bugün
- nickten isim tahmini yapmak9
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- yürüyen bok4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- haramidere de haramilik yapmak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- kilolu olmak6
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak5
- kedin mi var derdin var4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- oral süspansiyon3
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- sinem dedetaş11
- şaka maka 40'a yaklaşmak7
- zall adlı yazar4
- allah 1 metin 2 rte 33
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
- yorgun mermi10
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- mason greenwood11
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- çerçeve yasa7
- batıl inançlar6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- üsküdar da başkan vekili seçimi tartışması2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- emret komutanım tahir yüzbaşı5
- trabzonspor5
- abant su3
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- kısa boylu olmak6
- g'i l d'e d l'i l y4
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- yoran insanların ortak özellikleri5
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- renault 9 broadway12
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- bana onu sormayın domaltmak istiyorum2
- the whirl cold brew3
her kapiyi acmayan pasaporttur
tarih:bugun
saat: karganin bile bokuna dadanmadigi saatler
olay: malumunuz brezilyada turizm isiyle istirakten dolayi gelen bi grubu karsilamak uzere havaalanina sabah kor saatinde gittik. grup yavas yavas disari cikti fakat bir eksikle. sonradan haberi geldiki, gruptan suh bir bayan hanim
turk-amerikan cifte vatandasmis ve gruptaki arkadaslari ellerindeki turk pasaportuyla brezilya girisinde surunucek fakat bu bayan hanimefendi amerikan pasaportuyla onlara havasini atip gecicekmis. lakin bilmedigi durum sudur ki brezilya ya amerikan vatandaslari vizesiz giremez ve bir sonraki ucakla sinirdisi edilmek uzere nezarete atilir.
simdi bu bayanin hava atma merakinin sonucu olanlara bakalim. grubun diger uyeleri 1 saat kadinin akibetinin ne olacagi belli olmadigi icin beklemek zorunda kaldilar. ben saatlerce dil dokup yalvardiktan sonra polisi ikna edip, 1500 km otedeki baskente ucup, cumartesi gunu buyukelciyi yatagindan kaldirip gecici pasaport duzenletip, 1500 km yolu geri donup polise kadinin turk vatandasi oldugunu kanitlayip yurda girmesini sagladim.
boylece neymis amerikan pasaportuyla heryerde adam yerine koyulmazmissiniz.
tarih:bugun
saat: karganin bile bokuna dadanmadigi saatler
olay: malumunuz brezilyada turizm isiyle istirakten dolayi gelen bi grubu karsilamak uzere havaalanina sabah kor saatinde gittik. grup yavas yavas disari cikti fakat bir eksikle. sonradan haberi geldiki, gruptan suh bir bayan hanim
turk-amerikan cifte vatandasmis ve gruptaki arkadaslari ellerindeki turk pasaportuyla brezilya girisinde surunucek fakat bu bayan hanimefendi amerikan pasaportuyla onlara havasini atip gecicekmis. lakin bilmedigi durum sudur ki brezilya ya amerikan vatandaslari vizesiz giremez ve bir sonraki ucakla sinirdisi edilmek uzere nezarete atilir.
simdi bu bayanin hava atma merakinin sonucu olanlara bakalim. grubun diger uyeleri 1 saat kadinin akibetinin ne olacagi belli olmadigi icin beklemek zorunda kaldilar. ben saatlerce dil dokup yalvardiktan sonra polisi ikna edip, 1500 km otedeki baskente ucup, cumartesi gunu buyukelciyi yatagindan kaldirip gecici pasaport duzenletip, 1500 km yolu geri donup polise kadinin turk vatandasi oldugunu kanitlayip yurda girmesini sagladim.
boylece neymis amerikan pasaportuyla heryerde adam yerine koyulmazmissiniz.
'bu pasaportun sahibi bir amerika birleşik devletleri vatandaşıdır. ona yapılan her muamele, direkt olarak amerika birleşik devletlerine yapılmış sayılacak ve söz konusu sujelere aynı şekilde yansıtılacaktır.'
gibisinden bir zırva ihtiva eden pasaport.
gibisinden bir zırva ihtiva eden pasaport.
cafcafli pasaport. pasaportu actiginizda amerikan bayragi resmiyle karsilasirsiniz. reklam gibi pasaport yapmislar. gorgusuz ve abartili.
cafcafli pasaport. pasaportu actiginizda amerikan bayragi resmiyle karsilasirsiniz. reklam gibi pasaport yapmislar. gorgusuz ve abartili.
portekiz'den estonya'ya kadar elinizi kolunuzu sallaya sallaya gezersiniz bununla. t*rkiye'ye gelip pasaport polisine ibraz ettiğinizde ses seda etmeden boktan ingilizcesiyle size velkam velkam der.
t*rkiye'de bir kere abd konsolosluğuna pasaport yenilemeye gittim, bütün işi 20 dakikada yaptılar.
iyidir abd pasaportu. severiz.
t*rkiye'de bir kere abd konsolosluğuna pasaport yenilemeye gittim, bütün işi 20 dakikada yaptılar.
iyidir abd pasaportu. severiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar