bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- müslüman vikingler2
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi2
- osimhensiz galatasaray5
- 0 0 713
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- atatürk diyor ki2
- claudian clouds33
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sözlük kızlarının kekleri24
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur30
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
mansur yavaşın duyurduğu yeni yardımlaşma websitesi.
--spoiler--
ankara’da her aile bayram etsin, çocukların yüzündeki gülümsemeyle şeker tadında bir bayram olsun istiyoruz.
siz de ankaratekyurek.com adresinden
- su ver,
- bilet ver,
- el ver kampanyalarımıza katılarak iyiliği daha da bulaştırabilirsiniz. #6milyontekyürek
--spoiler--
web sitesini biraz inceledim. mesela iftar yardımları için belli bir limit belirlenmiş o limite geldiğinde artık yardım edilmiyor. böylece insanların kafasındaki olumsuz düşünceleri kaldırıyor.
hem manevi anlamda hem de mantıken sizi tatmin edebilecek bir kampanya.
yapılabilecek en küçük bağış, birinin ego (sanırım ankara'da böyleydi) kartına 5 biniş (16,25 tl) yüklemek.
umarım bu yardımların önü kesilmez.
d: kaynak eklendi.
https://twitter.com/mansu.../1260558938703040513?s=19
bir düzenleme daha:
ayrıca su ve biletlerde de seri numaraları var. yani sizin ödeme yaptığınız gerçek bir kişi var. ayrıca siz ödeme yapınca o kişi ihtiyaç listesinden çıkartılıyor. gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sistem.
--spoiler--
ankara’da her aile bayram etsin, çocukların yüzündeki gülümsemeyle şeker tadında bir bayram olsun istiyoruz.
siz de ankaratekyurek.com adresinden
- su ver,
- bilet ver,
- el ver kampanyalarımıza katılarak iyiliği daha da bulaştırabilirsiniz. #6milyontekyürek
--spoiler--
web sitesini biraz inceledim. mesela iftar yardımları için belli bir limit belirlenmiş o limite geldiğinde artık yardım edilmiyor. böylece insanların kafasındaki olumsuz düşünceleri kaldırıyor.
hem manevi anlamda hem de mantıken sizi tatmin edebilecek bir kampanya.
yapılabilecek en küçük bağış, birinin ego (sanırım ankara'da böyleydi) kartına 5 biniş (16,25 tl) yüklemek.
umarım bu yardımların önü kesilmez.
d: kaynak eklendi.
https://twitter.com/mansu.../1260558938703040513?s=19
bir düzenleme daha:
ayrıca su ve biletlerde de seri numaraları var. yani sizin ödeme yaptığınız gerçek bir kişi var. ayrıca siz ödeme yapınca o kişi ihtiyaç listesinden çıkartılıyor. gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sistem.
Keşke herkes senin gibi olsa, halkı için çalışan bürokratlara ihtiyacımız var.
devlet devletliğini yapmazsa, böyle babayiğitler çıkar bi yolunu bulur. elinize sağlık.
edit: beni eksileyeceğinize devletliğini yapmayanlara tepki gösterin.
edit: beni eksileyeceğinize devletliğini yapmayanlara tepki gösterin.
sözlük tarikatçı ak çomar kaynadığı için pek gündem olmamış hayırsever sitesidir.
uplayalım da sözlük belediye başkanı nasıl olurmuş bir görsün.
Kesinlikle çok iyi düşünülmüş ama meblalar biraz yüksek geldi bana, alt limit biraz daha düşürülmesi iyi olurdu.
yakın zamanda devlet tarafından erişim yasağı gelir. aksi bir durum beni aşırı şaşırtır. fikir olarak ise harika bir proje olmuş.
çok güzel bir uygulama. ama hep eksik yapılıyor nedense, biz de yurtdışından bir şeyler yapalım diyoruz ama mümkün değil. burasını eksik bırakmışlar, eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır yurtdışında yaşayan.
düşünene ve yapana helal olsun.
(bkz: ak trollerin uğramadığı başlıklar)
siteye girip incelemeden önce yardımların bu kadar detaylı olacağını düşünmüyordum ama mansur başkan garibanın otobüs bilet parası, su faturası, yemeği erzağı, gibi bir çok derdine derman olmaya yönelik bir site yapmış helal olsun sana başkanım.
siteye girip incelemeden önce yardımların bu kadar detaylı olacağını düşünmüyordum ama mansur başkan garibanın otobüs bilet parası, su faturası, yemeği erzağı, gibi bir çok derdine derman olmaya yönelik bir site yapmış helal olsun sana başkanım.
Site ismini ilk gördüğüm zaman antakyakurek.com diye okumuştum ve tırıvırı bi rafting takımı filan sanmıştım. Allah canımı alsa da ölsem amk, bi insanda göz artükilasyonu olur mu ya la, meğersem bende varımış!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar