli survival oyun. su an olmekten baska bir sey yapmiyorum. kamp aresi icat ettim lakin yakamadim. dondu karakterim.
sicmak da var oyunda. börç diye sicti bildigin.
sicmak da var oyunda. börç diye sicti bildigin.
Harbiden efsane oyun, sıfırdan baslayip cilgin aletler arac gerec yapabiliyosun, ucan bi dinozorun ustune binip gezebiliyosun, megalodona binip maviliklere acilabiliyosun, gercekten cok zevkli biraz pahali ama deger.
optimizasyon özürlüsü oyun. düzeltileceğini söylüyorlar çoğu yerde geliştiriciler. düzeltilmezse güzel söveceğim.
witcher 3'ü ultra oynayabilip ark'ta 20 fps falan almak koyuyor.
witcher 3'ü ultra oynayabilip ark'ta 20 fps falan almak koyuyor.
2-3 günde bir patch gelen oyun yeni dinazorları eklemeye devam ediyorlar.. en son asansör filan gelmişti yarında kar ve bataklık biyomu gelicekmiş yanında 3 yeni dinazor Beelzebufo-Megalorceus-Direwolf.. bunun dışında ne zmn geleceğe belli olmayan güncellemede bebek dinazorlar eklencekmiş hadi bakalım daha neler görcez...
Oynayanları tanımak istediğim oyun kabile olunca daha zevkli oluyor.
Özellikle 0 dan başlanabilir.
Özellikle 0 dan başlanabilir.
ekibi olanlar için server ayarlıcaz toplu halde kabile li oynamak isteyenler bana ulaşabilirler. her ayın belli günü savaş günü olacak. çinli belasından kurtuluruz hiç değilse.
Çinlilere bulaşmayın adamlar 20 kişi oynuyor genelde en kalabalık kabile 5 kişiyi geçmiyor. Sülalecek bu işe girişmişler, tabi eğer adamınızı kaçırıp, baselerine götürdülerse siz de 4 kişi ile baselerini basıp, onları yıkıp, bitirirsiniz ama bir gerçek var ki genelde alfa olurlar.
Yiyorsa bakalım.
Yiyorsa bakalım.
yerini muhtemelen Conan Exiles'ın alacağı oyundur. yükleme ekranı dışında optimizasyonu gerçekten harika bir oyun. temel mantık aynı olsa da, temalar farklı. Açıkçası, Age of Conan sevmesem de, evreni hep ilgimi çekmiştir.
Çok fazla oynandığı vakitlerde kafayı sürekli base inşaatı planları ile dolduran oyundur. Şöyle ki işyerinde bile boş vakit bulduğumda exceli açıp her bir hücreyi bir foundation gibi düşünerek gizli odalı basler inşla etmeye çalışıyorum. PS4'te PvP'de epey keyifli zamanlar geçirdik ama şimdi Xbox One çatısı altında devam ediyoruz.
Şunu ak survival evolved diye okudum lanet olsun akp bilinçaltımızda yer etmiş adeta 1984.
optimizasyonuna sıçmak istediğim oyun.
battlefield 1'i "ultra" ayarlarda 35 fps ile çalıştıran, 7. nesil i7 işlemci, 16 GB ram ve 4 Gb nvidia geforce gtx 950m ekran kartlı makinada, medium-low ayarlarda 10-15 fps ile çalışmakta kendisi.
direk olarak uninstall.
battlefield 1'i "ultra" ayarlarda 35 fps ile çalıştıran, 7. nesil i7 işlemci, 16 GB ram ve 4 Gb nvidia geforce gtx 950m ekran kartlı makinada, medium-low ayarlarda 10-15 fps ile çalışmakta kendisi.
direk olarak uninstall.
The 100 severler için ideal oyun.
bilen birileri mesaj atsın.
epic gameste 18 hazirana kadar ücretsiz .
21 günlük tam kapanma sürecinde arkadaşlarla iftar sahur arası akacağımız oyun.
4 arkadaşım da Xbox konsoldan oynuyor. bende de konsol yok, PC var. Xbox ultimate game pass ile, onlarla aynı server'da oynayabiliyorum bu yüzden bu imkanı sunması şahane oldu. maceralar bizi bekler.
4 arkadaşım da Xbox konsoldan oynuyor. bende de konsol yok, PC var. Xbox ultimate game pass ile, onlarla aynı server'da oynayabiliyorum bu yüzden bu imkanı sunması şahane oldu. maceralar bizi bekler.
Son entry 2021 la :( dün gece valorant illetini sildikten sonra oynamak için indirdim bu oyunu ( kesinlikle single oynayacağım kime sorsam pvp girme kanser olursun her dakika tecavüze uğrarsın falan dedi) ne bileyim dinozora falan binerim, ağaç keserim, madencilik yaparım eğitirim güzel güzel dinozorlar diye düşündüm. Etimle kemiğimle uzaklaşayım istiyorum modern dünyadan.
(Bu da sinir hastası ederse artık ya Minecraft oynarım ya Stardew valley)
(Bu da sinir hastası ederse artık ya Minecraft oynarım ya Stardew valley)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar