bugün

yeni getirdiği final sistemiyle öğrencilerin canına okuyan fakülte. 2006 taban puanı 360,4 falan. hazırlığı da zorunlu hale getirdi. ama kalsanız bile* her senenin başında yapılan sınavda geçme hakkınız var hazırlığı. altı sene boyunca geçemesseniz diplama vermiyorlar ama. hastanesiyle de antalya'ya hizmette kaliteyi gösterir.

(bkz: akdeniz universitesi tip fakultesi hastanesi)
öğrencilerine sunduğu kazık boyunu düzenli olarak uzatan fakülte. 2005-2006 eğitim öğretim yılı itibariyle birinci sınıfta 19 kişi çakmış. hayırlısı bakalım.
iki senedir bana zehir hayatı yasatan fakulte. cocugum olsa asla gondermeyecegim ,eylul basında baslayıp temmuz ortasında biten fakulte.*
uyguladığı pdö sisteminde türkiye'de bir ilki gerçekleştiren fakülte. pdö kaynaklarını okulun sitesinde hazırlayıp bize sunmuşlar. çok güzel.

bir de şu html'den anlasalar.
ögrencilerinin kadavraya prezervatif takarak bunalımın son noktasını gösterdiği fakülte.
yer sıkıntısı çeken. son senelerde aldığı öğrenci sayısı gittikçe arttığı için oturtacak koltuk kalmadı haliyle milleti. ek bina falan yapıyorlar ama ne zaman bitecek kim bilir?
morfoloji binasına yapılan eklerle bina bakımından da kalitesi artmıştır. kadavra salonu falan artık çok daha hoş, o morg gibi yere inmeyi kim isterdi ki? yeni nesiller bilmeyecek tabi o aşağıdaki kadavra salonunu.
insanlari genelleme yaparak tiplerine gore ayiran fakultedir. *
son zamanlarda pdö sisteminin bokunu çıkaran fakültedir. pdö amacına hizmet etmekten çıkıp, teorik derslere benzer bir hal almaktadır.

(bkz: sınıfcak kınıyoruz)
Morfoloji binasının bahçesine wireless sistemi getirdiğini kantinin girişine yapıştırdığı A4 boyutlu afişle anlatmaya çalışan, kendi bahçesinde kendi çapında ODTU teknolojisiyle yarışan fakülte.
deniz baykal'ın kızı aslı baykal'ın görev yapmakta olduğu fakülte.
bu sene ilk defa düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile güzel işler yapmış fakültesi. ayrıca projeler tamamen öğrenciler tarafından yürütülmüştür.
trabzon-rize il sınırlarında bulunmayan fakülte. baya uzak...

vakti zamanında tercihlerime yazıp yazmamakta kararsız kalmadığım ilk sıradan yazdığım fakülte. pişman mıyım? hayır zaten tutmuyordu.***
pdö yü türkiye de ilk olarak uygulamamış fakülte. pdö sistemi şu an bilmediğim (ama akdeniz değil o kesin) ve entegre tıp eğitimi sistemini ilk başlatan okulda uygulanmaya başlanmıştır. o günden beri de entegre ve yarı entegre sistemle eğitimini sürdüren fakültelerde pdö oturumları yapılmaktadır.

(bkz: adnan menderes üniversitesi tıp fakültesi)
vaktiyle topçular'ın, kepez'in "şahane" tıbbi fakulte havalarını (bkz: bir zamanlar maziye bak) solumamış olanların bugünkü durumu hakkında pek ileri geri konuşmaması gereken tıbbi eğitim yuvacıkı..
kalbi delik hastalara umut ışığı olan fakülte. kateterle ameliyatsız bir şekilde kalp deliklerini kapatmayı başarmışlar.
türkiyede tıp eğitiminin verilmediği bir fakültedir. bulunduğu il nedeniyle kazanan fakültedir.
Türkiye'de en iyi organ naklinin yapıldığı tıp fakültesidir.
kızları gayet güzel bi bölüm, ulan zamanında neden gurbet ellere gittik okumaya aq dedirtti.
organ naklinde dünyanın önde gelen fakültelerinden biridir. türkiye'de organ bağış rekoruna imza atılmasında rol almış tıp fakültesidir.

antalya'da 02.03.2013 tarihinde, 1 saat içerisinde en fazla organ bağışı rekor denemesi düzenlenmiş ve 474 bağışla rekoru elinde

bulunduran çin yaklaşık 7 dakikada geçilmiş, 1 saat sonunda ise 1981(bin dokuz yüz seksen bir) bağış ile dünyada yeni bir rekor

kırılmıştır ve türkiye de bu rekorun ardından guinness rekorlar kitabına girmiştir.

ayrıca (bkz: ömer özkan)
Yeni bir binayı hak eden fakültem. 8 asistan merdiven boşluğundan bozma bir odada çalışıyoruz. Lisans öğrencilerinin hali bizden beter, amfiye tabure atıp ders dinleyecek neredeyse garipler.

Üniversite yönetimi de haklı ama şimdi; döner sermayeye katkı sağlamayacak bir binaya neden yatırım yapalım ki? Tıp Fakültesine yeni bir bina yapıp yurdumuzun doktor adaylarına daha kaliteli bir eğitim, bilim insanlarına da daha kaliteli bir çalışma ortamı sağlamak yerine, hastaneye yeni bir blok dikelim, Asistanlara daha çok nöbet tutturalım, hemşirelere fazla mesai yaptıralım böylece döner sermaye gelirimiz artsın.

Peki bu döner sermaye gelirimizi nereye aktarım? Hastanemiz ve fakültemizin giderlerine mi? Tabi ki hayır, direkt oolarak hocalarımızın cebine. Zira kıt kanaat geçiniyorlar biricik hocalarımız.
ailemizin hayatını karartmış doktorun olduğu hastanenin Fakültesi.

'98 den beri bi daha hiç uğramadık.
akdeniz üniversitesi'nin hekim yetiştiren bölümü.

ayrıca bu seneyle birlikte önümüzdeki yedi seneyi (hazırlığı da okursak) geçireceğim fakülte. okuyan ya da kazanan varsa pm beklerim. şehir ve üniversite ile ilgili her türlü bilgiye açığım.
2000 li yıllar bahcesinde dolanip burayi kafamda bir oxford, Harvard, Massachusetts, yaptıgım yillardi. Neyin kafasini yaşıyordum acep o dönem.
Başka tıp fakültelerinde dönem iki 1. komitede 40-50 arası fizyoloji sorusu sorulurken, burada tam 76 soru sorulacaktır. Gerek soru sayısının fazlalığı, gerek soruların aşırı zorluğu olsun öğrencilerinin ağzına sıçmaktadır. Dönem ikilerin bu seneyi fen fakültesinde geçirmesi ise fakülteyi iyice çekilmez bir hale getirmiştir.