bugün
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur14
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları11
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- arabadan anlamayan erkek4
- habire12 adamdır15
- nazar değdi sözlük3
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- sözlük bebeleri4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- kadın olmak4
- galaxy ace3
- izmirli kızların verici olması2
- gocu bak bi6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- bir yazarın sürekli sizi eksilemesi2
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- bugün gelen kitaplar4
- burhaniye2
- sssilvermist4
- birader bay efendiler3
- sözlüğün geri zekalı kaynaması2
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- isveçlilerin dünyaya kattıkları3
- öyle bir geçer zaman ki2
- manyak olmaya karar verdim8
- online olupta entry atmayan yazarlar2
- erkek yazarlardaki eğilim3
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak9
- gürsel tekin4
- eğirdir2
- retro oyuncu bilgisayarı2
- gece denize girmek12
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- diyet kokteyl tarifleri2
- voleybol maçı izleyen erkek5
- başak burcu8
- muslettin amca12
- şeriat3
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- erkeklerin biraz şey olması9
- melissa vargas4
- bad boy5
- nickten isim tahmini yapmak25
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- anın görüntüsü14
- sınıf kini2
Alpha Protocol; Michael Thorton adındaki bir gizli ajanın -klasik olarak- "bunu yalnızca sen başarabilirsin" mentalitesiyle bağlı olduğu hükümet tarafından görevlendirilmesiyle başlayan macerasını konu alan oyun.
daha henüz bitirdiğim oyun olduğundan, unutmadan izlenimlerimi aktarmak istediğim oyun. öncelikle oyunun çıkışından önceki büyük beklenti yüzünden oyunu vasat bulanların sayısı fazlaca olacaktır ancak benim gibi oyunu sadece rafta görüp alanlardansanız bu oyun sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacaktır. oyun piyasadaki son dönemde oluşan rpg açığından faydalanarak piyasaya kötü denilemeyecek bir zamanda sürülmüştür. hikaye olarak dört dörtlük olmasa bile çok sağlam hikayesi vardır, bu nedenle oyunu alırken süper grafikler mükemmel modellemeler,gerçeküstü kaplamalar beklemeden almak lazım. keza oyun içindeki düşmanlarımızın ai si yerlerde sürünmekte ki bu biraz işinizi kolaylaştıran bir durum çünkü genel görevlerde sessiz ilerlemek yararlı olurken boss dövüşlerinde üstünüze yığınla düşman gelecek ve tehlikeli olacaklar. gayet kolayca ölebilecekken ai yetersizliği sayesinde çok zor durumlardan zorlanmadan çıkabileceksiniz. oyundaki sifre kırma, kapı açma, bilgisayar hackleme konuları iyi güzel fakat bilgisayarlara uyuz olmamak elde değil çünkü çözümü görseniz dahi cevaba ulaşamayabiliyorsunuz ve bu durum moral bozucu oluyor. mass effect serisi ile benzeyen yönleri bulunmakta(özel güçler, oyunun genel sistemi, silahlar...) ancak oyun içinde mass effect oynadığınızı anımsamıyorsunuz.diyalog sistemi de mass effect aksine zaman sınırlamalı olmuş ki bu, oyunun akışını güzel yönde etkilese de bazı sorulara 2 sn de cevap vermek veya çok önemli bir kararı 3 sn de almak oyuncuda pişmanlık hissi yaratabiliyor, çünkü her söylediğiniz karşınızdakine anında etki ediyor ve +1, -1 gibi anlık ilişki durumları diyalog seçimlerini zorlaştırıyor. oyundaki silah ve araç-gereç envanteri gayet gelişmiş durumda.
oyunca michael l. thorton adındaki karakteri yönetiyoruz. karakterimizin dış görünüşünü kısmen safehouse dan değiştirebiliyoruz ki önerim uzun dalgalı saçlı,traşlı ve mavi renkli büyük gözlüklerden kullanmanız.
--spoiler--
-brayko denilen saf manyak adam en zor bölümdü sanırım adama yaklaşırsanız işiniz çok zor çünkü bıçakla saldırmakta kendisi. arkadaş silahı kaldırıp bıçakla peşimden koşmaya başlayınca mekanın ortasındaki büyük masada kovalamaç oynadık son çare olarak.
-scarlett ne yaptın sen ya ters köşe oldum güvenmiştim ben sana ya
-ilk oynayışımda mina ve marburg un çalışanı olan genç hanım vefat etmişti görev aşkım yüzünden. şimdi tekrar oynarsam önce kendimi ve sevdiklerimi düşüneceğim.
--spoiler--
oyunca michael l. thorton adındaki karakteri yönetiyoruz. karakterimizin dış görünüşünü kısmen safehouse dan değiştirebiliyoruz ki önerim uzun dalgalı saçlı,traşlı ve mavi renkli büyük gözlüklerden kullanmanız.
--spoiler--
-brayko denilen saf manyak adam en zor bölümdü sanırım adama yaklaşırsanız işiniz çok zor çünkü bıçakla saldırmakta kendisi. arkadaş silahı kaldırıp bıçakla peşimden koşmaya başlayınca mekanın ortasındaki büyük masada kovalamaç oynadık son çare olarak.
-scarlett ne yaptın sen ya ters köşe oldum güvenmiştim ben sana ya
-ilk oynayışımda mina ve marburg un çalışanı olan genç hanım vefat etmişti görev aşkım yüzünden. şimdi tekrar oynarsam önce kendimi ve sevdiklerimi düşüneceğim.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar