bugün
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- dünüşü4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor2
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- yunanistan29
- tekne turu14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- şimdi mokv olacaktı2
- eğitimin anlamsızlığı3
- en son aldığınız iltifat14
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- türk ateisti3
- sözlük yazarı dövmek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- nureddin mahmud zengi2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- cem küçük10
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- balıkesir vs eskişehir2
- gürcistan26
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- üşüyen erkek12
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- nebiye salat ve resule itaat4
- anın görüntüsü12
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
yok arkadaş bu ne eziyetdir.
kaldığım otelde arap kafilesi görünce hemen kaçacak bir yer arıyorum.
kadını erkeği hepsinden aynı bir ağır koku, parfümünden midir yediği yağından mıdır anlamadım gitti.
kaldığım otelde arap kafilesi görünce hemen kaçacak bir yer arıyorum.
kadını erkeği hepsinden aynı bir ağır koku, parfümünden midir yediği yağından mıdır anlamadım gitti.
pis çingen kokusunun yanında parfüm kalır.
Hacı yağıdır o.
Pis olmaları ve sevilmemelerinden dolayı ne yaparlarsa yapsınlar leşi anımsatan koku ve görüntüdür.
(bkz: esanslı bok)
herhangi arap ülkesinin vatandaşı pistir. o yüzden hz. muhammed(s.a.v.) abdest gibi konuları islamda yaymıştır. belli ki müslümanlık geri kalmışları adım adım ötelemek için kurulmuş bir dindir. (günümüzdeki müslümanlıktan bahsetmiyorum, size ben ateistim.)
batılılara karşı duyulan komplekstendir o, onların ter kokusunu bile parfüm diye içine çeker kompleksli bir karaktersiz ergen,
aslında hiçbir şeyden habersiz, angut gibi, sadece yaşayan, nefes alan günümüz batılılarını da yönetenler, 100 yıldır aramıza sokulmuş bu ırkçılık fitnesini kullanarak,
bizim ergenlerdeki, "takdir almak, şuku almak olsun da isterse karaktersizlik olsun" umursamazlığını da kullanarak, gayet güzel işlerini yürütüyorlar,
oysaki kokmak bir ırka mal edilebilir mi? yıkanan insan kokmaz, yıkanmayan her insan kokar,
misal bizim ergen, neden düşman olduğunu bilmeden bazı ırklara karşı ırkçılık yapmakta pek mahirdir(dikkat edin her ırka karşı değil bu ırkçılık) sanki kendi ırkından herkesi tek tek seviyor ve kucaklıyor zannedersiniz, hayır öyle de değil, susuz kalsanız yolda görse su vermez inanın,
ümmeti muhammedin sorunu tam da budur işte, bizi başsız bırakıp aramıza şu ırkçılık fitnesini sokmuşlar, bunu aramızdan birine yaptırmışlar, biz de armut gibi yemişiz, farkına bile varamamışız,
ve düşmanlık etmedeki maharetimizi kullanmışlar biz de amansızca adavet etmişiz ama sadece müslüman kardeşlerimize karşı yapmışız bunu, sanki kuranı kerimde "müminler ancak kardeştir" demiyor gibi.
aslında hiçbir şeyden habersiz, angut gibi, sadece yaşayan, nefes alan günümüz batılılarını da yönetenler, 100 yıldır aramıza sokulmuş bu ırkçılık fitnesini kullanarak,
bizim ergenlerdeki, "takdir almak, şuku almak olsun da isterse karaktersizlik olsun" umursamazlığını da kullanarak, gayet güzel işlerini yürütüyorlar,
oysaki kokmak bir ırka mal edilebilir mi? yıkanan insan kokmaz, yıkanmayan her insan kokar,
misal bizim ergen, neden düşman olduğunu bilmeden bazı ırklara karşı ırkçılık yapmakta pek mahirdir(dikkat edin her ırka karşı değil bu ırkçılık) sanki kendi ırkından herkesi tek tek seviyor ve kucaklıyor zannedersiniz, hayır öyle de değil, susuz kalsanız yolda görse su vermez inanın,
ümmeti muhammedin sorunu tam da budur işte, bizi başsız bırakıp aramıza şu ırkçılık fitnesini sokmuşlar, bunu aramızdan birine yaptırmışlar, biz de armut gibi yemişiz, farkına bile varamamışız,
ve düşmanlık etmedeki maharetimizi kullanmışlar biz de amansızca adavet etmişiz ama sadece müslüman kardeşlerimize karşı yapmışız bunu, sanki kuranı kerimde "müminler ancak kardeştir" demiyor gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar