bugün

kimyada aqua'nın kısaltılmış halidir.
+ nacl (aq)+ ..
- hocam neden küfür yazıyorsunuz tahtaya ?
+ efenim ?
msn'deki yazımsal sürecini hiç kaybettirmeden devam eden, hatta günlük dile de, "a-küğ" gibi bir okunuşla düşen mucize kelime.
aq bağlaçlar arasında yerini almıştır.
aqua
suda
kimi zaman pişmanlık ve geri dönüşü olmayan anlarda, internet aleminde yazamıyacağınız küfürün yerini çatır çatır alan düzeyli harf bütünü. yabancı alfabelerden giren q ile dertlere derman olur.

+aq ya aq.
-koy kardeşim.
(bkz: o artık bizden biri)
'q' harfinin hızla, canım 'k' harfinin yerini almasına sebep olan küfür kısaltmasıdır.
küfürden çıkmış baglaç olarak kullanılandır aq.
(bkz: düşündüm buldum yüzyıllık gerçekmiş).
(bkz: acımasız qerçekler)
*
el kaide örgütünün uluslararasi kısaltmasıdır. (bkz: al-qaida) *
bugün öğrendim. kimyada suda çözünen maddeleri ifade ediyor. tepkimelerde parantez içinde ya suda yazılıyor ya da aq. böylece su gaz veya katı değil de suda çözünebilen bir madde olduğu anlaşılıyor.
+ aq kaç senin?

- o ne lan!?

+ ay qüunn ?

- inikken 60 çok zorlarsan 120ye vurdururum (bkz: türkün aklı ya kaçarken ya sıçarken)

+ sie gidekmi?

- sie!?

+ ...
erkeklerin nezdinde ekmek, su gibi olmasından mütevellit erkekler arasında çok da yadırganmayan küfrün kısaltılmış halidir.
türk noktalama işaretleri.
asıl aq,forum sitelerinde alıntı yapılmasını önlemek için yazılan,açılımı anti quote olan şeydir efenim.
a ve q harflerinin yan yana gelmesiyle oluşan tek heceli kelimedir.
(bkz: alternatif bağlaçlar)
ünlü aktörün ismini bozsalarda bu sekli almistir : (bkz: antoni quin)
world of warcraftta eski bir dungeon. (bkz: Ahn Qiraj)
bir kızın diline de çok fena takılabilen kısaltma.
sonra sorarlar adama "neyle" diye. kalıyorsun tabii.
internet yoluyla edilecek en lezzetli küfür.
aslında anti quote olan yani alıntı yapılması yasaktır anlamına gelen kelimelerinin baş harfleriyle oluşturulmuş a.ına qoyayım anlamına gelen kısaltamadır. bu bir türkçeleştirme çabasıdır.
Bir kısaltma. "a.q"
Hakkında bazı rivayetler var.
Ağırlık küfür olduğu yönünde.
Msnde sıkça kullanılan argo* kelime.
© copyright 2005 - 2026