bugün
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- determinizm2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- deli olduğunun farkına varmak6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- kontrat fosfor karburator5
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- acıkmamak için öneriler5
- arkadaşlar nasılsınız6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- soğuk suda duş almak2
- gecenin şarkısı5
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- chp'nin hali ne olacak49
- sarı yeleli aslan trump8
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- cibali sahil3
- yazarları gülümseten şeyler6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- anın görüntüsü18
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca7
- otobüs muavini3
- ışınlanma2
afrikada yetişen tek alkollü meyve olan maruladan elde edilen bir likör çeşiti, izlediğim kadarıyla bu meyveyi yedikten sonraki hayvanların halleri oldukça eğlendirici, bu meyveden iki tane yemenin kafayı bulmak için yeterli olduğu söyleniyor ve bu likörü en çekici kılan taraf ise * tadının baileys e benzemesi.
mükemmel bir krem viski markasıdır ayrıca..
doğanın hayvanlara hediyesidir.
bütün gün aslan tarafından kovalanan zebralar kurtuluşlarını, yavrularını doyurabilen çita taze antilobunu, bir dişiyle çiftleşebilmiş olan filler de gerdeklerini bu meyveyi yiyerek kutlarlar.
arkadaşları aslanlar tarafından öldürülen maymunlar, yavrusunu timsaha kaptıran geyikler üzüntülerini bu meyve ile unutmaya çalışırlar.
bütün gün aslan tarafından kovalanan zebralar kurtuluşlarını, yavrularını doyurabilen çita taze antilobunu, bir dişiyle çiftleşebilmiş olan filler de gerdeklerini bu meyveyi yiyerek kutlarlar.
arkadaşları aslanlar tarafından öldürülen maymunlar, yavrusunu timsaha kaptıran geyikler üzüntülerini bu meyve ile unutmaya çalışırlar.
güney afrika'da genellikle fillerin nemalandığı marula ağacının meyvesinden yapılan ve 300 € sayılması halinde elde edilebilen içki.
içimi keyifli bir likör çeşidi. şekerli olmasından mütevellit anlamadan çaktırmadan kafa yapar. farkındalıkla içmek lazım.
Mutluluğun şişelenmiş halidir. Rahiyası aynı Baileys'e benzer fakat daha aromatiktir. Boğazınızdan süzülürken ağzınız kuaklarınıza yoluluğa çıkmştır bile. Kırık buzla servis edilmesi önerilir.
tam yılbaşında içmelik olan krem viskidir. ağızda hoş bir tat bırakır , içtikçe içesi gelir insanın .
hayvanların bu meyveyi yedikten sonraki halleri bayağı komiktir. *
afrodizyak etkisi yarattığı kanıtlanmış tropikal içkidir. nescafeyle hoş oluyor gençler.
amarula meyve çeşidi değildir marula meyvesinden yapılan içkinin ismidir tadı baileys in tropikali gibidir.
%17 lik bi alkol miktarı vardır. Şişesinde ise fil resimi vardır. Tadı da şurup gibidir.güney afrika menşeili diye biliyorum. Dğer alkoller gibi değildir biraz yoğundur.
meyve olarak diyorum ki;
olsa da yesek.
olsa da yesek.
aşırı lezzetli krem viskidir. içtikçe içesi geliyor insanın.
tadı baileys'e benzeyen ama baileyse fark atacak kadar kalitedeki içki. içenin bir daha baileys'in yüzüne bakmaz. ama fena yamultur.
içki olanı %17 oranında alkol içeren likördür, candır.
yeni keşfettiğim ve neden bu kadar geç kaldığımı anlamadığım krem viski.
kayıp giden muhteşem viskidir. için içirin.
bir arkadaşım getirmiş bunu yılbaşında, yumulduk tükettik tadı damağımızda kaldı tabii. net olarak baileys' den daha güzel, hatta baileys alacakken arkadaş almayın demişti nedeni çantasında bunu taşımasıymış.
bir içki nasıl bu kadar güzel olabilir bir müddet uzun uzun buna kafa yormayı düşünüyorum.
bu arada fikir almak istiyorum arkadaşlar, yıllar sonra birisinden hoşlandım ve o da bu içeceği ikram eden hatun kişisiydi. çok mu çıkarcıyım yoksa masum olabilir miyim ? seviyorum diyemiyorum henüz fakat çok hoşlaşıyorum. o kadar uzak kaldım ki bu meselelerden elektrik nedir, nasıl alınır, nasıl verilir hiçbir fikrim yok.
bodoslama girsem mi ?
veya amarula götüreyim misilleme olarak ?
bir içki nasıl bu kadar güzel olabilir bir müddet uzun uzun buna kafa yormayı düşünüyorum.
bu arada fikir almak istiyorum arkadaşlar, yıllar sonra birisinden hoşlandım ve o da bu içeceği ikram eden hatun kişisiydi. çok mu çıkarcıyım yoksa masum olabilir miyim ? seviyorum diyemiyorum henüz fakat çok hoşlaşıyorum. o kadar uzak kaldım ki bu meselelerden elektrik nedir, nasıl alınır, nasıl verilir hiçbir fikrim yok.
bodoslama girsem mi ?
veya amarula götüreyim misilleme olarak ?
Bu meyveyi yiyen hayvanların görüntüleri komiktir.
Alayı kafayı bulmuş amk
https://youtu.be/ewrk4pIpo30
Alayı kafayı bulmuş amk
https://youtu.be/ewrk4pIpo30
her yurtdışı gezimde freeshoplardan 19 euroya aldığım içki.
Tatlı kremalı enfes bir içki.
Ben içki içemiyorum diyen kadınların tatlı rüyası...
Ben içki içemiyorum diyen kadınların tatlı rüyası...
çok az filtre kahve ve buz eklenerek içilmesi en iyi etkiyi yaratacak olan içki. tek eksi yanı; çok güzel olduğu için hızlı tükenmesi.
ben buna süt ekledim bildiğimiz latte oldu. mükemmel bir içki.
Amarula Likörü sadece Güney Afrika’da yetişen ve Marula adı verilen meyveden üretilmektedir.
Dünya üzerinde oluşumunda alkol içeren tek meyve örneği olarak bilinir. işte toplanan bu meyvenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretimi gerçekleştirilmektedir. Tüm bunları daha detaylı incelemek için öncelikle Marula meyvesi ile ilgili biraz bilgi vermek gerekir.
kaynak: https://www.viskifiyatlar...rg/amarula-likoru-fiyati/
Dünya üzerinde oluşumunda alkol içeren tek meyve örneği olarak bilinir. işte toplanan bu meyvenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretimi gerçekleştirilmektedir. Tüm bunları daha detaylı incelemek için öncelikle Marula meyvesi ile ilgili biraz bilgi vermek gerekir.
kaynak: https://www.viskifiyatlar...rg/amarula-likoru-fiyati/
güncel Önemli Başlıklar