bugün

/400
liseden mezun arkadaslarim birisi istanbul digeri ankarada. aradan onca yil gecmis ama gorusuruz lakin ben istanbulda oturmama ragmen istanbulda oturan arkadasimla ankada oturandan daha az gorustuk bir yilda. iste bu yuzden seviyorum seni ankara dostlara dokunmuyorsun kavusturuyorsun bizi cabucak ,istanbul gibi degilsin.
yazın bile ayazı olan şehir. temmuz oldu hala ayaklarım üşüyor.
yağmurların çok şükür terkettiği şehir, yoksa yakında evrim geçirecektik ve ördek ayağı gibi perdeli elimiz ayağımız olacaktı.
istanbul'dan daha çok sevdiğim şehir.

evet istanbul imkan açısından bu ülkede benzersiz bir yer ama aşırı kalabalık ve boğucu.

ankara ise gezilecek yer açısından daha kıt bir yer ama nüfus az, bir yerden başka bir yere giderken yolda can verme ihtimaliniz daha düşük.

her şeyden önemlisi ankara'da nefes alabiliyorsun.
böbrek başvurularını aldığım şehir.
Ya uplamayın şu başlığı. Hüzünlendiren şehirdir.
henüz tam havasına gelememiş şehir. bu arada melih başkan o robotlarla olmaz direk aldar gökdeleni dik , daha etkili olur cancağızım.
insan hayatının önemini anlamamış insan demeye bin şahit isteyen canlıları göstermiş şehir.
çok ta temiz iyi niyeli doğantepe li yenidoğanlı arkadaşlarım var , inşallah bişiy olmamıştır , insanları oturduğu yerle yargılamak çok yanlış.
içim kadar kapalı ve soğuk.
ısınamadığım. burada olan insan varsa ulaşsın bana.
insan özler mi bu kadar bir şehri? yağmurunu,çamurunu,hiç dinmeyen rüzgarını.kokusunu.seslerin içindeki sessizliğini.
Denizi fena değil.
(bkz: Ankara sıkıntısı)
Zeki demirkubuz a sevgilerle.
çılgınca yağmur yağıyor an itibariyle*...
sevdiklerim seni pek sevmiyor sayın il.
3 senedir bana yarenlik eden şehirdir.
şehir komple fail amk öyle sikim altyapı mı olur.
Burada yaşayan çoğu kişi Ankara'yı neden sevdiğini bilmeden yaşar.
Şu an resmen kasım ayını yaşatan şehir.
an itibariyle evimde ufak iki çubuklu elektrik sobamı yakarak ısınmaya çalıştığım, yazın hala gelmediği gri yağmurlu karanlık ama yine de sevilesi şehirdir.
bir yeni plajı daha açılmış şehir. bekleriz.

https://pbs.twimg.com/media/CIg0L2-VEAAsm0x.jpg
bayılıyorum bu şehrin bitmeyen griliğine...
hacı kim üzdü ankarayı açıklasın valla kızmayacam, bu kadar da ağlatılmaz ki.
ana bacı sövesim olan, nitekim de sövdüğüm şehir.
Uzun yıllar gittiğim şehir. Bir günde 4 farklı mevsimi görebileceğiniz bir yer.
© copyright 2005 - 2026