bugün
- atları bağlayın geceyi burada geçiriyoruz19
- yazarların işlediği günahlar8
- amedspor31
- günlük tutmak5
- yazarların fotoğrafları10
- soğuk gecelerde yatağı ısıtma sorunu13
- yemek yaparak sözlükten koca düşürmek16
- psikologun aman buna da ağlama zırlak demesi6
- psikoloğun incinmişsin demesi4
- rahibin bu günahları çıkaramam demesi5
- erbabı yaparken yorgan titremezmiş4
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı21
- fon vurgunu5
- arkadaşlar uyuyalım mı artık6
- durduk yere tribe girmek5
- korkudan patır patır altına yapmak5
- aleksey batrakov29
- gecenin şarkısı6
- sevgiliyle saatlerce telefonda konuşmak9
- kadın tır şoförleri6
- eski sevgilisini unutamayan biriyle çıkmak3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim34
- çoban salatasını çobanlar mı yaptı5
- kendini odada unutmak4
- yakışıklı güvenlik4
- bu ne hal yahu9
- kar soğuğu6
- şimdi ne yapsam acaba7
- atalarınızdan duyulan şamanik bilgiler9
- cumartesi gecesi6
- bir sözlük yazarıyla şömine başında şarap içmek6
- fatma betül sayan kaya milletin nene hatunu dur15
- zaman makinesi planı3
- sezar salatasını sezar mı yaptı4
- yarma şeftali7
- kanal 7 gelin dizisi5
- profdrekremculfa3
- akşama ne yemek yapsam10
- xiaomi 17 pro max4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- bebek yağı bebekten mi olur sorunsalı4
- 19 yaşındaki oğlum üvey annesiyle kaçtı10
- sözlüğün en çok oylayan yazarı5
- van da tır ile minibüs çarpışması 9 ölü4
- manken gibi kadınla evlenmek5
- kim milyoner olmak ister5
- ağıza alınca rahatlatan şeyler9
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri40
- the merich'in mutfağına konuk olmak7
1963 Rheinfelden, almanya doğumlu dünyaca ünlü keman virtüözüdür. beş yaşında piyanoya başlamış, ardından kemana yönelmiştir. daha onüç yaşında herbert von karajan kendisini berlin filarmoni orkestrası'nda solist olarak çalmaya davet etmiş, hemen ardından daniel barenboim yönetiminde ingiliz oda orkestrası ile bir konser daha vermiştir. onbeş yaşında ilk cd kaydını karajan yönetimindeki berlin filarmoni orkestrası ile mozart'ın üçüncü ve beşinci keman konçertolarını çalarak yapmıştır. ardından genç yaşta kariyerinde patlama yaşayan mutter, 1980 yılında zubin mehta yönetiminde new york filarmoni orkestrası ile konsere çıkmıştır. daha yirmi iki yaşında ünlü ingiliz müzik okulu royal academy of music'i onur derecesi ile bitirmiştir.
erken gelen solistlik kariyer ile birlikte artık turnelere çıkan ve dünyada önemli salonlarda konser veren süper genç yetenek bir kemancı haline gelir. bir yandan cd ve dvd kayıtları yapmayı sürdürmüş ve ünlü besteciler kendisine ithaf ettikleri eserler yazmışlardır. kendisinin iki tane 1703 ve 1710 yapımı Stradivarius kemanı vardır. kariyerinde grammy ödülü olan ender klasik virtüözlerden birisidir. dünyanın önde gelen plak şirketlerinden Deutsche Grammophon'dan 28 adet, diğer ünlü yapımcı firma olan emi'den 6 adet cd'si halihazırda piyasa bulunmaktadır.
erken gelen solistlik kariyer ile birlikte artık turnelere çıkan ve dünyada önemli salonlarda konser veren süper genç yetenek bir kemancı haline gelir. bir yandan cd ve dvd kayıtları yapmayı sürdürmüş ve ünlü besteciler kendisine ithaf ettikleri eserler yazmışlardır. kendisinin iki tane 1703 ve 1710 yapımı Stradivarius kemanı vardır. kariyerinde grammy ödülü olan ender klasik virtüözlerden birisidir. dünyanın önde gelen plak şirketlerinden Deutsche Grammophon'dan 28 adet, diğer ünlü yapımcı firma olan emi'den 6 adet cd'si halihazırda piyasa bulunmaktadır.
istanbul 37. uluslararası müzik festivali kapsamında piyanoda sir andre previn ve viyolonselde lynn harrell'le aya irinide harika bir konser vermiştir. özellikle andre previn'e ait piyano üçlüsü adlı bestede döktürmüştür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com