bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması8
- boyumun 2 cm kısalması21
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek8
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- otelde sevişmek8
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır6
- fazla samimiyet6
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak3
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- teoman'ın 60 yaşına girmesi5
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- nev10
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum2
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- mal mıyım sorunsalı13
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- fazla düşünceli olmak4
- midye tava4
- arkadaşlar bakar mısınız6
- didem madak2
- küt saçlı hatun12
- elidor3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- 65 yaş üstü yazarlar3
- kiraz cicegi kolonyasi41
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- beni sevdiniz mi4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- ona bir şey söyle8
- online listesi7
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan5
- sözlük yazarlarının saatleri8
- duymak istediğin şeyleri söyleyen falcı2
- chatgpt'ye dizi karakteri benzerliğini sorma3
- mandalina8
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
biraz hayal kırıklığına uğradığım film.
filmin birkaç yerinde şeytanı direk göstermeleri maalesef filmi basitleştirmiş. bildiğin plastik kostüm la o ben hissettim yani. adam iple baş aşağı sarkıyor. gerek yok ki bunlara. bizi ger ger ama şeytan karanlıkta kalsın. veya anabel üzerinden devam etsin. hani bilgisayarla bile yapmamışlar. oraya kadar güzeldi de ondan sonra ne bileyim tadında izleyemedim. zor bitirdim diyebilirim.
filmin birkaç yerinde şeytanı direk göstermeleri maalesef filmi basitleştirmiş. bildiğin plastik kostüm la o ben hissettim yani. adam iple baş aşağı sarkıyor. gerek yok ki bunlara. bizi ger ger ama şeytan karanlıkta kalsın. veya anabel üzerinden devam etsin. hani bilgisayarla bile yapmamışlar. oraya kadar güzeldi de ondan sonra ne bileyim tadında izleyemedim. zor bitirdim diyebilirim.
Suan izledigim annabelle karakterinin doğuşunu konu alan korkunclu film. Ilk filmden bariz şekilde daha iyi henüz bitmedi ama temposu güzel ben beğendim.
possessed doll temalı korku filmi aşıklarının özellikle kaçırmaması gereken annabelle devam filmidir.
--spoiler--
daha ilk sahneden pet sematary'ye selam çakarak kalbimi kazandı.
--spoiler--
--spoiler--
daha ilk sahneden pet sematary'ye selam çakarak kalbimi kazandı.
--spoiler--
ciddi ciddi insanın tırsmasına sebep olan birkaç sahnesi vardı. tek başıma korku filmi izlemekten korkmayan ben bile o sahnelerde cidden tırstım. hatta bir tanesinde ufak bir çığlık atmış bile olabilirim. sinemada izlemenin de buna etkisi var elbette. ayrıca filmin son sahnesi the conjuring'e çok iyi bağlanmış. ha içinde serpistirilmiş ufak tefek ayrıntılar da vardı. o açıdan film çok dikkatli ve özenle hazırlanmış. the nun filmine de önayak olmuş. korkmak isteyenler hala vizyondayken izlesinler. başarılıydı kesinlikle.
Vizyona girer girmez izledigim korku filmi. dead silence dan oturu bu tarz lanetli bebek filmlerini seviyordum birde ilk filmini sevince izlemesem olmazdi. Film konu olarak annabelle lanetinin nasil ortaya ciktigi uzerinde durmuş ve gayet iyi işlenmiş. Janice ve linda karakterlerini cok sevdim. Oyunculuklari da guzeldi. Şunu da birakayim: http://m.imdb.com/title/tt5140878/
gene sıkıntılı sahnelerin olduğu annabelle filmi.
hikaye nasıl başlıyor konu bu olacak. o değilde bir metre boyunda oyuncak bebek mi yapılır abi peluş neyinize yetmiyor. tabi ki korkunç olacak yani.
merakla bekliyoruz.
hikaye nasıl başlıyor konu bu olacak. o değilde bir metre boyunda oyuncak bebek mi yapılır abi peluş neyinize yetmiyor. tabi ki korkunç olacak yani.
merakla bekliyoruz.
the conjuring'de karşımıza çıkan sevimsiz bebek annabelle'in 2. filmi. adından da anlaşılacağı gibi orijin hikayesi. annabelle nasıl yaratıldı, nasıl bu hale geldi sorgulanacak. 11 ağustos'ta çıkacakmış. ilk teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=5SB6miMDzgc
https://www.youtube.com/watch?v=5SB6miMDzgc
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar