bugün
- velvet hanım günaydın4
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- put2
- kabak yemeği vs hamburger11
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- çocukların şımarık olması2
- 186 boyundaki erkek19
- norveç futbolu3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- solculuğun bir virüs olması2
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- 32 yaşına girmek12
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- istanbullu erkekler5
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- sivaslı yiğidolar6
- g'i l d'e d l'i l y20
- yalnizca deli yalnizca sair21
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- kürt erkek5
- habire1240
- norveçte bok olsam9
- adıyamanlı erkekler5
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- velvet47
- katatespizartmasi17
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- cezayir erkekği4
yok arkadaş bu ne eziyetdir.
kaldığım otelde arap kafilesi görünce hemen kaçacak bir yer arıyorum.
kadını erkeği hepsinden aynı bir ağır koku, parfümünden midir yediği yağından mıdır anlamadım gitti.
kaldığım otelde arap kafilesi görünce hemen kaçacak bir yer arıyorum.
kadını erkeği hepsinden aynı bir ağır koku, parfümünden midir yediği yağından mıdır anlamadım gitti.
pis çingen kokusunun yanında parfüm kalır.
Hacı yağıdır o.
Pis olmaları ve sevilmemelerinden dolayı ne yaparlarsa yapsınlar leşi anımsatan koku ve görüntüdür.
(bkz: esanslı bok)
herhangi arap ülkesinin vatandaşı pistir. o yüzden hz. muhammed(s.a.v.) abdest gibi konuları islamda yaymıştır. belli ki müslümanlık geri kalmışları adım adım ötelemek için kurulmuş bir dindir. (günümüzdeki müslümanlıktan bahsetmiyorum, size ben ateistim.)
batılılara karşı duyulan komplekstendir o, onların ter kokusunu bile parfüm diye içine çeker kompleksli bir karaktersiz ergen,
aslında hiçbir şeyden habersiz, angut gibi, sadece yaşayan, nefes alan günümüz batılılarını da yönetenler, 100 yıldır aramıza sokulmuş bu ırkçılık fitnesini kullanarak,
bizim ergenlerdeki, "takdir almak, şuku almak olsun da isterse karaktersizlik olsun" umursamazlığını da kullanarak, gayet güzel işlerini yürütüyorlar,
oysaki kokmak bir ırka mal edilebilir mi? yıkanan insan kokmaz, yıkanmayan her insan kokar,
misal bizim ergen, neden düşman olduğunu bilmeden bazı ırklara karşı ırkçılık yapmakta pek mahirdir(dikkat edin her ırka karşı değil bu ırkçılık) sanki kendi ırkından herkesi tek tek seviyor ve kucaklıyor zannedersiniz, hayır öyle de değil, susuz kalsanız yolda görse su vermez inanın,
ümmeti muhammedin sorunu tam da budur işte, bizi başsız bırakıp aramıza şu ırkçılık fitnesini sokmuşlar, bunu aramızdan birine yaptırmışlar, biz de armut gibi yemişiz, farkına bile varamamışız,
ve düşmanlık etmedeki maharetimizi kullanmışlar biz de amansızca adavet etmişiz ama sadece müslüman kardeşlerimize karşı yapmışız bunu, sanki kuranı kerimde "müminler ancak kardeştir" demiyor gibi.
aslında hiçbir şeyden habersiz, angut gibi, sadece yaşayan, nefes alan günümüz batılılarını da yönetenler, 100 yıldır aramıza sokulmuş bu ırkçılık fitnesini kullanarak,
bizim ergenlerdeki, "takdir almak, şuku almak olsun da isterse karaktersizlik olsun" umursamazlığını da kullanarak, gayet güzel işlerini yürütüyorlar,
oysaki kokmak bir ırka mal edilebilir mi? yıkanan insan kokmaz, yıkanmayan her insan kokar,
misal bizim ergen, neden düşman olduğunu bilmeden bazı ırklara karşı ırkçılık yapmakta pek mahirdir(dikkat edin her ırka karşı değil bu ırkçılık) sanki kendi ırkından herkesi tek tek seviyor ve kucaklıyor zannedersiniz, hayır öyle de değil, susuz kalsanız yolda görse su vermez inanın,
ümmeti muhammedin sorunu tam da budur işte, bizi başsız bırakıp aramıza şu ırkçılık fitnesini sokmuşlar, bunu aramızdan birine yaptırmışlar, biz de armut gibi yemişiz, farkına bile varamamışız,
ve düşmanlık etmedeki maharetimizi kullanmışlar biz de amansızca adavet etmişiz ama sadece müslüman kardeşlerimize karşı yapmışız bunu, sanki kuranı kerimde "müminler ancak kardeştir" demiyor gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar