bugün
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği13
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez14
- yeni parti50
- kıyafet alışverişi6
- sözlük kızlarının kekleri11
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti7
- gebze fm5
- manifest grubu vs tarkan14
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- sevgili3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- çorumda konser için müzik grubu öner2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- en iyi web tarayıcısı3
- oooo manifest2
- kız düşürme teknikleri3
- taliban vs ışid3
- huzur3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- çekirge istilası2
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- hikayeyi devam ettir54
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- memeli kuvvetler2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- türk hava yolları2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- a haber2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- camlar açık çıplak yatmak5
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- sucukçu birader2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- kızlar2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- amerika birleşik devletleri2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- özgürlükçü pedagoji2
- kemal kılıçdaroğlu16
- nickten isim tahmini yapmak72
- dünyanın en komik şeyi2
- uykuya doyamamak3
128 milyar doların hesabını soranları ölümle tehdit eden müptezel dinci peçete mahsülü.
güdül devlet hastanesinde sessiz sedası göreve başlatılmış.
Ankara güdül devlet hastanesinde görev yapan kişidir.
Medeni kanunu hedef alıp çok eşliliği savunan, sosyal medya paylaşımları ile büyük tepki çeken eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, "Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi" ifadesinde bulundu
Geçen haftalarda yaptığı açıklama ile medeni kanunu hedef alan ve erkeklere ikinci eş çağrısında bulunan Ali Edizer, tepkilerin hedefinde yer aldı.
ilk olarak GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Edizer, daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de uzaklaştırılmıştı..
'EMEKLi OLAYIM DiYORDUM ŞiMDi VAZGEÇTiM'
Edizer yaptığı açıklamada, “Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma: iki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur…” ifadelerine yer verdi.
'AÇIKTA OLMASI GEREKEN HER ŞEYiMiZ AÇIKTAYDI'
Bu açıklamanın ardından yeni bir paylaşım daha yapan Edizer, “Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi” dedi.
Şahsın son açıklamasıyla ilgili düşüncelerinizi sukunet içerisinde olmak koşuluyla çok merak ediyorum.
Geçen haftalarda yaptığı açıklama ile medeni kanunu hedef alan ve erkeklere ikinci eş çağrısında bulunan Ali Edizer, tepkilerin hedefinde yer aldı.
ilk olarak GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Edizer, daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de uzaklaştırılmıştı..
'EMEKLi OLAYIM DiYORDUM ŞiMDi VAZGEÇTiM'
Edizer yaptığı açıklamada, “Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma: iki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur…” ifadelerine yer verdi.
'AÇIKTA OLMASI GEREKEN HER ŞEYiMiZ AÇIKTAYDI'
Bu açıklamanın ardından yeni bir paylaşım daha yapan Edizer, “Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi” dedi.
Şahsın son açıklamasıyla ilgili düşüncelerinizi sukunet içerisinde olmak koşuluyla çok merak ediyorum.
Bir menzil yaratığı olan recep akdağ tarafından korkunç bir göreve getirilmiş olan bir başka menzil yaratığı..
şu an hayatının son demlerini yaşayan mesut yılmaza da kirli dilini uzatmıştır..
Eee bu yobazlar işte böyledir. merkez sağ siyasiler bunları oy deposu olarak görüp onlarla dost olurlar ama bunlar, onlarla dost olmazlar. Bunlar sadece kendi meclislerinden kişilerle dost olurlar.
şu an hayatının son demlerini yaşayan mesut yılmaza da kirli dilini uzatmıştır..
Eee bu yobazlar işte böyledir. merkez sağ siyasiler bunları oy deposu olarak görüp onlarla dost olurlar ama bunlar, onlarla dost olmazlar. Bunlar sadece kendi meclislerinden kişilerle dost olurlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar